Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

boska fotka :loveu:

Aneczka a nie wolałabyś kocurka jednak :evil_lol: czy chcesz mieć potem dzidziusie?? Kara jeszcze trochę :diabloti:

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

To ja od siebie dodam, że Marceli miał być Ragdollem. A właściwie Ragdollką. Ale fakt, że prawie dwa lata temu o Ragdolla w Polsce było... hmmm... dość ciężko, stał się SIBkiem Neveczką :) Podobną w zachowaniu (Marcyś po wzięciu na rączki zmienia się w szmacianą laleczkę ;) lepiej niż niejeden Ragdollek ;)) i w wyglądzie... No i całe szczęście. Dziś bez Marcysia nie wyobrażam sobie ... nic :roll::lol: wpadłam na amen :)

i małymi literkami dodam, że Loniakowa też taka jest, ale Loniakowa to kot mojego TŻtka... więc ona tak na niego działa ;)

Posted

[quote name='Patka']boska fotka :loveu:

Aneczka a nie wolałabyś kocurka jednak :evil_lol: czy chcesz mieć potem dzidziusie?? Kara jeszcze trochę :diabloti:
Wole kotkę, bo niedoświadczona w wychowaniu kotów jestem. Poza tym z trzema chłopami (mąż, Basco i kot) bym nie wytrzymała psychicznie. Tak więc kotka-dla równowagi w stadzie:lol:.
Kiciulków małych nie będzie, bo kocica zostanie wysterylizowana:lol:

Posted

[quote name='an3czka'] Poza tym z trzema chłopami (mąż, Basco i kot) bym nie wytrzymała psychicznie.
:lol: :lol: :lol: Dałabyś radę:lol:

Posted

Aniu nie bój się :) wspaniale, że będziesz mieć tak pięknego kotka :loveu::loveu::loveu::loveu: tzn. kotkę :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ja chyba już zawsze będę kupować kocie dziewczynki- ze wszystkimi które znam dogaduje się lepiej niż z kocurami :mad:

a o stosunkach kocio- psich u mnie w domu:

najpierw kot leży spokojnie:

potem przychodzi czas mycia futerka :)

a potem ten czas kiedy na łóżku nie ma już dla mnie miejsca :-(:loveu:

i zbliżenie kociego pyszczka :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Tebusa']Aniu nie bój się :) wspaniale, że będziesz mieć tak pięknego kotka :loveu::loveu::loveu::loveu: tzn. kotkę :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ja chyba już zawsze będę kupować kocie dziewczynki- ze wszystkimi które znam dogaduje się lepiej niż z kocurami :mad:

a o stosunkach kocio- psich u mnie w domu:

najpierw kot leży spokojnie:

potem przychodzi czas mycia futerka :)

a potem ten czas kiedy na łóżku nie ma już dla mnie miejsca :-(:loveu:

i zbliżenie kociego pyszczka :loveu::loveu::loveu:

No właśnie. Dziewczynki są jakies takie bardziej "przymilne"?
Chłopy to wolą być na dystans i przytulać sie "nadmiernie" nie chcą:lol:
A zdjęcia super!

Posted

[quote name='Poświata']No to uzbrój się....., , , , , jak również w cierpliwość, walcz i nie daj się Zielonemu Kurduplowi (swoją drogą ciekawe czemu tak, ale pytać zabronili , to nie zapytam ).

uzbrojonam po zemby :diabloti:

A mala dostala kolejna ksywe - RyczyWol :mad: Wyyyyyyyje jak rasowy orient :diabloti:

Posted

[quote name='an3czka']No właśnie. Dziewczynki są jakies takie bardziej "przymilne"?
Chłopy to wolą być na dystans i przytulać sie "nadmiernie" nie chcą:lol:
A zdjęcia super!

a u mnie dokladnie na odwrot ;)

Chlopaki - przytulaki i mruczaki, a pannice - zmije i mendy pieronskie :diabloti:

Posted

[quote name='tajdzi']

To zdjęcie jest powalające!!! :loveu: Normalnie to bardziej mi się Lonia podoba, ale nie da się ukryć, że marceli tutaj rulez en wymiataz... :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Posted

[quote name='tajdzi']

aaaa Tajdzi ja nie wiem już co pisać - normalnie kocham tą Twoją Lonieczkę :loveu: :loveu: :loveu: torturujesz mnie tymi cudnymi fotkami :loveu: ale powiedzmy, że jestem sado-maso i to lubię - torturuj mnie dalej :multi: :evil_lol:

Posted

Tajdzi cudne koty :loveu: Marceli cud miód włochacz, a Lonia to normalnie piękność :) ma super kolor futerka i ta jej szczuplutka linia ...

Tak się nieśmiało spytam: Lonia to 'dachowiec' ? Gdzieś na forum było o Loni na wystawie więc chyba rasowa jest albo coś mi się pomyliło :oops:.

Posted

[quote name='malawaszka']aaaa Tajdzi ja nie wiem już co pisać - normalnie kocham tą Twoją Lonieczkę :loveu: :loveu: :loveu: torturujesz mnie tymi cudnymi fotkami :loveu: ale powiedzmy, że jestem sado-maso i to lubię - torturuj mnie dalej :multi: :evil_lol:

to ja zrobię więcej :evil_lol:
Do adopcji
Kocinka
Miniaturka

Miniaturka Loni :)
Wyrzucona wczoraj w nocy do lecznicy - "właściciel" przyszedł, wyrzucił z kontenerka, zamknął drzwi lecznicy i wybiegł..

Szuka domku pilnie!!!!

Posted

[quote name='Squ']Tajdzi cudne koty :loveu: Marceli cud miód włochacz, a Lonia to normalnie piękność :) ma super kolor futerka i ta jej szczuplutka linia ...

Tak się nieśmiało spytam: Lonia to 'dachowiec' ? Gdzieś na forum było o Loni na wystawie więc chyba rasowa jest albo coś mi się pomyliło :oops:.

:lol::lol::lol::lol::lol:
Zgadza się
Lonia na wystawie była
Lonia wygrała IV wystawy Międzynarodowe, z tytułem BEST CAT!!! :)
I jest jak najbardziej kotem domowym - śmietnikowym :)
Zarejestrowanym w związku :)

Posted

jajuuu ale cudne to malusiństwo :loveu: ale ja jeszcze nie mogę :placz: :-( tortura :-( od czerwca będę mieszkała dodatkowo z siostra i szwagrem i Oliwią (rocznym berbeciem) - i dwa moje psy i dwa ich koty :crazyeye: to będzie jazda bo średnio się dogadują - koty urządzają sobie zbiorowe polowania na Lunę w odwecie za to, że je zawsze gania :mad:

Posted

[quote name='tajdzi']:lol::lol::lol::lol::lol:
Zgadza się
Lonia na wystawie była
Lonia wygrała IV wystawy Międzynarodowe, z tytułem BEST CAT!!! :)
I jest jak najbardziej kotem domowym - śmietnikowym :)
Zarejestrowanym w związku :)
Osz kurka nie wiedziałam o waszych sukcesach :oops: spóźnione gratulacje więc ;)
[SIZE=2]Ale figura Loni świetna :loveu: chyba czas odchudzić moich grubasów bo im brzuchy już do ziemi zaczynają sięgać :diabloti:.

Posted

[quote name='tajdzi']
Szuka domku pilnie!!!!

Ale ma umaszczenie cudne :loveu: , to jeszcze zupelny maluszek chyba, chlopak czy dziewczynka??? Pasowal by do stadka Tajdzi, bo ma troche i z Loni i z Marcela :multi: :evil_lol: .

Posted

U mnie teraz sąsiedzi zakoceni bo im sie porozmnażały kotki, ale udało mi się jedną sąsiadke namówić aby kota wysterlizowała, więc jak odkarmi młode ma iść z kicią do sterylki:cool3:.

Wiosenna Ruda

Posted

Gratuluje Kara :multi:

A u mnie Nowka vel Zielony Kurdupel juz po ciachnieciu ;) Zalapala sie na akcje kastracji razem z grupa czarnych dziczkow. Poniewaz wet znaczyl dziczki, zeby bylo wiadomo przy dalszych lapankach, ktore juz po, to oznaczyl i Nowke :lol: Mala ma wygolony czerep :diabloti: