Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patka']
fruzka polecam cofniecie sie do początków i srodków topicu tam jest pełno Walerego i Luny :)

patka, ale ten topik ma ponad 7 tysiecy postow...
moze po prostu poczekam, az powstawiacie jakies nowe foty.

a poki co wygrzebalam felusia z moich fotoarchiwow

Posted

[quote name='Patka']Tylko u nas deska sie czesto przewraca :)
Mnie małżonek kupił dechę Viledy, gniotsa nie łamiotsa :mad: . Czasem aż jęknie jak któryś za duży zamach weźmie, ale jest stabilna, a koty mają dodatkową atrakcję :roll: :).

GALERIA WALEREGO

Posted

Justine-Twój kot mógłby reklamować meble, tak pięknie pozuje na pufie ;)

A Marceli z jakim wyrzutem w oczach na tej desce się wyleguje, czyżby mu się aparat nie spodobał?

Posted

kate_m. napisał(a):
...

A Marceli z jakim wyrzutem w oczach na tej desce się wyleguje, czyżby mu się aparat nie spodobał?

Patrzył na Lońkę, bo ta dostała głupaweczki ;)

Posted

[quote name='tajdzi']Beatko
A czemu to masz galerię Walerego w podpisie? :crazyeye::roll::-o
Nad podpisem, nad :), to dla ułatwienia.
Fruzka chciała foty Walerego poogladać, a ja uczynna jezdem :lol: .

Posted

A wogóle, to moje koffane dzieci z moim koffanym mężem pojechali w góry, [SIZE=1]a ja siedzę w pustej chałupie i właśnie przestałam sobie chlipać :placz: . Tak pust i cicho, aż słychać jak przeciąg hula :(

Posted

[quote name='Poświata']A wogóle, to moje koffane dzieci z moim koffanym mężem pojechali w góry, [SIZE=1]a ja siedzę w pustej chałupie i właśnie przestałam sobie chlipać :placz: . Tak pust i cicho, aż słychać jak przeciąg hula :(
:glaszcze::kaffee_2:
mam małą pocieszkę ;)

Posted

Poświata napisał(a):
:lol: :( moje słoneczka, jadą sobie do Rytra i bedą się wspaniale bawić, a to najważniejsze:loveu: .

:multi: odwiedzą Rogasiowe strony :multi:

Posted

Patka, Poswiata, dzieki za linki - tylko ze linki na stronie 691 mi nie dzialaja.
To tak, ten srebrny Walery jest patki, Tajdzi ma Marcelego, a Poswiata co? A co to jest to rude Patki ?

Czyzby sie Wam Felus nie podobal? bo nikt ani slowa na jego temat nie napisal... W ciagu ostatniego poltora roku zajmowalam sie nim 5-6 razy, od dwoch dni do trzech tygodni i DOPIERO ostatnim razem, po jakims tygodniu mieszkania pod jednym dachem, sie do mnie przyzwyczail na tyle, ze przychodzil na pieszczoty, etc. i przestal mi robic numery w stylu kupa w wannie i wdeptany w nia dywanik lazienkowy. Tu jeszcze raz Felus, chyba mina niezle oddaje jego nastawienie do mnie...

Posted

Oj beata Cie zaraz zasypie fotkami Dymka i drugiego przystojniaka :) Felus jest piękny ale widac, że ma charakterrrek :evil_lol:
tajdzi, ale cudna różowa podusia walery ma czarne :) Tajdzi co za model pochwal sie troszeczkę i jak sie sprawdza??

Posted

Minolta d5
jak sie sprawdza? Niewiem jeszcze
właściwie to pierwsze zdjęcia jakie robiłam - wstawiłam na dogo...
Muszę potrenować
Ostrość, kolory, przesłony, czasy... :)
Poczekamy, zobaczymy
Ale widzę możliwości
Mam nadzieję, że sprawi Wam przyjemność oglądanie naszych zdjęć :)

Posted

[quote name='fruzka']
To tak, ten srebrny Walery jest patki, Tajdzi ma Marcelego, a Poswiata co?

[quote name='patka']Oj beata Cie zaraz zasypie fotkami Dymka i drugiego przystojniaka
Czy ktoś nas wołał......:)

DYMCIO

BARYŚ

obaj faceci, kiedy jeszcze mi się o Milce nawet nie śniło

MILUNIA