Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Patka napisał(a):

Kara ja jednak na Twoim miejscu zalożyłabym sobie konto jesteś w takim wieku ze mus :)

Tak wiem,ale narazie dowod mam wyrabiany a to trzeba isc dowodem a zeby konto zalozyc, a papiery na dowod dalam dwa dni temu do gminy.

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Tak wiem,ale narazie dowod mam wyrabiany a to trzeba isc dowodem a zeby konto zalozyc, a papiery na dowod dalam dwa dni temu do gminy.

na konto studenckie wystraczy chyba tylko legitymacja :p a takie konto jest tańsze w utrzymaniu :p

Posted

Tebusa napisał(a):
na konto studenckie wystraczy chyba tylko legitymacja :p a takie konto jest tańsze w utrzymaniu :p

Studentka przewiduje byc za poltora roku dopiero zgodnie z ustawa ;). Chyba,ze licealista moze takie sobie zrobic

Posted

Dobra wyslałam na INTELIGO wniosek o konto można było zrobić na paszport;). Siostra w tym ma konto i powiedziała,że tam mogę sobie spokojnie otworzyć

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Studentka przewiduje byc za poltora roku dopiero zgodnie z ustawa ;). Chyba,ze licealista moze takie sobie zrobic

Licealista też może :p ja zaczęłam pracować zanim dostałam do ręki swoją legitymację studencką :p

Posted

Jako że tematu Kary nie znam, to siedziałam cichutko, ale cieszę się, bo wygląda na to, że sprawa idzie ku dobremu - Kara, trzymam za Ciebie kciuki.

A tymczasem skromniutko i cichutko wklejam kolejne fotosy naszych słodziaków :razz: .
Najpiewr wersja "przedszkole":

(do dziś im została namiętność do nawalania się)

Dzisiaj to już dojrzałe panienki (czasem nawet nieźle ułożone) - małe plotkary ("a pamiętasz, jak to było...") :cool3:

Posted

tajdzi napisał(a):
no już migusiem. I kto założy nowy wątek? Może na "Psy w potrzebie"? Umieść zdjęcia wszystkich psów i kotów, napiszemy, ze są to znajdy, dokarmiane i w ogóle....

Ja raczej nie bo niektórzy mogą pomysleć,że ja to tak dla siebie chce, ze z wlasnych dac nie chce albo cos. Lepiej jakby ktos z zewnatrz;).

Posted

Patka napisał(a):
Kara dlaczego Ty sie martwisz ... debata debatą w Ciebie nie uderza a mozę cos dobrego z tego wyjdzie :razz:

Bo ja juz taka jestem,ze sie martwie na zapas;)

Posted

KaRa_TC napisał(a):
I już się tam zaczyna....czuje że nie był to najlepszy pomysł niestetu:roll:

spokojnie jak jeszcze sie nam nie dostało to będzie O.K:p

Posted

Ojej ! Na piatej stronie znalazłam zakoconych. Poświatko, czy już wszystkie jednostki ludzkie w domu wyzdrowiały ?
No wiem, ze temat na chwilę skręcił w odnogę, ale już wrócił do głównego nurtu. Przez ten czas pewnie Tajdzi zrobiła nowe fotki Loni i Marcelka, a moze niejakie Barysie i Dymki też zostały obfotografowane ?

Posted

Niech wraca ;)

Dziś zdjęcia lekko śmieszne, powyginane i głupawkowe ;)...

Pierwszy cieplejszy słoneczny dzień na balkonie

Piękny romantyczny, wiosenny buziak! :) :loveu:

Wielka głupia Loniowa minka

i najgłupsza Loniakowa minka ;)