Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='r_2005']Cola, obydwa futrzaki są śliczne, ale dlaczego tylko dwa zdjęcia???
Rudiego to w ogóle nam zaoszczędziłaś:shake:Więcej jest u Coli w topicu, ale jest sznasa, że jak dostała po głowie (:mad: ;) ) to częściej będzie tu bywać :evil_lol: . A fotki kotuchów naprawdę warte pooglądania :loveu: .

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

hihi nie będę ryzykować drugiego bum :mad: :evil_lol:
może tak po kolei...malutki Rudi..taki tyci tyci :loveu:

..i troszku starszy :)

Posted

Poświata napisał(a):
No to cię czeka trochę upierdliwej zabawy. Moja "mała menda" też nie chciała jeść suchego, bo wg niej to się nie nadaje do jedzenia i już :evil_lol: . Teraz pochrupuje swoje żarełko, ale tylko w sypialni na łóżku i nie koniecznie z miseczki :mad: , albo dorosłe kotom z misek podżera. Ale wszystko w ilościach bardziej przegryzkowych niż konkretnego dania. A wogóle to z niej niejadek straszny :diabloti: .

Na razie Zielony Kurdupel (nie pytajcie, dlaczego :eviltong: ) twierdzi, ze suche jest bue. Ale suche wysmarowane puszka nadaje sie do zjedzenia. Walka trwa :mad:

Posted

[quote name='Myszka.xww']Walka trwa :mad:No to uzbrój się....., , , , , jak również w cierpliwość, walcz i nie daj się Zielonemu Kurduplowi (swoją drogą ciekawe czemu tak, ale pytać zabronili , to nie zapytam ).

Posted

dziękuję :oops: ja też uwielbiam rudaski....jak zobaczyłam go na focie, to od razu wieziałam, że będzie mój :knuje: i namówiłam TZa (na początku stawiał opory, ale... teraz to jest jego ukochany kociamber :razz: )

Posted

Cola ale cudne fotki, no ale przede wszystkim bohater boski.
Na tej jednej fotce leży zagniewany jak moja Nesia gdy się pogłaszcze nie dokładnie tak jak sobie życzy.
A te fotki jak był mały cudo po prostu, piękne robisz zdjęcia.
Cudna pamiątka.

Posted

A ja właśnie czekam na swojego koteczka...
Miot urodzi się za około 3 tygodnie i mam wielką nadzieję, że będą w nim dwie kotki - jedna dla hodowcy, druga dla mnie:loveu: :loveu:

Patka i Poświata dzięki wielkie za wszystko!:buzi:

Posted

[quote name='an3czka']A ja właśnie czekam na swojego koteczka...
Miot urodzi się za około 3 tygodnie .....A zdradzisz nam co za rasę wybrałaś, bo jeśli ja i Patka maczałyśmy w tym paluchy, to czyżby był to Syberyjczyk :hmmmm:???

Posted

A mój mąż zakochał się w norweskim leśnym, widzieliśmy go na wystawie w Cieszynie, cudo po prostu. Chory wrócił do domu. :)
Ale oczywiście to tylko gadanie bo przecież trzeba mieć marzenia i coś podziwiać.
Troche mnie zaszokowało na tej wystawie takie przedmiotowe traktowanie tych kotów, te małe klatki, one takie biedne w nich, smutne.
I ci jurorzy macający, trzepiący tymi kotami jak zabawkami.
Ja mogłam popatrzeć na żywo na rasy które widze tylko w necie ale troche smutno było.
I dziwnie jak wystawca kotów wręcza upominki jurorom, dziwne wrażenie, czy tak można.
I jeden kot pogryzł osobe trzymającą, juror kazał właścicielce go zabrać, nie dziwie się kotu, taki hałas, taki tłum, obce ręce, ktoś coś chce ciągle.
Chętnie pojade kiedyś popatrzeć na te cuda ale samej idei nie popieram.

Posted

Aneczka :multi: i co w końcu będzie to za kocię?? mnie norwegi tak sobie wolę tureckiego wana i angorę szczególnie ze względu na charakte :cool3: no i Barysie :loveu:
Aniu co to za moja pomoc ... słaba :lol:

Posted

KaRa_Tc,

U kocinek czasem tak bywa, że w kilka miesięcy po sterylizacji pojawi sie jeszcze rujka
Ale
warto zapytać, czy weterynarz usunął macicę, czy tylko podwiązał jajowody. Bo jeżeli tylko podwiązał - czeka was jeszcze sporo rujkowania...

Posted

[quote name='Poświata']A zdradzisz nam co za rasę wybrałaś, bo jeśli ja i Patka maczałyśmy w tym paluchy, to czyżby był to Syberyjczyk :hmmmm:???
Chartreux:loveu:. Bardzo podobają mi się jeszcze burmańskie, szczególnie w kolorze sobolowym:p

Posted

[quote name='Patka']Aneczka :multi: i co w końcu będzie to za kocię?? mnie norwegi tak sobie wolę tureckiego wana i angorę szczególnie ze względu na charakte :cool3: no i Barysie :loveu:
Aniu co to za moja pomoc ... słaba :lol:
Van i Angora są cudne, to fakt. Zacznę jednak od krótkowłosych:lol:
Absolutnie sie nie zgadzam, że pomoc była słaba:p

Posted

[quote name='an3czka']Chartreux:loveu:. Bardzo podobają mi się jeszcze burmańskie, szczególnie w kolorze sobolowym:p
No to mnie zaskoczyłaś :lol: , kot kartuzki, raczej rzadko się go spotyka :hmmmm:.

Z niecierpliwością będę czekała na pierwsze fotki malucha :loveu: :loveu: :loveu: .

Posted

[quote name='Poświata']No to mnie zaskoczyłaś :lol: , kot kartuzki, raczej rzadko się go spotyka :hmmmm:.

Z niecierpliwością będę czekała na pierwsze fotki malucha :loveu: :loveu: :loveu: .
Cudny co?:loveu:
Właściwie to było tak, że najpierw go zobaczyłam i zwariowałam, a dopiero potem zapragnęłam mieć kota:lol: :lol: :lol:.

Cały czas obmyślam plan oswajania Basco z kotem i... coraz spokojniej do tego odchodzę;)

Juz prawie odliczam dni do porodu...
Nie mogę się doczekac i siedzę jak na szpilkach. Mam ogromną nadzieję, że będzie kicia dla mnie:roll:

Posted

Aniu strasznie sie ciesze , ze bedziesz mieć kicię :multi: :multi: :loveu: :loveu: i to w dodatku cudną!
Przynajmniej z kicią nie bedziesz musiałą robić prób polowych :diabloti: :evil_lol: :cool3:

Posted

[quote name='Nugatowa']Aniu strasznie sie ciesze , ze bedziesz mieć kicię :multi: :multi: :loveu: :loveu: i to w dodatku cudną!
Przynajmniej z kicią nie bedziesz musiałą robić prób polowych :diabloti: :evil_lol: :cool3:
Nie zapeszajmy. Jeszcze nic nie jest pewne...
No próby odpadaja zdecydowanie:lol: