Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

coś tu cisza ostatnio panuje...
to dam trochę moich kocurrów

Tu powinno paść pytanie do Poświatki - jaka to rasa? ;) Syberyjski, czy Norweski? Ale ma kryze, co?:)

Smutna Lonia

Posted

przepiękne koty :loveu:
Ten z ostatnich fotek jest niesamowity :loveu:
Lonia jest podobna do mojego Bambuska - tak mi go brakuje :placz:

Posted

Słuchajcie Kochani - GDZIE JEST POŚWIATA ??????????????
Stęskniłam się , ale również trochę się niepokoję. BEATKO!!! Co u Ciebie słychać?????????? :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ostatnio widziałam męża Beatki i się go nawet pytałam co tam z Milunią, ale jeszcze nie dostałam odpowiedzi :(

A tu zasypiająca dama Matylda ;)

Posted

To ja, dżąc z niepokoju o Milunię moją śliczną kochaną :???: , wklejam tymczasem wersję naszych kotów pt. "tak też bywa...".
Szczerze mówiąc bliżej znam tę właśnie wersję, a nie dwie wariatki latające po ścianach, wyjące i gryzące się, bo kiedy wracam z pracy, są już zmęczone całodziennym szaleństwem, na które skazana jest Tanita... :lol:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Stęskniłam się , ale również trochę się niepokoję. BEATKO!!! Co u Ciebie słychać?????????? :loveu: :loveu: :loveu:

to samo przed chwila pomyślałam
Beata - hop, hop!!!!!

Feluś wraca do domu

Posted

Patka napisał(a):
świetna fotka jakie one szczupłe :)

Well... :shake: Bardzo chciałybyśmy, Patko, żebyś miała rację... :oops: Ale niestety, Nicia, ta czarna, spasła się ostatnio skandalicznie - i nie bardzo da się z tym coś zrobić, jest jeszcze teoretycznie kociakiem, więc karmy odchudzające chyba nie wchodzą w grę, a do zabawy i w ogóle ruchy jakiegokolwiek jest strasznie niechętna... :shake: Trochę jej tuszę widać na zdjęciu poniżej

Posted

No nareszcie nauczyłam sie obsługiwać internet co do wysyłania zdjec ,a oto mam zaszczyt przedstawaić państwu moja jakze urocza:lol: LEjdi we własnej osobie . Czyż nie piękny rudzielec?:cool3:Pozdrówka

Posted

Gosica napisał(a):

No nareszcie nauczyłam sie obsługiwać internet co do wysyłania zdjec ,a oto mam zaszczyt przedstawaić państwu moja jakze urocza:lol: LEjdi we własnej osobie . Czyż nie piękny rudzielec?:cool3:Pozdrówka

Ranyrany, ależ przepiękne rude!!! :crazyeye: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2:

Posted

Dziekuje bardzo :lol:. Jesli zrobie jakieś zdjecia jeszcze to dam znać , no chyba ze ktos nie chce :mad:.Oczywiscie to był zart :eviltong:.Pozdrowka dla wszytkich kocimabraży :)

Posted

Ruda

Czarna po sterylce strasznie schudła wygląda jak szkielet jutro wybiore się z nią do weta :shake: A reszta dziewczynek to wrecz przeciwnie apetyt im rosnie ;)

Posted

Napisał(a) Sabina1

aga1215 napisał(a):
to samo przed chwila pomyślałam
Beata - hop, hop!!!!!

Nie martwcie się dziewczynki kofffane :loveu:, jestem - co prawda przeżuta, wypluta i ciut wymaglowana :stupid:, ale jestem :lol:.
Miałam totalny szpital w domu :lookarou: . Pochorowały mi się dzieciaki na jakieś upierdliwe potwornie g**no grypowe z powikłaniami. Młodego temperatura pow. 39 trzymała prawie cały tydzień, jak jemu trochę odpuściło to ścieło Gabrysię. Potem ja od nich złapałam :diabloti: , a o leżeniu mowy nie było, bo dzieciarnia cały czas w domu opieki wymagała. Konrad po dwóch tygodniach wrócił do szkoły i cały ostatni tydzień ostro nadrabialiśmy szkolne braki . Gabi idzie dopiero jutro po trzech tygodniach siedzenia w domu. Cyrk na kółkach, wszystko na mojej głowie, tylko się :grab:, albo :flaming: , do komputera prawie nie siadałam.

ps Milunia czuja się chyba dobrze, zachowuje się tak jak zwykle, apetyt jak zwykle ma byle jaki. Zbieram się po tych naszych choróbskach do kupy i muszę zrobić całej trójcy podstawowe badania krwi. potem zobaczymy co dalej....

Posted

Poświata napisał(a):
Nie martwcie się dziewczynki kofffane :loveu:, jestem - co prawda przeżuta, wypluta i ciut wymaglowana :stupid:, ale jestem :lol:.
Miałam totalny szpital w domu :lookarou: . Pochorowały mi się dzieciaki na jakieś upierdliwe potwornie g**no grypowe z powikłaniami. Młodego temperatura pow. 39 trzymała prawie cały tydzień, jak jemu trochę odpuściło to ścieło Gabrysię. Potem ja od nich złapałam :diabloti: , a o leżeniu mowy nie było, bo dzieciarnia cały czas w domu opieki wymagała. Konrad po dwóch tygodniach wrócił do szkoły i cały ostatni tydzień ostro nadrabialiśmy szkolne braki . Gabi idzie dopiero jutro po trzech tygodniach siedzenia w domu. Cyrk na kółkach, wszystko na mojej głowie, tylko się :grab:, albo :flaming: , do komputera prawie nie siadałam.

ps Milunia czuja się chyba dobrze, zachowuje się tak jak zwykle, apetyt jak zwykle ma byle jaki. Zbieram się po tych naszych choróbskach do kupy i muszę zrobić całej trójcy podstawowe badania krwi. potem zobaczymy co dalej....

no wreszcie :multi: :multi: :multi:

Posted

KaRa_TC napisał(a):

Czarna po sterylce strasznie schudła wygląda jak szkielet jutro wybiore się z nią do weta :shake: A reszta dziewczynek to wrecz przeciwnie apetyt im rosnie ;)

Ruda przepiękna jak zwykle - ja kcem więcej jej zdjęć! :mad: Trzymam kciuki za Czarną, daj znać, co z nią, a co do reszty kocic - cóż, upodobnią się do naszej Nici (która jest jeszcze nie tylko przed sterylką, ale przed pierwszą rujką):cool3:

Dziś przedstawiam wszystkim Małą Księżniczkę Mrufkę (przyznaję, zdjęcie było robione jakiś czas temu...):

Posted

No ale zeby było tu dośc rudego przesyłam kolejne fotki Lejdi z dzisiejszego dnia:)

A tu prosze bardzo Czy te oczy moga kłamać ?

Kolejne oko w oko , piękny wyraz mordki i i te bursztynowe gałeczki:cool3:

Serdecznie pozdrawiamy cała kocia ferajne:lol:

Posted

Ale cudna rudosc konkurencja dla Luny rośnie :lol:
Koteczek pomaga przy Ślubnych kwiatkach :evil_lol:

Beatko dobrze wiedziec ze zyjesz i wracasz do siebie ucałuj całe stado :cool3: