Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

no piekny podpisik moej koty mają strzelaninę w poszanowaniu Waler czasem łypnie okiem ale na miskę chyba by podczas trzęsienia ziemi wyszedł :razz:
Lilith ogląda sztuczne ognie i jest pozytywnie podekscytowana

Posted

Prawie wszystkie moje psy i koty nie robia sobie nic ze strzelaniny. Z jednym wyjątkiem. Tym wyjątkiem jest wyżeł - pies myśliwski, który słysząc nawet słabe pukniecie, nie ruszy sie krokiem z domu. :oops: :oops: :oops:

Posted

Co ja poczne kiedy mam psy psychiczne. Mam rozsuwaną ławę, którą jeszcze podwyższa sie kręcąc korbką. Na dźwięk jaki wydaje ta korbka i rozsuwane blaty, stary Jagulek od lat wchodzi do wanny. :oops: :oops: :oops:
A Twoja parka jest niesamowita. Wygladaja, z tego co o nich piszesz(owszem często czytuję) na bardzo silne osobowości :lol:

Posted

[quote name='Sabina1']Co ja poczne kiedy mam psy psychiczne. Mam rozsuwaną ławę, którą jeszcze podwyższa sie kręcąc korbką. Na dźwięk jaki wydaje ta korbka i rozsuwane blaty, stary Jagulek od lat wchodzi do wanny. :oops: :oops: :oops:
A Twoja parka jest niesamowita. Wygladaja, z tego co o nich piszesz(owszem często czytuję) na bardzo silne osobowości :lol:
Sabina1 - napisałam Ci pw - doszło????

Posted

Wiem juz , dzieki Tobie jak zapisac zdjęcia, co dalej jeszcze nie wiem, Niestety ten imageshack jest po angielsku, a widze, że bardzo dużo osób w nim zmniejsza i wysyła tak?

Posted

No i już mamy nowy rok!!!!
Koty spędziły część wieczoru (tą huczną część wieczoru) pod łóżkiem, musieliśmy potem wygłaskać i wycałować... A swoją drogą strzelanie komuś do okien nie jest sympatyczne, a sąsiedzi z bloku naprzeciwko strzelali sobie do okien :roll:

no w każdym razie :) Lonia i Marceli w nowym roku