Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Witam niedzielnie porannie. A oto Nicia i muszka - muszki nie widac, ale jest. I nie wiadomo, kto kogo hipnotyzuje...:evil_lol:

(I wreszcie widać, jakie Nitek ma piękne oczyska...)

Posted

Cudna fotka, moje też tak najpierw hipnotyzują wroga, a potem uskuteczniają dzikie harce, by go dopaść np. na suficie :evil_lol: . [quote name='Uschi']

(I wreszcie widać, jakie Nitek ma piękne oczyska...)Brawo :klacz: dla muszki, dzięki kórej możemy dojrzeć piękne oczy Nitki, i :klacz: dla pańci, która wykazała się przytomnością umysłu :p .

Posted

Wszystkie kotki są cudowne :loveu:
nie no...ten kot w rynnie mnie rozwalił na cacy :evil_lol:
Mój Rudi właśnie mnie bacznie obserwuje jak wcinam czekoladę:cool3:

Posted

A teraz, żeby Nicia i Tanita (jako autorka poprzedniego zdjęcia) nie wpadły w samozachwyt - oto księżniczka Mrufka de Gatta na naszych włościach :eviltong:

Posted

To ja też się troszkę pochwale.
Moja dzikuska, jej wielkie oczy i piękny ogon który zwykle nosi prosto jak maszt. Jest niesamowita. Absolutnie dzika, nie wiem czy głaskałam ją z 10 razy a jest u nas jakieś 4 miesiące ale wystarczy, że kłade się do łóżka Neskai Ciapek obok to koleżanka też się pakuje. Człowiek śpiący człowiek bezpieczny. Je z ręki, biegnie do kuchni jak słyszy, że będzie jedzonko, całą noc wariuje z dziewczynami (Neską i Aylin) ale wciąż ma dystans.
Różni się jednak od płochliwej Aylin, że zdarza jej się wychodzić do gości.
Także jak ktoś przychodzi to myśli, że koty są dwa no może 3.:lol:
Jest drobniutka, podtykam jej suchą karme dla młodych kotów, pilnuje żeby jadła puszkowe a nie dawała sobie zjeść Nesce bo to odkurzacz.
Proszę oto Kobra. :)

Posted

Patka, widzę, że niejeden fanjny dywan macie :)
My wczoraj wielkie porządki - zwinęliśmy dywan, coby trochę kurze przetrzeć, to Marceli sobie rozwinął (Nie miał biedak na czym spać ;))

Mój malutki kotecek, co chodzi za mną i gada, że głodny jest ;)

Posted

A Walerek śpi u Ciebie na poduszce, rozpychając się łapkami, jak mu wygodnie, albo przytulając się, tak, ze człowiek nie ma jak oddychać? To chyba bardzo SIBkowe, co? :)

Posted

on spi na pierwsi u mnie głowkę przytula do policzka, a potem jak mu gorąco przenosi sie na dywan na plecki :lol:
On jest wieczny dzieciak nosić trzeba, na kolanka sie pakuje i oczywiście myje TZ :lol:

Posted

U nas podział jest
Marceli ze mną śpi, całą noc, oczywiście. I to ja musze się dostosować do tego, co Marceli chce :) zajmuje mój jasieczek, skubie mnie po włosach, mruczy do ucha....
Lonia śpi u TZ (musimy chyba zacząć pisać UM (ukochany Mąż ;))) w nogach, wyciąga się jak struna, śmiało mogę powiedzieć, że zajmuje ok 1,5 metra ;)
I tak: ja nie mogę się ruszyć, bo Marcelek mnie gniecie
UM nie może się ruszyć, bo Lonia śpi w nogach ;) i nie mozna się wiercić

Ehh ;)

Posted

e to sie poświęcacie :evil_lol: wy wyganiamy to znaczy same wychodzą po wieczornych mizianiach :cool3:
tylko jak jestem chora nie odstepują mnie na krok ale wtedy UM sie poświęca :lol:

Posted

No ja zaczynam wyrzucać bo sobie trampoline zaczęły robić na moim brzuchu a to troche niebezpieczne. Więc mają do latania dwa pokoje kuchnie i przedpokój na noc, chyba im starczy. Łóżko w dzień ze mną oczywiście.
Dziękuję w imieniu Kobrusi. :)

Posted

Ale ładnie Kobra je z ręki, to pewnie były jakieś smakowitości :)

Śpiąc z kotami człowiek się uczy nie zmieniać pozycji w nocy i zajmować jak najmniejszą powierzchnę, żeby kotu aby na pewno było wygodnie ;) Hmm, chyba przydałby mi się kot ;)

Mrufka robi kapitalne miny :)

Posted

[quote name='kate_m.']Mrufka robi kapitalne miny :)

Fakt. Na przykład "a ty to kto?" (do mnie, swojej opiekunki od prawie roku!!! :shake: )

(przepraszam za fatalny kadr, ale to na szybko było... :oops: )

Nicia zresztą tez niezgorsze ma miny... Inteligentka nasza :loveu: .

Tutaj: "hmmmm, a co to to takie tam lata czarne i bzyczyyyy??":crazyeye:

(okna są u nas zwykle czystsze... :oops: )