Teba Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 ja ma szkołę od 8:00 do 18:30 w sobotę i niedzielę :-( może na następną uda mi się przyjechać... mam taką nadzieję... musze troche tych MCO obejrzeć :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Uschi Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 My zgodnie z zapowiedzią stawimy się w pełnej (a nawet nieco wzmocnionej) sile :cool3: Quote
Uschi Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 To jak się jeszcze tylko poskarżę, że Mrufiątko (ta panienka z awatarka) jest po niedzielnej sterylce i jeszcze trochę biedniutka i w kołnierzu snuje się chwiejnym krokiem po mieszkaniu, ale już duch w kota wraca i dzis już była na: parapecie nr1 parapecie nr2 monitorze łóżku blacie kuchennym mimo, że Tanita łazi za nią niemal krok w krok i pilnuje :shake: . Ale to chyba objaw powracania do formy :evil_lol: . No i pałaszuje jak szalona - zjadłaby wołu z kopytami... ;) Quote
KaRa_ Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Mam smutną wiadomość dokładnie dwa tygodnie po sterylizacji Czarna zmarła:placz: :placz: A dokładniej musiałam dziś ją uśpić :placz: wczoraj poznym wieczorem zauwazylam,ze jak chciala skoczyc na krzeslo to skoczyla oboj jakby nie mogla trafic i sie zataczala... Wiec postanowilam isc jutro czyli dzisiaj do wtereynarza, gdy bylam szkole siostra zadzwonila,ze przestala chodzic i lezy na jednym boku... wiec siostra po mnie zadzwonila zwolnilam sie do siostry i niestety jak przyjechalam to niezyla, ale gdy chcialam ja pochowac nagle glosmno mrukla i znow zaczela oddychac (po godzinie) wiec szybko pojechalismy do weta i trzeba bylo uspic Quote
Patka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Kara trak mi przykro czy wet powiedział co moglo byc przyczyną czy to po strylce :-( Quote
KaRa_ Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Patka napisał(a):Kara trak mi przykro czy wet powiedział co moglo byc przyczyną czy to po strylce :-( Weterynarz do konca nie jest pewien ale wydaje sie mu,ze po sterylce raczej musial to robic nie sterylnie tamten wet:shake: :placz: :placz: i weszlo zakarzenie. Wygladalo to fatalnie kot przestal chodzic, leciala ropa z pyszczka, z odbytu cos jakby kal z krwia i ropa... Quote
Patka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 KaRa bardzo, ale to bardzo mi przykro :placz: Quote
r_2005 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 KaRa_TC napisał(a):Wygladalo to fatalnie kot przestal chodzic, leciala ropa z pyszczka, z odbytu cos jakby kal z krwia i ropa... I tak nagle to się stalo? Żadnych objawów przez te dwa tygodnie? Quote
Teba Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Biedna kotka :-(:-(:-(:-(:-( Przykro mi Kara... wiem co czujesz- też kiedyś musiałam uśpić kotkę :-( miała białaczkę.... :-( Quote
KaRa_ Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 [quote name='r_2005']I tak nagle to się stalo? Żadnych objawów przez te dwa tygodnie? Objaw byl taki,ze byla strasznie spokojna,duzo spala i malo sie ruszala myslalam,ze to ze od sterylki, a ze Czarna byla bardzo delikatna. Czarna to ta na samym środku Quote
Uschi Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Kara, mi też strasznie przykro :( . Współczuję Ci bardzo, bo to musi boleć... *głask... Mam tylko nadzieję, że nie robisz sobie wyrzutów, że ją wysterylizowałaś... A jeżeli faktycznie tamten wet zrobił to niehigienicznie...:mad: ... :placz: ... Trzymaj się Quote
Uschi Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 To ja tylko szybciukto wrzucę naszą małą księżniczkę w kryzie posterylkowej: Kara, jeszcze raz szczere głaski... :sad: Quote
