coztego Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Patka napisał(a):coztego w końcu :multi: Patka, Malizna jest u mnie tylko tymczasowo, dopóki nie dojdzie do pełni sił :cool1: Na dłuższą metę, bałabym się, że Kreska ją zeżre :diabloti: Komiczna jest, właśnie siedzi w klatce i udaje, ze nie śpi, a oczy jej się same zamykają i chwieje się na boki :lol: Quote
Petra_ Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 To ja się przypomne na zakoconych..z moimi rozbójnikami: ciężko znoszą upały.. Quote
M10M Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 coztego napisał(a):Malizna jest u mnie tylko tymczasowo, dopóki nie dojdzie do pełni sił :cool1: Jasne - one zawsze są tylko tymczasowo a potem nieoczekiwanie w domu pęta się całe stado różnych zwierzaków..... :evil_lol: coztego napisał(a): Na dłuższą metę, bałabym się, że Kreska ją zeżre :diabloti: Ataku serca dostawałam jak wielki Hamlet zbliżał się do małej Linki a teraz muszę pilnować, żeby mu całego ogona nie wyszarpała - psy szybko zaczynają się opiekować małymi potworkami....:lol: ;) Quote
coztego Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 M10M napisał(a): psy szybko zaczynają się opiekować małymi potworkami....:lol: ;) Pracuję nad tym, żeby się Kreska mogła częsćiej widywać z Malizną :cool3: Malizna już podbiła serce mojej mamy, z ojcem idzie jej gorzej, ale też są postępy ;) Quote
Patka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Malizna już podbiła serce mojej mamy, z ojcem idzie jej gorzej, ale też są postępy jeszcze ma czas i obstawiam ze już prawie przełamala opór :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Coztego kotka jest urocza:loveu: Zakochana para Delta i Roni Wampirek Quote
M10M Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 coztego napisał(a):Bo czyż można tego nie kochać? :loveu: No właśnie....:iloveyou: Albo tego ? ;) Quote
tajdzi Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ja też mam takie dwie małe sieroty w domku... ehh Quote
dog_master Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Śliczne maluszki :loveu: No to jeszcze moja sierotka-przybleda :loveu: (niestety, już dorosla): upside down ;) zieeeew kiedyś trafię w ten obiektyw i sie foty skoncza... i na koniec... kotek w calej okazalosci (a moze dlugosci?) BTW moglibyscie mi polecic jakas dobra ksiazke o kocich zachowaniach? Quote
coztego Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 M10M napisał(a):Czy ten kotek ma problemy z oczkami? Tak :roll: , Maliznę czeka zabieg, trzecia powieka przesłania niemal całe prawe oczko i część lewego. Lewe się poprawia, być może samo się odsłoni całkiem, ale w prawym trzecia powieka jest przyrośnięta do :hmmmm: spojówki (?), przez to zaczynają się odkształcać zewnętrzne powieki. Quote
kate_m. Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Mały bidulek, mam nadzieję że po zabiegu oczka będą się miały znacznie lepiej. Quote
tajdzi Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 coztego napisał(a):Tak :roll: , Maliznę czeka zabieg, trzecia powieka przesłania niemal całe prawe oczko i część lewego. Lewe się poprawia, być może samo się odsłoni całkiem, ale w prawym trzecia powieka jest przyrośnięta do :hmmmm: spojówki (?), przez to zaczynają się odkształcać zewnętrzne powieki. Przydałby się antybiotyk w kropelkach... dostaliście może Naclof, Floxal albo erytromecynę? To pomaga... Quote
coztego Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 tajdzi napisał(a):Przydałby się antybiotyk w kropelkach... Oczywiście, oczka są zakraplane regularnie :) Quote
tajdzi Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Nie zgadniecie kogo spotkałam w weekend... mała podpowiedź... Ma Niufki i truskawka... Quote
M10M Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 No to zgadniemy, szczególnie z powodu tego Truskawka....:lol: ;) Quote
tajdzi Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 no nie mówcie, że nie wiecie o kogo chodzi :crazyeye: :lol: Dać druga podpowiedź? Quote
KaRa_ Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 tajdzi napisał(a):Nie zgadniecie kogo spotkałam w weekend... mała podpowiedź... Ma Niufki i truskawka... Z leosiami i truskawkiem to bym wiedziala o kogo chodzi, ale z niufkami:niewiem: Quote
tajdzi Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 KaRa_TC napisał(a):Z leosiami i truskawkiem to bym wiedziala o kogo chodzi, ale z niufkami:niewiem: :oops: naturalnie że z leosiami :oops: Quote
Recommended Posts