Poświata Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 W zasadzie mnie to nie dziwi :shake: . Jak byłam mala, miałam tak z 7-8 lat, przygarnęłam kota, duży już był. Najpierw ukrywałam go przed mamą w szafie :lol: , a potem jak się wydało i kot dostał eksmisję, to sobie na wycieraczce mieszkał. I tak łaził ze mną, gdzie ja, tam kot. Nawet na działkę chodził (tak ze dwa przystanki), tylko ze mną, na mamę tak nie reagował mimo że ona mu jeść dawała. Quote
malawaszka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 hihihi widać tak już mają niektóre koty trochę z psa w sobie - a może to jest normalne - kocie? :lol: ale ta obronność Kai to mnie zszokowała na maxa - co innego jakby to była kocica wiejska, obeznana z terenem i wogóle - a ta cholera pierwszy raz na wsi była i wogóle pierwszy raz na dworze :lol: Quote
Patka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 no normalnie cudo :loveu: Boskie są te wasze kotki:loveu: i pochwalę się też swoimi :razz: Rudi mały rekinek :lol: Quote
Uschi Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Przypominamy się, że istniejemy :roll: : I jeszcze Festiwal Głupich Min: <standard :evil_lol: > <jednak rzadkość :p > Quote
Uschi Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 I jeszcze Trzy Wcielenia Mrufki: MałyMorderca: SamaSłodycz: BłękitnaKrew: Kocham tę cholerę :loveu: . I przepraszam za jakość zdjęć (przy coponiektórychdogomaniaczkach to się chowam :oops: ) - jaki fachowiec, taki aparat :cool3: ... Quote
tajdzi Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Uschi, ja dyć Ci powtarzam i powtarzam Kolejna wystawa powinna się odbyć z Mrufką :) Zawładnie sercami sędziów jak nic (a jak coś to ja mogę ją trzymać ;)) Beatko, Czy wiesz, że w Łodzi w weekend widziałam praktycznie takiego twojego Barysia??? Został nominowany do Bis, przegrał niestety z przepięknym Norwegiem, ale ten Barysiopodobny.... :loveu: :loveu: o rajuśku. Normalnie jak tygrys wyglądał No i widziałam przepięknego (tu mogę się mylić) Ocelota albo Ocelota albo Bengala (kurcze, normalnie nie wiem jak je odróżnić)... Zdjęcia wstawie jak trochę ochłonę i powiem jeszcze, że Migdał wygrał Show kotów Domowych i wygrał dla siebie i dla Myszy bilet do Amsterdamu na wystawę światową :cool3: :multi: Uprzedzając wszelkie pytania - Lonia nie brała udziału w wystawie ;) Quote
kate_m. Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Mrufka jest boska :loveu: Brawa dla zwycięskich kotów :) Czy w Krakowie są organizowane w tym roku jakieś wystawy kotów? pooglądałabym sobie takie kociska w akcji :) Quote
URIA Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Cola']B Rudi .....Cola...kot ze Shreka przy Rudim wymięka:loveu: [quote name='Poświata'] Poswiata masz :loveu: P R Z E P I Ę K N E G O :loveu: kociaka, a jakie poważne miny robi!:loveu: Quote
alina71 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Uschi śliczne masz kociaki. :) Nieważne aparat, ważne ile uczucia w tych fotkach. Quote
Uschi Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 tajdzi napisał(a):Uschi, ja dyć Ci powtarzam i powtarzam Kolejna wystawa powinna się odbyć z Mrufką :) Zawładnie sercami sędziów jak nic (a jak coś to ja mogę ją trzymać ;)) Rzekłaś. Żebyś potem odszkodowania nie chciała :eviltong: Quote
Cola Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 URIA napisał(a):.....Cola...kot ze Shreka przy Rudim wymięka:loveu: hihi...tiaaa...szczególnie jak jest ciemno i przychodzi na klate na głaskanie mrucząc i widać tylko te wielkie oczy z jasnymi obwódkami :lol: :lol: Quote
Poświata Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Trochę fotek Miluni :loveu: Już wystarczy tych fotek, idź sobie, chcę spać :diabloti: Quote
Uschi Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Poświata']Trochę fotek Miluni :loveu: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Ten kot jest przecudowny :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
