Poświata Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Sabina1 napisał(a):Beatko,czy on był na sprzedaż? Cudowny! Ja bym błagała na kolanach PANA WOJTECKIEGO! Dlaczego właściwie nie chce takiego pięlnego kota ? Jak można TAKIEJ ŻONIE łamać serce na wiosnę ?Ja sie wstawiam, bardzo pokorniutko :mad: :mad: :mad: :mad: ON BYŁ NA SPRZEDAŻ, i jeszcze miał w klatce rodzeństwo trzy rudaski i jeden o umaszczeniu Baryśka :loveu: . O padnięciu na kolana nawet nie pomyślałam, a i molestowałam niezbyt nachalnie, bo wiedziałam, że o czwartym kocie mogę sobie tylko pomarzyć :shake: :-( . Quote
tajdzi Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Beatko, to może ja pomogę troszeczkę... kontynuować? ;) Quote
Poświata Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 tajdzi napisał(a):Beatko, to może ja pomogę troszeczkę... ........chyba w doprowadzeniu mnie do zawału:mad: , ale co tam... daj resztę....:loveu: Quote
tajdzi Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Kochani, Pełna relacja o tu: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=1613048#1613048 Pierwsze zdjęcia reportażowe - mojego TŻecika Potem artystyczne (khemmm) moje ;) Nie dubluję już tu, bo strasznie dużo miejsca i czasu pochlaniają, ale zerknijcie :) piszcie co sądzicie :) Quote
malawaszka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Poświata'] jezuuuu ale cudo!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Gratki dla Lonii :loveu: :loveu: :loveu: ja zawsze wiedziałam, że jest najpiękniejsza :loveu: :loveu: :loveu: Quote
r_2005 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Poświata']........chyba w doprowadzeniu mnie do zawału:mad: , ale co tam... daj resztę....:loveu: Przestańcie, bo ja też dostanę zawału!!!!!!! To rude jest boskie, boskie, boskie:loveu: Quote
malawaszka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 boszzz normalnie przepadłam na ten widok :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Poświata Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 malawaszka napisał(a): boszzz normalnie przepadłam na ten widok :loveu: :loveu: :loveu: Noooooooo, korniszonek też był cudny i słodki, a jak pięknie pozował... co zresztą widać na fotach robionych przez różnych fotografów. Prawdziwy model :) :) :) A co do rudego - I TAK SIĘ KIEDYŚ U NAS POJAWI !!! Tylko musi nadejść odpowiedni moment (dla Wojteckiego-oczywiście)! Wszystkie trzy koty pojawiały się co pół roku, za niespełna tydzień minie rok jak Baryś u nas zamieszkał, Milunia ma totalne pstro w głowie - czwartego kota sama bym chyba nie wytrzymała - muszę poprostu odczekac trochę dłużej :lol: :lol: :lol: . Quote
r_2005 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Poświata']A co do rudego - I TAK SIĘ KIEDYŚ U NAS POJAWI !!! Tylko musi nadejść odpowiedni moment (dla Wojteckiego-oczywiście)! Życzę odpowiedniego momentu (dla Wojteckiego- oczywiście):lol: Quote
Evelina Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Beatko, a moze zamiast o czwartego kota, o dziecinke bys sie kolo Wojteckiego pokrecila ? :evil_lol: P.S. rudzielec BOSKI :loveu: , ten lysawy, taki sobie :cool3: Quote
r_2005 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Evelina'] ten lysawy, taki sobie :cool3: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Obawiam się, że wielbiciele rex-ów mogą się nieco na Ciebie obrazić:megagrin: Quote
Poświata Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Evelina']Beatko, a moze zamiast o czwartego kota, o dziecinke bys sie kolo Wojteckiego pokrecila ? :evil_lol: Dziecinka odpada, za stara jestem :shake: , teraz to już tylko koty i psy mi pozostały :lol: :razz: . ps. Gdybym odpowiednio wcześnie zaczęła te sprawy, to już mogłabym być babcią :eviltong: . Quote
Evelina Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='r_2005'] :megagrin: :megagrin: :megagrin: Obawiam się, że wielbiciele rex-ów mogą się nieco na Ciebie obrazić :megagrin:Wybacze im :evil_lol: ;) [quote name='Poświata']Dziecinka odpada, za stara jestem :shake: , teraz to już tylko koty i psy mi pozostały :lol: :razz: . ps. Gdybym odpowiednio wcześnie zaczęła te sprawy, to już mogłabym być babcią :eviltong: .A Wojtecki do mizania itd ? :cool3: :lol: Quote
Teba Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Draczyn'] To nasze słodkie kociaki Mistrzowskie zdjęcie :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: P.s rexik piękny nie da się ukryć :) a ja dalej buszuje na stronach MCO :evil_lol: Quote
tajdzi Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Pani chora Koty się cieszą Godzina zabawy, 15 minut spania, 40 minut miauczenia pod lodówką i znów godzina zabawy... :) Dzisiejsze ciepłe jeszcze zdjęcia Quote
Uschi Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Hm. Masze zdjątko nie będzie ani troszkę tak piękne jak tajdzikowe, ale i tak wkleimy, zanim Nicia nie wyłysieje całkowicie i nie stanie się sfinksem (niestety, dopadły ją wszystkie możliwe choroby skóry). A więc, Panowie i Panie, Nicia myśli: Quote
Poświata Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 To już rok jak Barysiek jest z nami (jakoś tak za dni parę):loveu: :multi: Tak wyglądał na drapaku rok temu :cool3: a tak wygląda obecnie : Na kangurka Quote
malawaszka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 hahahha dobree :lol: :lol: :lol: a Loniakowa jak zwykle powala mnie na kolana :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Patka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Beatko, ale wielkolud :lol: :cool3: ale nie obawiasz sie ze kiedys sie na drakaku zaklinuje :evil_lol: Quote
Poświata Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Patka napisał(a):Beatko, ale wielkolud :lol: :cool3: ale nie obawiasz sie ze kiedys sie na drakaku zaklinuje :evil_lol: Nie obawiam się, bo on tam nie włazi, nawet na półkach rzadko leży, bo.... się poprostu nie mieści. Pokropiłam środek kocimiętką, bo już w listopadzie obiecałam komuś zdjęcia Baryśka w tubie, a on nie miał najmniejszego zamiaru tam wejść, więc musiałam użyć podstępu. Drapak generalnie do przeróbki - muszę półki powiększyć :roll: :lol: . Quote
Teba Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 To jest znęcanie się nade mną :eviltong:;) ależ on jest piękny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: no i jeszcze :loveu: wczoraj mnie mama wywaliła z psem na spacer bo jej przedstawiłam mój pomysł na to gdzie ustawić drapaczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jajeczko zniose zanim taki kociemaber ( a w sumie kociamberka) zagości u mnie w domu :evil_lol: Beatko a masz może taką fotkę wystawową Barysia? :oops: :evil_lol: Quote
Poświata Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Dla porównania tak w tubie wygląda Milunia (7,5 m-ca), ona w niej nawet fikołki robi i się przekręca :) Quote
Recommended Posts