malawaszka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 :crazyeye: :crazyeye: takie ma wielkie oczy Quote
Sabina1 Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 No co Ty Tajdzi ? Naraziła się kocina dzisiaj czymś, że tak na nią goopia i goopia? Minę ma uważną i ostrożną , niespecjalnie jej się chyba podobało, że robisz zdjęcie. Ale piękna jak zawsze, a Marcel.......Super ten buziak. Wszystkie nevy sa śliczne, ale chyba niewiele ma takie nakrapiane pućki. Quote
tajdzi Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Sabina1 napisał(a):No co Ty Tajdzi ? Naraziła się kocina dzisiaj czymś, że tak na nią goopia i goopia? ... Oj, Sabinko, nie powiesz mi chyba, ze na tych zdjęciach to wygląda na mądrego kota, co? ;) :razz::lol: Quote
Sabina1 Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Najwyżej na zdziwionego mądrego kota . Quote
Uschi Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='tajdzi']Oj, Sabinko, nie powiesz mi chyba, ze na tych zdjęciach to wygląda na mądrego kota, co? ;) :razz::lol: No nieee, kwestia wyglądu tu nie ma nic do rzeczy - Lonia po prostu JEST inteligentnym kotem. Nasze też, mimo, że Mrufka w tej chwili lata po ścianach wydając potworne odgłosy... Kiedyś ten Matrix wyglądał tak: Quote
r_2005 Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Uschi'] Ha, ha, ha, po prostu rewelacyjny wygibas:lol: Quote
tajdzi Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Wszystkiego Najlepszego Marcelku z okazji 1 urodzin!!! Bardzo się cieszę, że nas wybrałeś, że pokazałeś nam, jak wesołym i rozkosznym kociakiem jesteś (nadal ;)). Strasznie cieszymy się, że jesteś w naszym życiu, że dajesz nam codziennie nowe powody do suszenia zębów ;) Sto lat Marcelku! Pani, Panek i Lonia:loveu::loveu::loveu: Quote
Uschi Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 tajdzi napisał(a):Wszystkiego Najlepszego Marcelku z okazji 1 urodzin!!! Zarazara, to M. nie miał już urodzin? Coś mi się pozajączkowało? Jeśli tak, no to - stooo laaat od naszej całej czteroosobowej ekipy :new-bday: :laola: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
tajdzi Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Uschi, żabko :) Marceli jest przecież młodziak :) Stąd też jest MARCELI ;) he he W Marcu urodzony ;) hi hi hi A ty tak nie życz na odległość. Prezent i odwiedziny by się przydały :):mad: Quote
Uschi Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 tajdzi napisał(a):Uschi, żabko :) Marceli jest przecież młodziak :) Stąd też jest MARCELI ;) he he W Marcu urodzony ;) hi hi hi A ty tak nie życz na odległość. Prezent i odwiedziny by się przydały :):mad: Już wiem, czemu mi się pokręciło - wykopałam - na 713 stronie sa życzenia dla niego, tylko że zapomniałam, że imieninowe :eviltong: . Będzie prezent. Będą odwiedziny. Obiecuję(emy). Jak się szczęka ode mnie odczepi ;) Quote
Mi. Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 kurcze ja chce kota:diabloti: ale mama uczulona, tata nie cierpi :( a erga też nie cierpi :angryy: :( Quote
kate_m. Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Jak ta Lonia to robi, że na fotkach składa się głównie z oczu :lol: Sto lat dla marcowego Marcelka!!! :) A koci "matrix" jest rewelacyjny, chyba ze to było takie kocie wydanie break-dance ;) Quote
Uschi Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 A koci "matrix" jest rewelacyjny, chyba ze to było takie kocie wydanie break-dance ;) Powiem tak... :shake: Ten koci matrix jest super pod warunkiem, że się zdążyło usunąć z ich drogi wszystkie możliwe do uszkodzenia przedmioty, nie ma się pilnej pracy na głowie, wizyty, PMS-a albo czego i że matrix nie trwa już czwartą godzinę...:roll: No dobra, nie narzekam, kochane są :iloveyou: Quote
kate_m. Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 No to rozumiem... Taki matrix jest super chyba tylko...na zdjęciu ;) Quote
KaRa_ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Musze sie pochwalic,ze juz jedna kotka po sterylce, te dwie milay tez dzis isc no i poszly ale po pierwszym kocie wet zbil narkoze:roll: no i musi kupic i mam przyjsc w czwartek;) Quote
Uschi Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 KaRa_TC napisał(a):Musze sie pochwalic,ze juz jedna kotka po sterylce, te dwie milay tez dzis isc no i poszly ale po pierwszym kocie wet zbil narkoze:roll: no i musi kupic i mam przyjsc w czwartek;) No to ja trzymam kciuki dalej, żeby się udało (choc praca na kompie z zaciśniętymi kciukami idzie kiepsko ;) ). Quote
Teba Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 a ja dorzuce fotki Matyldy co by troszkę atmosferę rozładować :] "no daj mi tego szczurka" A to jest ziew subtelnej kici :] Pozdrawiamy i trzymamy kciuki za pozostałe kotki :] Quote
kate_m. Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 To Matylda powinna występować w reklamie Liptona z ryczącym kotem :lol: Quote
Uschi Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='kate_m.']To Matylda powinna występować w reklamie Liptona z ryczącym kotem :lol: No to ja się też pochwalę :evil_lol: słodkim diablątkiem ryczącym Quote
Recommended Posts