Poświata Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Tebusa napisał(a):Beatko a masz może taką fotkę wystawową Barysia? :oops: :evil_lol: Nie mam i nie będę miała :shake: , Baryś nie będzie wystawiany :shake: , nie chcę go stresować. Jest kastratem, hodowli nie zakładam więc wystawy nie są mi do niczego potrzebne. Ale jak chcesz, to możesz kiedyś do nas wpaść i na własne oczy zobaczyć "malutkiego" :):):) Quote
Teba Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Chodzi mi po prostu o jakąś taką fotkę gdzie widać jakiej wielkości jest takie dorosły kocio... widziałam na stronie jakieś hodowli ale nie wiem której i już nie mogę się do niego dobrać :( Quote
Patka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Baryś oj Baryś :loveu: a Waler nam dzis dał w nocy koncert - kuweta brudna (sam to uczynił) i on do brudnej nie będzie :evil_lol: Quote
Poświata Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Tebusa napisał(a):Chodzi mi po prostu o jakąś taką fotkę gdzie widać jakiej wielkości jest takie dorosły kocio... widziałam na stronie jakieś hodowli ale nie wiem której i już nie mogę się do niego dobrać :( Tak nie da rady, na zdjęciach nie widać, chyba że ma się do czegoś porównanie (tak jak np w drapaku, tuby mają standardową wielkość). Najlepiej na własne oczy zobaczyć kota, szkoda że nie byłaś w sobotę na wystawie, trochę MCO było. Poza tym Baryś jest wyjątkowo duuuuużym koteczkiem, nie wszystkie miałkuny są takie duże, nawet chłopaki, a dziewczyny wiadomo, są dużo mniejsze, wielkości normalnego kota. i trzeba dodać, że on cały czas sobie rośnie i się rozwija :roll: :lol: . Quote
Teba Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Beatko niestety szkołe miałam :( teoretycznie mam dużo czasu i na pewno nie będę rozmnażać kocia ale chciałabym wystawiać no i chciałabym sobie troszkę pooglądać... na miaukunowo cały czas zaglądam i sobie oglądam foteczki :loveu: Quote
kate_m. Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Powalające są te foty porównawcze Barysia, ale kocisko wyrosło w przeciągu tego roku :) A taki maleńki dzidziuś z niego był :D Quote
Uschi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='kate_m.']Powalające są te foty porównawcze Barysia, ale kocisko wyrosło w przeciągu tego roku :) A taki maleńki dzidziuś z niego był :D To ja sobie też pozwolę na malutkie porównanie - Mrufka tuż zanim do nas trafiła (we wrześniu) wyglądała tak: Słodkie Kociątko Malutkie, zabiedzone, ale bojowe: Teraz przepiękna, mądra i psocąca ponad miarę Mała Księżniczka to odpowiednio albo uosobienie spokoju i godności (duuuuuuużo rzadziej :shake: ): albo (znaaaacznie częściej) mała furia, która na zdjęciach wychodzi jako rozmazana plama, więc nie załączę :lol: . Za to jeszcze jedno zdjątko, które lubię, bo pokazuje jej klasę - taką, jaką tylko buraski-śmietnikowce (no, ona jest parkingowiec - to może insza inszość) mieć potrafią :cool3: : Quote
Uschi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 A co mi tam, wrzucę jeszcze jedno - dziś jest dzień miłości Mrufki-Super-Mądrej-Kociny :loveu: A Baryś, swoją drogą, powiększył się - hm - radykalnie :cool3: . Piękny jest. Chociaż ja i tak będę uparcie stała przy swoim - z całej poświaciej gromadki to Milunia najpiękniejszym kotem jest! I już!:mad: Quote
Poświata Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Uschi']Chociaż ja i tak będę uparcie stała przy swoim - z całej poświaciej gromadki to Milunia najpiękniejszym kotem jest! I już!:mad: :oops: Milunia bardzo dziękuje i pozdrawia Mrufkę, fajna koteczka z niej wyrosła :):):) Quote
Uschi Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Poświata napisał(a)::oops: Milunia bardzo dziękuje i pozdrawia Mrufkę, fajna koteczka z niej wyrosła :):):) Oj rrrrany, ależ Milunia piękna :loveu: . Zaraz ją wrzucam na pulpit :). A jak się czuje? Quote
