asher Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='tajdzi']ładny mam sylwestrowy podpisik? Śliczny :multi: Ale Aza to wygląda na taką już PO sylwestrze :lol: Quote
Patka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 no piekny podpisik moej koty mają strzelaninę w poszanowaniu Waler czasem łypnie okiem ale na miskę chyba by podczas trzęsienia ziemi wyszedł :razz: Lilith ogląda sztuczne ognie i jest pozytywnie podekscytowana Quote
kacpru Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Moje kociaste byly juz prezentowane (o ile mnie pamiec nie myli) w tej galerii , ale dla przypomnienia ;) Oto one: Quote
Sabina1 Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Prawie wszystkie moje psy i koty nie robia sobie nic ze strzelaniny. Z jednym wyjątkiem. Tym wyjątkiem jest wyżeł - pies myśliwski, który słysząc nawet słabe pukniecie, nie ruszy sie krokiem z domu. :oops: :oops: :oops: Quote
Patka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Sabina no wiesz ciii bo inne polowczyki sie będa z niego śmiały ;) tak leżą no stop ;) niezależnie od dzwięków na dworze ;) Quote
Sabina1 Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Co ja poczne kiedy mam psy psychiczne. Mam rozsuwaną ławę, którą jeszcze podwyższa sie kręcąc korbką. Na dźwięk jaki wydaje ta korbka i rozsuwane blaty, stary Jagulek od lat wchodzi do wanny. :oops: :oops: :oops: A Twoja parka jest niesamowita. Wygladaja, z tego co o nich piszesz(owszem często czytuję) na bardzo silne osobowości :lol: Quote
aga1215 Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='Sabina1']Co ja poczne kiedy mam psy psychiczne. Mam rozsuwaną ławę, którą jeszcze podwyższa sie kręcąc korbką. Na dźwięk jaki wydaje ta korbka i rozsuwane blaty, stary Jagulek od lat wchodzi do wanny. :oops: :oops: :oops: A Twoja parka jest niesamowita. Wygladaja, z tego co o nich piszesz(owszem często czytuję) na bardzo silne osobowości :lol: Sabina1 - napisałam Ci pw - doszło???? Quote
Sabina1 Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 aguniu, wczorajsza pv doszła. Dziekuje. Ładuje baterie, bo okazało się, ze za krótko ładowałam pierwszy raz i aparat szybko sie rozładował. Quote
Sabina1 Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Wiem juz , dzieki Tobie jak zapisac zdjęcia, co dalej jeszcze nie wiem, Niestety ten imageshack jest po angielsku, a widze, że bardzo dużo osób w nim zmniejsza i wysyła tak? Quote
Patka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 sabinko to banalnie proste zobacz topik zdjećia krok po kroku :) imageshack jest najlepszy i super prosty 2 kliknięcia :) Quote
alina71 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :) :) :) życzy Alina oraz Aylin Neska Ciapek i Chip Quote
tajdzi Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 No i już mamy nowy rok!!!! Koty spędziły część wieczoru (tą huczną część wieczoru) pod łóżkiem, musieliśmy potem wygłaskać i wycałować... A swoją drogą strzelanie komuś do okien nie jest sympatyczne, a sąsiedzi z bloku naprzeciwko strzelali sobie do okien :roll: no w każdym razie :) Lonia i Marceli w nowym roku Quote
kate_m. Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :) I noworoczne głaski dla wszystkich kotów :) Quote
lothia Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 wszystkiego najlepszego, a to ostatnie godziny starego roku Quote
kate_m. Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='"lothia"'] Trzeba sie wyspać przed nowym rokiem ;) Quote
malawaszka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='tajdzi'] :multi: cudnme posążki Quote
Bogarka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Mamy bardzo duzego i groznego psa w domu nawet w mieszkaniu jest w klatce :D Quote
tajdzi Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Jakie groźne zębiska I jakie wielkie oczy! Normalnie strach się bać :) :lol: ;) Quote
Patka Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 i sowami bajki "... babciu dlaczego ty masz takie wielkie oczy ... :evil_lol: super fotka :lol: Quote
Draczyn Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Draczyn']A to jest nasza kotka Oto nasze kocie szczęście Quote
kate_m. Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Bogarka, fajna fota. Draczyn, masz śliczne niebieskie stworzonko :) Quote
Draczyn Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 To jest pólroczna kotka błekitna rosyjska. Bardzo miła pieszczocha. Beż przerwy chce się miziać Quote
Draczyn Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Zobaczcie jakiego pięknego kociego giffa znalazlam Quote
tajdzi Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 niepokazuje się Postaraj się też wstawić spacje pomiędzy zdjęcia, to będzie krótszy napisik Quote
Recommended Posts