JUSTINE.24 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Patka po rudasa leć na www.miau.pl oni tam pełno takich bidulinek do adopcji,napewno coś wybierzesz..ja niestety (a może stety) w tej chwili nie mam żadnego rudasa,ani żadnej innej kociej biedy do adopcji :p Quote
fruzka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Patka'] fruzka polecam cofniecie sie do początków i srodków topicu tam jest pełno Walerego i Luny :) patka, ale ten topik ma ponad 7 tysiecy postow... moze po prostu poczekam, az powstawiacie jakies nowe foty. a poki co wygrzebalam felusia z moich fotoarchiwow Quote
Poświata Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Patka']Tylko u nas deska sie czesto przewraca :) Mnie małżonek kupił dechę Viledy, gniotsa nie łamiotsa :mad: . Czasem aż jęknie jak któryś za duży zamach weźmie, ale jest stabilna, a koty mają dodatkową atrakcję :roll: :). GALERIA WALEREGO Quote
Patka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Beata musisz chyba do wiledy wysłać koci atest uciesza sie :evil_lol: Fruzka prosze :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=7423&page=661 Wiem o miau ale tam Tyle kociaków, a dziewczyny mi zawsze podowiedza bo ja tam nie siedzę :( Quote
tajdzi Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Beatko A czemu to masz galerię Walerego w podpisie? :crazyeye::roll::-o Quote
tajdzi Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 i jeszcze raz Marceli na desce... Życzy dobrej nocy :) Quote
kate_m. Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Justine-Twój kot mógłby reklamować meble, tak pięknie pozuje na pufie ;) A Marceli z jakim wyrzutem w oczach na tej desce się wyleguje, czyżby mu się aparat nie spodobał? Quote
tajdzi Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 kate_m. napisał(a):... A Marceli z jakim wyrzutem w oczach na tej desce się wyleguje, czyżby mu się aparat nie spodobał? Patrzył na Lońkę, bo ta dostała głupaweczki ;) Quote
kate_m. Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 O, to musiała być taka spora głupaweczka ;) Quote
Poświata Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='tajdzi']Beatko A czemu to masz galerię Walerego w podpisie? :crazyeye::roll::-o Nad podpisem, nad :), to dla ułatwienia. Fruzka chciała foty Walerego poogladać, a ja uczynna jezdem :lol: . Quote
Poświata Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 A wogóle, to moje koffane dzieci z moim koffanym mężem pojechali w góry, [SIZE=1]a ja siedzę w pustej chałupie i właśnie przestałam sobie chlipać :placz: . Tak pust i cicho, aż słychać jak przeciąg hula :( Quote
aga1215 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Poświata']A wogóle, to moje koffane dzieci z moim koffanym mężem pojechali w góry, [SIZE=1]a ja siedzę w pustej chałupie i właśnie przestałam sobie chlipać :placz: . Tak pust i cicho, aż słychać jak przeciąg hula :( :glaszcze::kaffee_2: mam małą pocieszkę ;) Quote
Poświata Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 :lol: :( moje słoneczka, jadą sobie do Rytra i bedą się wspaniale bawić, a to najważniejsze:loveu: . Quote
Patka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Beatko jestes boska :loveu: a ja ostatnio strasznie zakręcona ... Dziewczeta i co nie słyszałyscie o małym rudasku w potrzebie?? Quote
aga1215 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Poświata napisał(a)::lol: :( moje słoneczka, jadą sobie do Rytra i bedą się wspaniale bawić, a to najważniejsze:loveu: . :multi: odwiedzą Rogasiowe strony :multi: Quote
fruzka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Patka, Poswiata, dzieki za linki - tylko ze linki na stronie 691 mi nie dzialaja. To tak, ten srebrny Walery jest patki, Tajdzi ma Marcelego, a Poswiata co? A co to jest to rude Patki ? Czyzby sie Wam Felus nie podobal? bo nikt ani slowa na jego temat nie napisal... W ciagu ostatniego poltora roku zajmowalam sie nim 5-6 razy, od dwoch dni do trzech tygodni i DOPIERO ostatnim razem, po jakims tygodniu mieszkania pod jednym dachem, sie do mnie przyzwyczail na tyle, ze przychodzil na pieszczoty, etc. i przestal mi robic numery w stylu kupa w wannie i wdeptany w nia dywanik lazienkowy. Tu jeszcze raz Felus, chyba mina niezle oddaje jego nastawienie do mnie... Quote
kate_m. Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Bardzo nieufne spojrzenie ma. Ale piękny kot z niego i z tego co czytam to z niezłym charakterkiem. Quote
malawaszka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Tajdzi jaki jaki aparacik??? chwal się plizzz :multi: Quote
Sabina1 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Poświatko, a jak tam wizytka u basków ? Quote
Patka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Oj beata Cie zaraz zasypie fotkami Dymka i drugiego przystojniaka :) Felus jest piękny ale widac, że ma charakterrrek :evil_lol: tajdzi, ale cudna różowa podusia walery ma czarne :) Tajdzi co za model pochwal sie troszeczkę i jak sie sprawdza?? Quote
tajdzi Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Minolta d5 jak sie sprawdza? Niewiem jeszcze właściwie to pierwsze zdjęcia jakie robiłam - wstawiłam na dogo... Muszę potrenować Ostrość, kolory, przesłony, czasy... :) Poczekamy, zobaczymy Ale widzę możliwości Mam nadzieję, że sprawi Wam przyjemność oglądanie naszych zdjęć :) Quote
Patka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Tajdzi jak zawsze wielką przyjemnosc niezaleznie od aparatu, ale powiem fiu fiu ;) A my nadal pstrykamy Canonem A , ale jestem bardzo zadowolona :) Quote
Poświata Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='fruzka'] To tak, ten srebrny Walery jest patki, Tajdzi ma Marcelego, a Poswiata co? [quote name='patka']Oj beata Cie zaraz zasypie fotkami Dymka i drugiego przystojniaka Czy ktoś nas wołał......:) DYMCIO BARYŚ obaj faceci, kiedy jeszcze mi się o Milce nawet nie śniło MILUNIA Quote
Recommended Posts