Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

No co Ty Tajdzi ? Naraziła się kocina dzisiaj czymś, że tak na nią goopia i goopia? Minę ma uważną i ostrożną , niespecjalnie jej się chyba podobało, że robisz zdjęcie. Ale piękna jak zawsze, a Marcel.......Super ten buziak. Wszystkie nevy sa śliczne, ale chyba niewiele ma takie nakrapiane pućki.

Posted

Sabina1 napisał(a):
No co Ty Tajdzi ? Naraziła się kocina dzisiaj czymś, że tak na nią goopia i goopia? ...

Oj, Sabinko, nie powiesz mi chyba, ze na tych zdjęciach to wygląda na mądrego kota, co? ;) :razz::lol:

Posted

[quote name='tajdzi']Oj, Sabinko, nie powiesz mi chyba, ze na tych zdjęciach to wygląda na mądrego kota, co? ;) :razz::lol:

No nieee, kwestia wyglądu tu nie ma nic do rzeczy - Lonia po prostu JEST inteligentnym kotem.
Nasze też, mimo, że Mrufka w tej chwili lata po ścianach wydając potworne odgłosy... Kiedyś ten Matrix wyglądał tak:

Posted

Wszystkiego Najlepszego Marcelku z okazji 1 urodzin!!!

Bardzo się cieszę, że nas wybrałeś, że pokazałeś nam, jak wesołym i rozkosznym kociakiem jesteś (nadal ;)). Strasznie cieszymy się, że jesteś w naszym życiu, że dajesz nam codziennie nowe powody do suszenia zębów ;)

Sto lat Marcelku!

Pani, Panek i Lonia:loveu::loveu::loveu:

Posted

tajdzi napisał(a):
Wszystkiego Najlepszego Marcelku z okazji 1 urodzin!!!

Zarazara, to M. nie miał już urodzin? Coś mi się pozajączkowało?
Jeśli tak, no to - stooo laaat od naszej całej czteroosobowej ekipy :new-bday: :laola: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Posted

Uschi, żabko :) Marceli jest przecież młodziak :) Stąd też jest MARCELI ;) he he
W Marcu urodzony ;)
hi hi hi

A ty tak nie życz na odległość. Prezent i odwiedziny by się przydały :):mad:

Posted

tajdzi napisał(a):
Uschi, żabko :) Marceli jest przecież młodziak :) Stąd też jest MARCELI ;) he he
W Marcu urodzony ;)
hi hi hi

A ty tak nie życz na odległość. Prezent i odwiedziny by się przydały :):mad:

Już wiem, czemu mi się pokręciło - wykopałam - na 713 stronie sa życzenia dla niego, tylko że zapomniałam, że imieninowe :eviltong: .
Będzie prezent. Będą odwiedziny. Obiecuję(emy). Jak się szczęka ode mnie odczepi ;)

Posted

Jak ta Lonia to robi, że na fotkach składa się głównie z oczu :lol:

Sto lat dla marcowego Marcelka!!! :)

A koci "matrix" jest rewelacyjny, chyba ze to było takie kocie wydanie break-dance ;)

Posted

A koci "matrix" jest rewelacyjny, chyba ze to było takie kocie wydanie break-dance ;)

Powiem tak... :shake: Ten koci matrix jest super pod warunkiem, że się zdążyło usunąć z ich drogi wszystkie możliwe do uszkodzenia przedmioty, nie ma się pilnej pracy na głowie, wizyty, PMS-a albo czego i że matrix nie trwa już czwartą godzinę...:roll:

No dobra, nie narzekam, kochane są :iloveyou:

Posted

Musze sie pochwalic,ze juz jedna kotka po sterylce, te dwie milay tez dzis isc no i poszly ale po pierwszym kocie wet zbil narkoze:roll: no i musi kupic i mam przyjsc w czwartek;)

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Musze sie pochwalic,ze juz jedna kotka po sterylce, te dwie milay tez dzis isc no i poszly ale po pierwszym kocie wet zbil narkoze:roll: no i musi kupic i mam przyjsc w czwartek;)

No to ja trzymam kciuki dalej, żeby się udało (choc praca na kompie z zaciśniętymi kciukami idzie kiepsko ;) ).

Posted

a ja dorzuce fotki Matyldy co by troszkę atmosferę rozładować :]

"no daj mi tego szczurka"

A to jest ziew subtelnej kici :]

Pozdrawiamy i trzymamy kciuki za pozostałe kotki :]

Posted

[quote name='kate_m.']To Matylda powinna występować w reklamie Liptona z ryczącym kotem :lol:

No to ja się też pochwalę :evil_lol: słodkim diablątkiem ryczącym