Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Cola napisał(a):
Jeszcze zeberkowanych kotów niewidziałam. Może kiedyś je pomaluję farbkami :wink: :lol: :lol: :lol:

A to dobry pomysł. Takie coty po tuningu optycznym!
Czekam na forky.
Zdrówko :)

Posted

Cola ta koteczka dymna (niebieska) ona napewno aby jest dachowcem netypowa maść :D Ślicznie z Poterem do siebie pasują widze że jest zachwycony ma z kim się wybawić :D
pozdrówka
masz na co się napatrzec ja jak moje koty harcują godzinami je moge oglądać :D :wink:

Posted

Patrzę na to Poterowe kociatko i nie moge sie napatrzec a to Waler dla przyponienia jak miał jakis niecały rok :D
dbsst to Ty blisko będziesz .... :D może inas odwiedzisz ...

Posted

I ostatni odcinek pierwszej serii Waszego uluionego kryminału pt:
Sprawiedliwości stało się zadość!

Zdrówko

Ale nie martwicie się.
Ulubiony czarny bohater wielu dogomaniaczek zaatakuje ponownie.

Posted

Właśnie Cola co to za koteczka? śliczne to umaszczenie :angel:

Pink czasem Ping Pong :lol: Kocurek, jest kotem stajennym... ale jeśli tylko jest okazja...

a czasem zbiera mu się na pogaduszki... :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
hahaha widze ze rozmowa przez komore go uspila ;)

A wiecie, że to ciekawe, co też koty widzą w komórkach? Dymek raniutko zawsze pierwszy dopada komórkowego budzika, a jak biorę telefon do ręki, żeby go wyłączyć, to kiciuś się o niego ociera i mruczy :confused:

Posted

Beata&Poświata napisał(a):
dbsst napisał(a):
hahaha widze ze rozmowa przez komore go uspila ;)

A wiecie, że to ciekawe, co też koty widzą w komórkach? Dymek raniutko zawsze pierwszy dopada komórkowego budzika, a jak biorę telefon do ręki, żeby go wyłączyć, to kiciuś się o niego ociera i mruczy :confused:

Widać wie, co to wibrator :iloveyou:
Zdrówko

Posted

Beata&Poświata napisał(a):
Ciekawe skąd :hmmmm: , jak on jeszcze z pieluch nie wyrósł?

Beata, koty wcześnie dojrzewają :oops: :P

BTW - moja księżniczka Mańka właśnie się "goni", jest już w średnim wieku, po regularnych szczepieniach antykiciusiowych i ją wzięło :P
Na dwór nie da rady wyjść, bo wkoło śnieg i nie ma gdzie łapy postawić :P no i odstawia koncerty przed swoim domowym kiciusiem (kantratem :oops: ) - coś cudnego jak śpiewa :P a jakie figury odstawia :P :angel: :angel: :angel:

acha - Beata - zasypało nas z zupełnie, jak nie pospieszycie się z przyjazdem to nie wiem, czy dojedziecie :P :P :P
pozdrowienia

Posted

aga1215 napisał(a):

acha - Beata - zasypało nas z zupełnie, jak nie pospieszycie się z przyjazdem to nie wiem, czy dojedziecie :P :P :P
pozdrowienia

Aga Ty się nie martw czy dojedziemy, najwyżej jakiś dogomaniacki zaprzęg sie skombinuje :P , Ty sie martw czy ten śnieg na nas poczeka, to jeszcze całe dwa tygodnie i jeden dzień :roll: :P . A gdyby to zależało tylko ode mnie to ja już byłabym u Ciebie :D .