Uschi Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Słuchajcie, to ja tylk ocichutko zapodam ploteczkę, ze Loniakowa wczoraj na wystawie dostała championa i BISa :multi:, a co będzie dziś, to jeszcze nie wiadomo, Tanita pojechała jako wspieracz, może wieczorem właścicielka sama się odezwie :cool1: . Quote
r_2005 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Uschi napisał(a):Słuchajcie, to ja tylk ocichutko zapodam ploteczkę, ze Loniakowa wczoraj na wystawie dostała championa i BISa :multi: Gratulacje dla Loniakowej i tajdzi:p Quote
Poświata Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Uschi napisał(a):Loniakowa wczoraj na wystawie dostała championa i BISa :multi:, Superowo, nie na próżno paznokcie w dłonie sobie wbijałam :lol: :razz: . Quote
Poświata Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Coś tu strasznie po tej wystawie cichutko :shake: . Ani relacji, ani fotek........, ale może Tajdzi odchorowuje pracowity weekend :roll: . To ja coś wstawię, może temat się ożywi :mad: : Tych kociastych chyba poznajecie??? (ps. gdyby ktoś nie rozpoznał, to informuję, że to nie jest Dymcio:lol: ) Quote
Poświata Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 I absolutny HIT wystawy !!! :loveu: zakochałam się od pierwszego wejrzenia :loveu: . Szkrab genialny, zero stresu, absolutnie nic sobie nie robił z tłumu kłębiącego się wokół klatki, z dziesiątek rąk wyciągających się do głaskania. W klatce siedziało jeszcze parę takich, ale fotek nie dało się zrobić, bo klatka ciągle była oblegana. :roll: ile się namarudziłam, że chcę z takim do domu wrócić :roll: , ale Wojtecki się zaparł :angryy: , a ja zostałam ze złamanym sercem :-( Quote
r_2005 Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Poświata']I absolutny HIT wystawy !!! :loveu: zakochałam się od pierwszego wejrzenia :loveu: . Szkrab genialny, zero stresu, absolutnie nic sobie nie robił z tłumu kłębiącego się wokół klatki, z dziesiątek rąk wyciągających się do głaskania. W klatce siedziało jeszcze parę takich, ale fotek nie dało się zrobić, bo klatka ciągle była oblegana. :roll: ile się namarudziłam, że chcę z takim do domu wrócić :roll: , ale Wojtecki się zaparł :angryy: , a ja zostałam ze złamanym sercem :-( Poświata, wcale Ci się nie dziwię! Toż to cudo!!!!!! Normalnie dziwię się za to Wojteckiemu, że mu się serce nie wzruszyło:-o Kociak jest do zjedzenia, mniam:loveu: Quote
Uschi Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Poświata napisał(a):Coś tu strasznie po tej wystawie cichutko :shake: . Ani relacji, ani fotek........, ale może Tajdzi odchorowuje pracowity weekend :roll: . To ja coś wstawię, może temat się ożywi :mad: : Tych kociastych chyba poznajecie??? Poświata, to Ty też byłaś? Zdjątka zobiłaś super. Dymcio jest piękny facet. A to małe rude - :loveu: cóż, jak to małe rude :cool3: ... Quote
Sabina1 Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Beatko,czy on był na sprzedaż? Cudowny! Ja bym błagała na kolanach PANA WOJTECKIEGO! Dlaczego właściwie nie chce takiego pięlnego kota ? Jak można TAKIEJ ŻONIE łamać serce na wiosnę ?Ja sie wstawiam, bardzo pokorniutko :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Poświata Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Uschi napisał(a):Poświata, to Ty też byłaś? Zdjątka zobiłaś super. Dymcio jest piękny facet. A to małe rude - :loveu: cóż, jak to małe rude :cool3: ... Byłam, byłam, fotki robił Konrad i Wojtek, ja je tylko obrobiłam i wstawiłam. Quote
Recommended Posts