dbsst Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 :multi: :lilangel: :smilecol: nie no wszystkie zdjecia sa tak zabawne plakalam ze smiechu hahahahaha niezle Quote
Cola Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Mam nadzieję, że mocno się trzymałaś krzesła :lol: Kiedy odwiedzisz moje małe zoo?? Tylko weź ze sobą pampersa :lol: Quote
dbsst Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 qrcze juz nie moge sie doczekac codziennie wynosze po pampie z pracy ;) juz niedlugo bede gotowa hihi musze sie troche ogarnac i jazda :D Quote
Cola Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Oki....będziemy czekać z niecierpliwością. Tylko, że ten weekend odpada...pracuję do wieczora :( Quote
dbsst Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 w ten weekend to ja jade calowac po poopalu syna mojej kolezanki :D a w przyszly do Bydgoszczy jade :evilbat: Quote
Basenji Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Cola napisał(a):Jeszcze zeberkowanych kotów niewidziałam. Może kiedyś je pomaluję farbkami :wink: :lol: :lol: :lol: A to dobry pomysł. Takie coty po tuningu optycznym! Czekam na forky. Zdrówko :) Quote
Patka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Cola ta koteczka dymna (niebieska) ona napewno aby jest dachowcem netypowa maść :D Ślicznie z Poterem do siebie pasują widze że jest zachwycony ma z kim się wybawić :D pozdrówka masz na co się napatrzec ja jak moje koty harcują godzinami je moge oglądać :D :wink: Quote
dbsst Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Cola a tak w ogole to czemu Poter to nie Szpinak :evilbat: ;) ale Poter tez moze byc Quote
Patka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Patrzę na to Poterowe kociatko i nie moge sie napatrzec a to Waler dla przyponienia jak miał jakis niecały rok :D dbsst to Ty blisko będziesz .... :D może inas odwiedzisz ... Quote
dbsst Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 hihi Patka nie zachecaj bo jeszcze mnie namowisz ;) slodziaka ten kociaka Quote
Patka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 A ja myslała, że Ty juz namówiona tylko czekasz na własciwa porę :D pozdrówka :D Waler jest cudowny :wink: Quote
Basenji Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 I ostatni odcinek pierwszej serii Waszego uluionego kryminału pt: Sprawiedliwości stało się zadość! Zdrówko Ale nie martwicie się. Ulubiony czarny bohater wielu dogomaniaczek zaatakuje ponownie. Quote
dbsst Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 haha wiesz no wiesz nie moge tego glosno mowic bo mi inni DGM pozazdroszcza ze Dame zobacze ;) Quote
szaraduszka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Właśnie Cola co to za koteczka? śliczne to umaszczenie :angel: Pink czasem Ping Pong :lol: Kocurek, jest kotem stajennym... ale jeśli tylko jest okazja... a czasem zbiera mu się na pogaduszki... :lol: Quote
dbsst Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 hahaha widze ze rozmowa przez komore go uspila ;) Quote
Miga Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Kocur wiejski Maryś. Artysta. Kradnie co smakowitsze kąski ze stołu. Uwielbia wygrzewać się na piecu. Quote
Poświata Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 dbsst napisał(a):hahaha widze ze rozmowa przez komore go uspila ;) A wiecie, że to ciekawe, co też koty widzą w komórkach? Dymek raniutko zawsze pierwszy dopada komórkowego budzika, a jak biorę telefon do ręki, żeby go wyłączyć, to kiciuś się o niego ociera i mruczy :confused: Quote
Basenji Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Beata&Poświata napisał(a):dbsst napisał(a):hahaha widze ze rozmowa przez komore go uspila ;) A wiecie, że to ciekawe, co też koty widzą w komórkach? Dymek raniutko zawsze pierwszy dopada komórkowego budzika, a jak biorę telefon do ręki, żeby go wyłączyć, to kiciuś się o niego ociera i mruczy :confused: Widać wie, co to wibrator :iloveyou: Zdrówko Quote
Poświata Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Ciekawe skąd :hmmmm: , jak on jeszcze z pieluch nie wyrósł? Quote
Patka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Beata. My to wiemy, ale chyba Basenji chyba ma jakies niespełnione marzenia .... :oops: pozdro Quote
Poświata Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 W myśl zasady, co w głowie, to na języku :sweetCyb: Quote
aga1215 Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Beata&Poświata napisał(a):Ciekawe skąd :hmmmm: , jak on jeszcze z pieluch nie wyrósł? Beata, koty wcześnie dojrzewają :oops: :P BTW - moja księżniczka Mańka właśnie się "goni", jest już w średnim wieku, po regularnych szczepieniach antykiciusiowych i ją wzięło :P Na dwór nie da rady wyjść, bo wkoło śnieg i nie ma gdzie łapy postawić :P no i odstawia koncerty przed swoim domowym kiciusiem (kantratem :oops: ) - coś cudnego jak śpiewa :P a jakie figury odstawia :P :angel: :angel: :angel: acha - Beata - zasypało nas z zupełnie, jak nie pospieszycie się z przyjazdem to nie wiem, czy dojedziecie :P :P :P pozdrowienia Quote
malawaszka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 aga nie boicie się ropomacicza??? :( Quote
Poświata Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 aga1215 napisał(a): acha - Beata - zasypało nas z zupełnie, jak nie pospieszycie się z przyjazdem to nie wiem, czy dojedziecie :P :P :P pozdrowienia Aga Ty się nie martw czy dojedziemy, najwyżej jakiś dogomaniacki zaprzęg sie skombinuje :P , Ty sie martw czy ten śnieg na nas poczeka, to jeszcze całe dwa tygodnie i jeden dzień :roll: :P . A gdyby to zależało tylko ode mnie to ja już byłabym u Ciebie :D . Quote
Recommended Posts