IN_ Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Przedstawiam wam koty mieszkajace z psem Frodziem... Czarny Neti Biala Majoneza Quote
Teba Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Ostatnia fotka jest świetna :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a czarnuszek wygląda jak kocurek mojej mamy :eviltong: Quote
Uschi Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Majoneza jest super :loveu: . Czy ona jest dokładnie cała bialutka? To chyba rzadkie, prawda? Quote
IN_ Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Uschi napisał(a):Majoneza jest super :loveu: . Czy ona jest dokładnie cała bialutka? To chyba rzadkie, prawda? Tak, jest cala bialutka. No to raczej rzadkie - taki jakby blad genetyczny, jak w przypadku jej oczu. Reszta jej rodzenstwa byla "normalna" - ruda, bialoczarna, pregowana, trikolorki, bialo-rude ;-) Bardzo kolorowy miot... Ja jej mowie, ze jest niedorobiona... nie tak jak inne koty ;-) Quote
kate_m. Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Ale Mrufka była malutka i drobniutka, taki koci patyczak :) Pięknie wyrosła. Milunia wie jaką minę zrobić do zdjęcia, żeby się spodobać :loveu: Miło powitanową osobę wśród zakoconych! Majoneza jest boska, a jak ładnie się uśmiecha na jednej z fotek :) Quote
Uschi Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 kate_m. napisał(a):Ale Mrufka była malutka i drobniutka, taki koci patyczak :) Pięknie wyrosła. Grrr. :angryy: . Dziś z kolei jest dzień nienawiści do Mrufki, tego diablęcia wcielonego, cholery jednej paskudnej. :mad: Pogryzłysmy i podrapałyśmy się wczoraj do krwi (oczywiście mojej). :pissed: W plastrach dzisiaj chodzę przez to :bad-word:bydlę.:snipersm: :chainsaw: :2gunfire: Kiedy ja ją wychowam???:wallbash: Chciałam ją tylko wyszczotkować... :shake: Quote
tajdzi Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 :evil_lol: Ja jak Marcela czeszę, to trzymam najczęściej za ogon, on przebiera w panice łapkami, zwiewa, puszy się i wkurza :) Więc stosujemy metodą SZYBKIEGO wyczesywania :) :p Quote
Evelina Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Uschi napisał(a):Grrr. :angryy: . Dziś z kolei jest dzień nienawiści do Mrufki, tego diablęcia wcielonego, cholery jednej paskudnej. :mad: Pogryzłysmy i podrapałyśmy się wczoraj do krwi (oczywiście mojej). :pissed: W plastrach dzisiaj chodzę przez to :bad-word:bydlę.:snipersm: :chainsaw: :2gunfire: Kiedy ja ją wychowam???:wallbash: Chciałam ją tylko wyszczotkować... :shake:Przed czesaniem kota sie glodzi. Potem daje najsmakowitsze zarcie i zaraz po posilku czesze :evil_lol: U mnie sie to sprawdzalo. :cool3: Quote
Rzepka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Evelina napisał(a):Przed czesaniem kota sie glodzi. Potem daje najsmakowitsze zarcie i zaraz po posilku czesze :evil_lol: U mnie sie to sprawdzalo. :cool3: Hehe fajne :) trzeba potestować, bo po moich rękach niestety też widać kiedy przechodze przez okres czesania kocurka :/ Quote
Poświata Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Hej, co tu tak cicho przez weekend??? Wszyscy poszli szukać wiosny??? Quote
Patka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 co za piękna para :loveu: a Barys jak zawsze łapki :cool3: Quote
r_2005 Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Poświata, koty boskie:loveu: Baryś ma śmieszne, szare "usta":lol: Quote
Uschi Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Poświata napisał(a): Hej, co tu tak cicho przez weekend??? Wszyscy poszli szukać wiosny??? Ranyrrranyrrrany! Poświata, ależ masz pięknisty zespół! :loveu: Ja bym powklejała, ale kabelek do aparatu szwagier zachachmęcił i nie chce oddać :shake: . No dobra, zapomniałam się upomnieć :razz: . To może wkleję taką troszkę staroć: "...a słyszałaś, siostra...?" Quote
Patka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 skąd ja znam te kartony tylko u mnie ciągła walka o niego :evil_lol: Quote
Recommended Posts