Teba Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 a czy to 11-12 luty to jest w Warszawie? jeśli tak to ja BARDZO BARDZO BARDZO poproszę o wiadomość na pw z adresem no i tym jak znaleźć kocie któremu mam kibicować :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: może to by mi pomogło wybrać rase kocia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ale chyba jednak będzie syberian :] Quote
KaRa_ Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Teraz kot mojego sąsiada Rocky;) Niesety od słońca wyłysiało mu ucho i jest to kot,który nie umie się bronić przed innymi kotami i pozniej ma straszne strupy,podrapania na calym cele szczegolnie na uszach:roll: Cos takiego ma: Quote
Patka Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Dokładnie to samo pomyslałam :lol: a kuku ;) Quote
tajdzi Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Niesety od słońca wyłysiało mu ucho i jest to kot,który nie umie się bronić przed innymi kotami i pozniej ma straszne strupy,podrapania na calym cele szczegolnie na uszach:roll: Cos takiego ma: A może warto przestać go na zewnątrz wypuszczać? Poza tym to wygląda mi na częściowe zmiany grzybiczne... Może wterynaryjna ocena by się przydała? Quote
KaRa_ Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 tajdzi napisał(a):A może warto przestać go na zewnątrz wypuszczać? Poza tym to wygląda mi na częściowe zmiany grzybiczne... Może wterynaryjna ocena by się przydała? To jest kot typowo podworkowy, nie ma wstepu do domu, jedynie ja go wzielam,zeby fotki zrobic. Wet stwierdził,że to od słonca i chyba ma czyms smarowane Quote
JUSTINE.24 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Gucio,i nasz nowy domownik Pan Frodo :lol: Quote
Patka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Wiadać, ze parka sie polubiała od wpierwszego pacniecia łapką :lol: Quote
Poświata Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 :crazyeye: Galeria kotów piecuchów śpi ??? :crazyeye: Quote
aga1215 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Poświata']:crazyeye: Galeria kotów piecuchów śpi ??? :crazyeye: a gdzie Milusia??? ona nie jest piecuchem??? Quote
Poświata Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 aga1215 napisał(a):a gdzie Milusia??? ona nie jest piecuchem??? Milunia nie jest piecuchem :roll: , ona nie ma na spanie czasu :roll: . Tyle ciekawych rzeczy się dzieje dookoła, wszędzie trzeba wściubić nosek, wszystko powąchać, dotknąć łapką, że nie wystarcza jej czasu na spanie :shake: :lol: . A jeszcze robi to wszystko w takim pośpiechu, że aż trudno ją na fotke złapać ;) . Quote
tajdzi Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 http://img410.imageshack.us/img410/755/pict0287edited18kc.jpg http://img312.imageshack.us/img312/9841/pict0278edited13fu.jpg http://img410.imageshack.us/img410/3627/pict0271edited12yl.jpg :loveu::loveu::cool3: Quote
tajdzi Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Przypominam wszystkim o wystawie kociej w ten weekend!!!!! Zapraszamy do kibicowania Loni!!! I i II Międzynarodową Wystawę Kotów Rasowych , 11 i 12 lutego 2006 r . (sobota - niedziela) Hotel Gromada, ul. 17 Stycznia 32, Warszawa ( parking płatny ) Ceny biletów dla zwiedzających 12 zł. normalny i 5 zł. ulgowy SOBOTA 11 luty - wystawa specjalistyczna kotów Rosyjskich Niebieskich NIEDZIELA 12 luty- NFO "hobby show" Quote
Myszka.xww Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Poświata']Tajdzi, Ty bedziesz którego dnia??? mam nadzieje, ze i w sobote i w niedziele :cool1: Quote
tajdzi Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Myszka.xww napisał(a):mam nadzieje, ze i w sobote i w niedziele :cool1: Myszka, przecież my się spotkamy :cool1: i wiem, że będzie po tobie łaził Budrynio, Migdał, Gamina .... i kto wie jeszcze kto... ;) Tak, siedzę w sobotę i w niedzielę od rana do wieczora :) Quote
Poświata Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Myszka.xww napisał(a):mam nadzieje, ze i w sobote i w niedziele :cool1: Myszka, znaczy się i Ty będziesz??? Quote
Myszka.xww Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 tajdzi napisał(a):Myszka, przecież my się spotkamy :cool1: i wiem, że będzie po tobie łaził Budrynio, Migdał, Gamina .... i kto wie jeszcze kto... ;) Tak, siedzę w sobotę i w niedzielę od rana do wieczora :) :p Beata, wybieram sie :cool1: Quote
Poświata Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 To fajnie, ja się wybieram pokibicować :):):)! Quote
Recommended Posts