Poświata Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 DYMCIO z MILUNIĄ BARYSIEK z MILKĄ Wszystkie trzy :) :) :) Quote
malawaszka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Poświata'] hahah tutaj Barryś wygląda jakby malował usta :lol: :lol: :lol: Quote
Poświata Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Sabina1']Poświatko, a jak tam wizytka u basków ? Odjazdowo!!!!!!!!!!!!!!!!! fotorelacja cz.1 fotorelacja cz.2 fotorelacja cz.3 fotorelacja cz.4 fotorelacja cz.5 Miłego oglądania :) :) :) Quote
Sabina1 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Poświata'] Już widziałam, śliczne maluszki. Wiesz Beatko, to zdjęcie jest przepiekne. To znaczy Milka jest przepiekna. Jak egipski posążek. Nie mogę sie napatrzeć naprawdę. Sama doskonałość. Jestem zachwycona. Quote
kate_m. Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Co tu dużo mówić: boskie baski-bobaski :D :loveu: :loveu: :loveu: Quote
tajdzi Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Milunia to już kawał kocinki jest :) Nóżki jak u sarenki szyja jak u Łabądka Piękna królewienka :loveu: Quote
Poświata Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Milunia już kiełki wymieniła i tak zastanawiam się jak to się ma do wieku. Chłopaki wymianiali zęby jak mieli pół roku, a Milce wychodzi z książeczki i na oko niecałe 5 miesięcy, i teraz to ja już nic nie wiem. Wiadomo że ona datę urodzenia ma wpisaną z sufitu, tak mniej więcej, 15 sierpnia - jak ją brałam to miała 8 tygodni i jeszcze ślipka nie wybarwione. Próbuje to sobie jakoś dopasować, bo nie wiem kiedy się spodziewać pierwszej rujki - dachówki to podobno potrafią mieć w wieku baaaardzo wczesnym 4-5 miesięcy nawet:roll: . Kto mądry mi powie jak to jest? Quote
tajdzi Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Lonia miała rujkę w wieku 8 miesięcy jedną cichszą, dwa dni, potem umówiliśmy się na sterylkę i dostała drugiej, już głośniejszej (stopery poszły w ruch), więc właściwie 2 dni po drugiej rujce pobiegliśmy na zabieg. Quote
tajdzi Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Wszem i Wobec Ogłaszamy Że Marceli Nasz Kochany W Dniu Dzisiejszym Już Od Rana Zamienił się w Solenizanta Imieniny Dziś Obchodzi O Moc Serdeczności Prosi I Życzenia Mu Składamy Bo Go Bardzo Bardzo Kochamy :loveu: :multi: :mdrmed: :lol!: :megagrin: :grins: :bigcool: :klacz: :smilecol: :jumpie: :B-fly: :iloveyou: :Cool!: :BIG: :drink1: :laola: :cunao: :sweetCyb: Z małego szczurka zmiena się na naszych oczach w zacnego kocura. Mądry i kochany Pieszczoch i Słodziak Nasz Marcelek :loveu: Quote
aga1215 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='tajdzi']Wszem i Wobec Ogłaszamy Że Marceli Nasz Kochany W Dniu Dzisiejszym Już Od Rana Zamienił się w Solenizanta Imieniny Dziś Obchodzi O Moc Serdeczności Prosi I Życzenia Mu Składamy Bo Go Bardzo Bardzo Kochamy :loveu: :multi: :mdrmed: :lol!: :megagrin: :grins: :bigcool: :klacz: :smilecol: :jumpie: :B-fly: :iloveyou: :Cool!: :BIG: :drink1: :laola: :cunao: :sweetCyb: Z małego szczurka zmiena się na naszych oczach w zacnego kocura. Mądry i kochany Pieszczoch i Słodziak Nasz Marcelek :loveu: :new-bday: :BIG: :tort: :cunao: :beerchug: :drink1: :popcorn: :drink1: :beerchug: :laola: Quote
malawaszka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 :cunao::drink1: :laola: :drink1: :cunao: Quote
anetta Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Wszystkiego dobrego :multi::new-bday::BIG::knajpa: Quote
Poświata Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 To już po imprezce:-o , Marcelino ma w czubie :lol: :lol: :lol: . No to jeszcze po szklaneczce , Sto lat!!!! Marcelino wszystkiego najlepszego od całej bandy ciotki Poświatki. Quote
kate_m. Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Stooooo laaaaat dla pięknego solenizanta :lol: :laola: :drinking: :drinking: :drinking: :new-bday: Quote
alina71 Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 :) Ciapek w tym tygodniu pojedzie do nowego domu. :) Owszem były myśli i przymiarki by został u nas, ale ciągle toczy wojnę z naszymi kotkami i daliśmy sobie spokój z próbami zrobienia z nich grzecznego stadka. On jest dorosłym kocurem i chce rządzić nimi one są u siebie i nie popuszczają. Całe wieczory to było ganianie syczenie lanie łapą zrzucanie wszystkiego po drodze. Po takich spotkaniach Neska robiła się agresywna w stosunku do nas. A dziewczyna, która go chce bo wiedziała, że szykalismy domu dla niego dopytuje się o niego już od dawna. Byliśmy u niej, wiem, że będzie miał dobrze, będziemy go odwiedzać. Jest mi bardzo ciężko bo przyzwyczaiłam się do niego i wydaje mi się, że nikt tak o niego nie zadba jak my. On potrzebuje towarzystwa, zabawy, przytulania a nas nie ma całe dnie, wieczorami siedzimy w tej części mieszkania gdzie nasze kotki i on jest sam. Zastrzegłam sobie, że gdyby działo się cokolwiek z Ciapkiem będę o tym wiedziała. Co do 4 kota to marzy mi się pewna Oliwka z miau ale mój TZ jest sceptyczny. A ściślej mówiąc zawarłam z nim pewną umowę no i nie udaje mi się z niej wywiązać :roll: więc póki co kotów mam trójkę a po niedzieli pewnie zostaną tylko dwa. Zanagażowałam się trochę w pomoc kociakom na miau i to daje mi fajną pozytywną energię. No i dokociła się moja siostra pewną dziczką więc będę jej pomagała oswoić tą kotkę. :) Quote
Sabina1 Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Wiesz Tajdzi co mnie po prostu rozkłada (oprócz tego, że cały Marcel piękny), to te pućki. To są takie cudne pućkowate pućki, ze bym połkneła chyba tego kota i zacałowała.:lol: Quote
Patka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Marcelek ma mordzie jak Waler kot do kochania jednym słowem :loveu: Quote
Poświata Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Patka']Marcelek ma mordzie jak Waler kot do kochania jednym słowem :loveu: A właśnie że nie, bo ma mordzie jak Dymcio :eviltong: a propo WALEREGO, to już ze sto lat nie widziałam jego fotek :shake: :-( . Patuś zapodałabyś jakąś :lol: . Quote
Patka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Chodzi mi generalnie o minę nie splamioną mysleniem ;) A Waler szaraczek sie wstydzi ;) pokazywac ;) Z psim przyjacielem :) Quote
tajdzi Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 no no no! :mad: co to za sugestie, co? Że niby Marceli to nie jest ętęligętny? :mad: A Walerowym pućkom, to chyba nikt nie dorówna ;) Zawsze się zastanawiam, czy on czymś sobie niepoupychał paszczy ;) Quote
Recommended Posts