Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sabina1 napisał(a):
Beatko,czy on był na sprzedaż? Cudowny! Ja bym błagała na kolanach PANA WOJTECKIEGO! Dlaczego właściwie nie chce takiego pięlnego kota ? Jak można TAKIEJ ŻONIE łamać serce na wiosnę ?Ja sie wstawiam, bardzo pokorniutko :mad: :mad: :mad: :mad:

ON BYŁ NA SPRZEDAŻ, i jeszcze miał w klatce rodzeństwo trzy rudaski i jeden o umaszczeniu Baryśka :loveu: . O padnięciu na kolana nawet nie pomyślałam, a i molestowałam niezbyt nachalnie, bo wiedziałam, że o czwartym kocie mogę sobie tylko pomarzyć :shake: :-( .

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poświata']........chyba w doprowadzeniu mnie do zawału:mad: , ale co tam... daj resztę....:loveu:
Przestańcie, bo ja też dostanę zawału!!!!!!!
To rude jest boskie, boskie, boskie:loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):

boszzz normalnie przepadłam na ten widok :loveu: :loveu: :loveu:

Noooooooo, korniszonek też był cudny i słodki, a jak pięknie pozował... co zresztą widać na fotach robionych przez różnych fotografów. Prawdziwy model :) :) :)

A co do rudego - I TAK SIĘ KIEDYŚ U NAS POJAWI !!! Tylko musi nadejść odpowiedni moment (dla Wojteckiego-oczywiście)!
Wszystkie trzy koty pojawiały się co pół roku, za niespełna tydzień minie rok jak Baryś u nas zamieszkał, Milunia ma totalne pstro w głowie - czwartego kota sama bym chyba nie wytrzymała - muszę poprostu odczekac trochę dłużej :lol: :lol: :lol: .

Posted

[quote name='Poświata']A co do rudego - I TAK SIĘ KIEDYŚ U NAS POJAWI !!! Tylko musi nadejść odpowiedni moment (dla Wojteckiego-oczywiście)!
Życzę odpowiedniego momentu (dla Wojteckiego- oczywiście):lol:

Posted

[quote name='Evelina'] ten lysawy, taki sobie :cool3:
:megagrin: :megagrin: :megagrin: Obawiam się, że wielbiciele rex-ów mogą się nieco na Ciebie obrazić:megagrin:

Posted

[quote name='Evelina']Beatko, a moze zamiast o czwartego kota, o dziecinke bys sie kolo Wojteckiego pokrecila ? :evil_lol:
Dziecinka odpada, za stara jestem :shake: , teraz to już tylko koty i psy mi pozostały :lol: :razz: .
ps. Gdybym odpowiednio wcześnie zaczęła te sprawy, to już mogłabym być babcią :eviltong: .

Posted

[quote name='r_2005'] :megagrin: :megagrin: :megagrin: Obawiam się, że wielbiciele rex-ów mogą się nieco na Ciebie obrazić :megagrin:Wybacze im :evil_lol: ;)

[quote name='Poświata']Dziecinka odpada, za stara jestem :shake: , teraz to już tylko koty i psy mi pozostały :lol: :razz: .
ps. Gdybym odpowiednio wcześnie zaczęła te sprawy, to już mogłabym być babcią :eviltong: .A Wojtecki do mizania itd ? :cool3: :lol:

Posted

[quote name='Draczyn']

To nasze słodkie kociaki

Mistrzowskie zdjęcie :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l:

P.s rexik piękny nie da się ukryć :) a ja dalej buszuje na stronach MCO :evil_lol:

Posted

Pani chora
Koty się cieszą

Godzina zabawy, 15 minut spania, 40 minut miauczenia pod lodówką i znów godzina zabawy... :)

Dzisiejsze ciepłe jeszcze zdjęcia

Posted

Hm. Masze zdjątko nie będzie ani troszkę tak piękne jak tajdzikowe, ale i tak wkleimy, zanim Nicia nie wyłysieje całkowicie i nie stanie się sfinksem (niestety, dopadły ją wszystkie możliwe choroby skóry). A więc, Panowie i Panie, Nicia myśli:

Posted

Patka napisał(a):
Beatko, ale wielkolud :lol: :cool3: ale nie obawiasz sie ze kiedys sie na drakaku zaklinuje :evil_lol:

Nie obawiam się, bo on tam nie włazi, nawet na półkach rzadko leży, bo.... się poprostu nie mieści. Pokropiłam środek kocimiętką, bo już w listopadzie obiecałam komuś zdjęcia Baryśka w tubie, a on nie miał najmniejszego zamiaru tam wejść, więc musiałam użyć podstępu.
Drapak generalnie do przeróbki - muszę półki powiększyć :roll: :lol: .

Posted

To jest znęcanie się nade mną :eviltong:;)

ależ on jest piękny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: no i jeszcze :loveu:

wczoraj mnie mama wywaliła z psem na spacer bo jej przedstawiłam mój pomysł na to gdzie ustawić drapaczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jajeczko zniose zanim taki kociemaber ( a w sumie kociamberka) zagości u mnie w domu :evil_lol:

Beatko a masz może taką fotkę wystawową Barysia? :oops: :evil_lol: