Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poświata napisał(a):
Pada śnieg :multi: .....

A u nas nie :shake:. Spadło trochę z poniedziałku na wtorek (tak około 1-2 cm) i dalej nic.......
;)

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Jupi napisał(a):

Może tu ktoś mi podpowie jak rozróżnic płeć u takich maluszków:lol:

Trzeba zajrzeć pod ogon, bo z tej strony będzie trudno :evil_lol:
Rety, jakie to małe... A właściwie, dlaczego chcesz kocurka, a nie kociczkę? :cool3:

Posted

coztego napisał(a):
Trzeba zajrzeć pod ogon, bo z tej strony będzie trudno :evil_lol:
Rety, jakie to małe... A właściwie, dlaczego chcesz kocurka, a nie kociczkę? :cool3:

Już sie upewniłam że to kocurek:lol:
Wole kocurka bo ma być duży i o męskim wyglądzie:evil_lol: Poprostu w tej rasie bardziej podobają mi się faceci, zreszta będzie pasował do reszty chłopaków i stworzą niezłe trio, byałm znów wczoraj u maluszków, spal mi w dłoni mój kochany RAMZES:loveu: (wczoraj dostał imię):lol:

Posted

Moja Kotecka wypija mężowi połowę herbaty, którą sobie stawia na noc przy łózku :lol:. Inne nie lubią.... A Yoshi łapą wypija resztki mleka.
;)

Posted

Wczoraj mój kot Pinki nie ruszył puszki! Był to ewenement w skali światowej, bo zwykle na sam odgłos otwieranej puszki kot leci z drugiego końca mieszkania a nawet - latem - z odległych działek. Wobec tego, kiedy mój mąż wrócił z pracy usłyszał, że z Pinkim jest źle: nie je, wyglada jakby miał opuchnięte oczy, bo nie otwiera ich szeroko, prawdopodobnie ma też coś z uszami (bo ma stulone i czasem drapie się), nie miauczy (prawdę mówiąc nigdy tego nie robi) itd. Dzisiaj skoro świt byłam gotowa gnać z kotem do weta. Rano wstałam, otworzyłam puszkę i....... Pinki już darł mordę (bezgłośnie, jak to on), na mięcho rzucił się, jakby był głodzony od miesiąca, no i inne "dolegliwości" też ustąpiły.
Ale ze mnie panikara.....:evil_lol:

Kocury prawie razem:

;)

Posted

Moja Nesia obrażona na mnie bo raz wyjęłam ją z wózka dziecka bo chciałam małego włożyć dwa stosuje jej diete czyli ograniczyłam troche jedzenie od rana do wieczora. :roll:

Posted

alina71, r_2005- dzięki:p

M10M- świetna fotka:lol:

i jeszcze jedna fotka mojego 3 dniowego tygryska
Na tej fotce przypomina mi Tygryska z Kubusia Puchatka:loveu:

a tu z mamusią:-)

Posted

alina71 napisał(a):
Moja Nesia obrażona na mnie bo raz wyjęłam ją z wózka dziecka bo chciałam małego włożyć

Może trzeba było kupić dwa wózki.... albo i więcej, bo przecież masz większą gromadkę :evil_lol:
I dlaczego głodzisz biednego kotka?
Jupi - po kociaku wcale nie widać, że wyrośnie z niego takie wielkie kocisko.... Taki słodki maluszek :loveu:
;)

Posted

Jupi napisał(a):

Tu jest malutki i słodziutki
Jupi napisał(a):
M10M-a mi się własnie już wydaje duży, jak na 3 dniowego kociaka to całkiem spory jest:-)

A tu faktycznie spory i juz ma długie włoski:razz:
;)

Posted

[quote name='Jupi']

[quote name='Jupi']Słodziaczek jeden :loveu: , i pomyśleć że potem to maleństwo ledwo będzie się mieściło na kolanach, a przy podnoszeniu na ręce człowiek może nabawić się urazu kręgosłupa ;) :evil_lol: .

ps. mój Baryś też kiedyś był taki malutki, gdzieś mam płytę z jego zdjęciami z hodowli :-( .

Posted

M10M no patrz nie pomyślałam o zapasowym wózku. No pozwalam im czasem w nim spać, tylko kocyk ściele bo potem nie umiem odkłaczyć. ;)
A panienke odchudzam bo wet kazał, Nesia ma 5,5kg, troche dużo, taki flak nosi pod brzusiem. :roll:

Posted

M10M- mnie też zadziwia że z takiego maleństwa taki kocurek wielki będzie
a tu moja ulubiona fotka Ramzes i jego tata (tu dopiero wydaje się taki malutki)

coztego- rzeczywiście:lying: :evil_lol: , dzięki

r_2005- dzięki:lol: ja też nie jestem w stanie wyrazić tego słowami:evil_lol:

Poświata- wiem podni=osiłam tatuia, jest co nosić:evil_lol: , ale mój Labek i owczarek tez się na kolanka pakują i jakoś mieszczą to i miaukunek da radę:evil_lol:

Patka- z dnia na dzień coraz większe:lol:

Maluch juz od środy patrzy na świat:lol: i ledwie mi się na ręce mieści

Tak go tatuś pielęgnuje