Cola Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Śliczna kicia :loveu: :loveu: mała namiastka słoneczka :cool3: i opalanka :lol: Quote
Poświata Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Milunia zawsze bierze udział przy pracach komputerowych. Do tej pory się uwalała na monitorze, ale od pewnego czasu jest inny monitor i jeszcze nie w tym miejscu co stary:angryy: i kot nie może sobie miejsca znaleźć :placz: :mad: , więc niech chociaż ma pożytek z lampki :roll: :lol: . Quote
tajdzi Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Ale jak ona urosłaaaaa :) Piękna kocinka Beatko, nie wybierzesz się na kocią wystawę? :cool3: Quote
Poświata Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Ona jest duzia, bo ma już 9 miesięcy :multi:, prawie kot dorosły :evil_lol: !!! Na wystawę się nie wybieram, chyba że jako oglądacz ;) . Nie będę kotów stresowała :shake: . Dymek nie lubi jazdy samochodem :evil_lol: , Baryś jest domatorem i nie lubi zmieniac miejsca :mad: , na wczasach trzy dni z kąta nie wychodził, a Milunia nie znosi jak ktoś obcy ją dotyka :angryy: . A dla mnie i tak moje koty są najpiękniejsze :loveu: :eviltong: . Quote
Uschi Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Poświata']Na wystawę się nie wybieram, chyba że jako oglądacz ;) . Nie będę kotów stresowała :shake: . [...] A dla mnie i tak moje koty są najpiękniejsze :loveu: :eviltong: . Poświata, podpisuję się wszystkimi kończynami pod tym, co piszesz, szczególnie, że mi samej głupio, kiedy się łamię pod pytająco-prosząco-naciskającym ;) spojrzeniem Tajdzi: "no kiedy wreszcie zabierzecie Mrufkę na wystawę?:shake: " Ona jest najpiękniejsza i już. Mrufka znaczy. (I wystawy nie potrzeba, żeby to potwierdzić, nie?) A zaraz potem - i Milunia, i Ruda, i Rudi... :loveu: "Wszystkie koty nasze są...":siara: A na dowód, że Mrufcia najpiękniejsza? No. (Tajdzi, nie gniewaj się :razz: ) Quote
Jerez Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Za namową Poświaty wklejam kilka zdjątek moich kotów: Oto Bussy persiczka. Nazywamy ją Księżniczką, bo nie lubi jak się ją dotyka. Od razu czyści swoje futerko, jakby zostało ubrudzone. Pogłaskać ją można owszem, ale tylko wtedy jak ona chce. Strasznie ją kochamy, bo jest i tak słodziutka, taka mała ruda dziewczyneczka z warkoczykami. Bussy uwielbia pić wodę z kranu w wannie. A to Kiciek Gadacz Baryłeczka. Przybłąkał sie do mnie na działce i już został. Nie ma jednej łapki. Jest kochany, miluśny, stale gada, bardzo towarzyski. A to Szejk, a właściwie Szejko. Duży, piękny kot. Zawsze chodzi z wyprostowanym do góry ogonem. A długi ma ten ogon, że hej. Dumny i mały zaczepialski. Gania Bussy, która tego bardzo nie lubi. Bardzo lubi siadać na moich kolanach i tulić się. Quote
Patka Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 piekne biedna arystokratka dwóch "włóczykijów" sie jej trafiło :evil_lol: Piękne koty :multi: prosimy o fotki częsciej Beatko dobra robota :razz: Quote
tajdzi Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Uschi'] Ona jest najpiękniejsza i już. Mrufka znaczy. A już myślałam, że JA :evil_lol: :diabloti: [quote name='Uschi'] A zaraz potem - i Milunia, i Ruda, i Rudi... :loveu: "Wszystkie koty nasze są..." No. A LONIA?????:angryy: :mad: a Marcelek???? :mad: Quote
Poświata Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Jerez napisał(a):Za namową Poświaty wklejam kilka zdjątek moich kotów:Witaj Jerez ze swoją fajną bandą kotów :multi: , mam nadzieję że będziemy częściej oglądać ich fotki, bo kociaki są przefajne !!! Quote
Uschi Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 tajdzi napisał(a):A LONIA?????:angryy: :mad: a Marcelek???? :mad: Yyyy... :scared: Teges... No Tajdzi no, przecież wiesz. :loveu: . I Loniutek, i Marczello :loveu: . Ale co rude albo tri, to swoją drogą. :cool1: Quote
Recommended Posts