Uschi Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ruda jest piękna :loveu: . A u nas nihil novi - Nicia przy swojej ulubionej czynności: (chyba jeszcze tego zdjęcia nie wstawiałam, prawda? :oops: ) Quote
r_2005 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='an3czka']Oj nie wiem jak długo. Już teraz zdarza mi się nie wytrzymywać:shake: :lol: Ha ha, to jakaś samica do domu jednak musi się wprowadzić:lol: Quote
Uschi Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 A Mrufka oczywiście fotogeniczna (jak na moje możliwości aparatowe :evil_lol: ): "no ale o co ci chodzi, duża?" "przecież ja taka słodka jestem..." "...a w ogóle to... dajcie mi święęętyyy..." [półdiablę jedno...] Quote
Patka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 pieken portrety Beatko :loveu: a oto nowy dywan a na nim.... Quote
malawaszka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 OHO! Luna się już nie zmieściła :shake: Beata śliczne :loveu: :multi: a Poświata chyba już ma dosyć tego zakocenia :lol: Quote
an3czka Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Patka, Poświata cudne kociska:loveu: /Poświato sunia oczywiście też:lol:/ Quote
Poświata Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Ależ mają futrzaki wrażeń, a wrażeń..... nowy dywan, nowe łóżko, nowe....., nowe....., mam nadzieję że się już odnalazły na tym nowym :cool3: :). Quote
Patka Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 o tak nawet za bardzo "broją' non stop :evil_lol: Luna co tu zmajstrowac ;) uff trzeba nabr4ac sił przed kolejna gonitwą :evil_lol: Quote
kate_m. Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Ile tu nowości:crazyeye: Zdecydowanie zbyt rzedko tu bywam. Witaj Alina po długiej nieobecności! Koty rozrabiają, ale na zdjęciach widać, że mają zadowolone miny :) Własnie wczytuję się w jeden z Twoich tematów na miau. Witaj Cola wśród zakoconych :) Przepiękne kocie fotki wstawiłaś na forum :) Miło widzieć rozleniwione kocie trio Poświaty, nieco wystraszoną działkowiczkę Lonię i zdecydowanie mniej wystraszonego Marcelka ;) I Mrufkę, która ma w głębokim poważaniu pozowanie do zdjęć:D I Lunkę z Walerym, które najwyraźniej lubią nowości :) Quote
alina71 Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Dzieki Kate :) Ja właśnie chciałam pokazać jak domowy bandyta udaje kota czułego Ja Ciapek i mój chrześniak Quote
kate_m. Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Hehe, wie dobrze, że trzeba się odpowiednio ustawić do zdjęć :D Quote
Uschi Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='Poświata'] Echhh, te norwegiiiii :loveu: Quote
Poświata Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Uschi napisał(a):Echhh, te norwegiiiii :loveu: Barysiek to maine coon:roll: :evil_lol: . Quote
Cola Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Boskie są te wasze kotki:loveu: i pochwalę się też swoimi :razz: Rudi mały rekinek :lol: ..i Jogi ..kocie przepychanki Quote
Uschi Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Poświata napisał(a):Barysiek to maine coon:roll: :evil_lol: . U-upssssssssssssssss:oops: :oops: :oops: Chowam się pod stół... Moża mnie trochę zrehabilituje to, że jest u mnie chwiliwo na pulpicie w pracy :razz: Quote
Poświata Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='Uschi']U-upssssssssssssssss:oops: :oops: :oops: Chowam się pod stół... Moża mnie trochę zrehabilituje to, że jest u mnie chwiliwo na pulpicie w pracy :razz:Jesteś zrehabilitowana i możesz wyjść spod stołu Quote
Sabina1 Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 A u mnie jest Poswiatka, co to nie lubi jak sie na nia bez powodu gapić :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 super fotki wszystkie :loveu: a ja Wam muszę opowiedzieć jak to dwie miastowe mieszkaniowe kocice zostały wieśniaczkami :evil_lol: na weekend majowy siostra je zabrała na wieś - pierwszy dzień spędziły oczywiście pod łóżkiem, ALE powoli powoli najpierw jedna, potem druga zaczynały eksplorować podwórko - oczywiście tylko przy domu - nigdzie dalej nie miały ochoty się oddalać - siedziały sobie na słonku i grzały doopki oddychając świeżym powietrzem. Po 4 dniach Kaja (bardziej śmiała kocica) zobaczyła na naszej jeszcze nie ogrodzonej działce obce psy - dwa - mały wielkości jamnika i duuuuży biały - ja tego nie widziałam, ale siostra mi opowiadała, że Kaja nagle wystrzeliła jak z procy - napuszona, z głośnym miałko-warkotem i dawaj przwganiać psy z działki :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i uciekły :lol: chyba zaobserwowała to u mojej Luny która też je stamtad przegania :lol: Quote
malawaszka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 haha i to strasznie - wogóle zachowuje się jak pies :evil_lol: była z nimi w sklepie - bez smyczy :evil_lol: Quote
Recommended Posts