souris Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 [quote name='AnkaW']Arima - w domu rządzi kot. I nie będzie mu byle pies podskakiwał. Nie z takimi sobie dawał radę. Muszę mu zrobić zdjęcie jak przyjdzie kumpel Gizma. :evilbat: Nawet jak rządzi to wspaniały z niego władca. Zniża się nawet do czułości wobec pospólstwa, o tu powyżej mamy zdjęcie jak kotek wyciąga swe kochające łapki i chce objąć psinkę :lol: :lol: :lol: Te dwa miziaki bez wzgledu na płeć to Romeo i Julia, oni by się nadawali na okładkę tego dzieła :angel: :angel: :angel: Quote
malawaszka Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 a GIZMO nie ma śladów na skórze po takim "przytulaniu?? :lol: Quote
Basenji Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 I kolejny odcinek serialu kryminalnego pt:: " Bandyta kociamber dalej knuje" Inspektorze Piesiaku, nu pogodi! :evilbat: Zdrówko Quote
Asiaczek Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 [quote name='Basenji']I kolejny odcinek serialu kryminalnego pt:: " Bandyta kociamber dalej knuje" Inspektorze Piesiaku, nu pogodi! :evilbat: Zdrówko Mnie nie zaskoczyłeś. W poprzednim poście nawet zostawiłam trzy kropki, jako takie niedopowiedzenie co do kota. A mówiła matula:'Nie ufaj wrogowi!". Pzdr. Quote
Patka Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 A teraz żeby uspokoic atmosfere pogoni i przemocy.... Luna odpoczywa po hipnozie wróbelków mieszkających pod parapetem naszego okna :D Nie ma jak miękka poduszeczka i drzemka by ukoic skolatane przez wróbelki nerwy.... Quote
baskomaniak Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 [quote name='Patka']...Luna odpoczywa po hipnozie wróbelków mieszkających pod parapetem naszego okna :D Nie ma jak miękka poduszeczka i drzemka by ukoic skolatane przez wróbelki nerwy.... Nie boisz się, że może za bardzo zainteresować się tymi wróbelkami. Trochę wysoko... :roll: Pozdrawiam. :D Quote
Asiaczek Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 No włąśnie. Ja już 2 razy miałam "wizytę" kota na parterze (mieszkamy na I piętrze). Wiesz jakie to są nerwy, gdy zbiegasz ze schodów i lecisz pod balkon szukać swojego ulubieńca? Mnie 2 razy sie udało. Ale powiedziałam, że trzeciego razu nie będzie. I konsekwentnie zabudowałam balkon :D Pzdr. Quote
Patka Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 O nie nie :nono: nigdy samych ich nie zostawiam sam na sam z okienkiem otwartym .... chociaż Luna wie gdzie jest granica i nigdy nie wychodzi za daleko. Natomiast Waler juz 2 razy spadochroniarzył... wiem Asiaczek jakie to uczucie leciec na łeb na szyje pod balkon :-? tesz chcemy balkon - nasze marzenie. :D Pilnuje ich jak oczka w głowie :D Quote
Asiaczek Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 OK. wyraziłam tylko zaniepokojenie i troskę, jak na ciotkę-kocio-psią przystało. pzdr. Quote
baskomaniak Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 [quote name='Basenji']I kolejny odcinek serialu kryminalnego pt:: " Bandyta kociamber dalej knuje" Inspektorze Piesiaku, nu pogodi! :evilbat: Zdrówko ... i coś jakby chciał łapką dać do zrozumienia "poczekaj Piesiaku, to dopiero 5-ty odcinek"... :wink: Pozdrawiam. :D Quote
Patka Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Adda po truskawku jakby widać twije ostre zabiegi .... :D :wink: Asiaczek a my na trzecim piętrze mieszkamy ... ból ... oczy w lato dookoła głowy :wink: Kociaki pozdrawiają ciocię :D pozdro Quote
Patka Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 :lilangel: cudeńko a mina jaka poważna :D slodki jest Lunie nie pokazuje :wink: Quote
adda Posted January 25, 2005 Author Posted January 25, 2005 dbsst napisał(a):nie on jest boski :iloveyou: A chcesz mu trochę kołtunów powycinać :D Quote
dbsst Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 hihi z cheeeeeeeeeeeeeecia :D a jak to sie robi ;) Quote
adda Posted January 25, 2005 Author Posted January 25, 2005 dbsst napisał(a):hihi z cheeeeeeeeeeeeeecia :D a jak to sie robi ;) Ciężka, mozolna, wymagająca cierpliwości, dobrego wzroku i siły spokoju praca :evilbat: Quote
dbsst Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 haha brzmi baaaaaardzo ciekawie jak japonski film kung-fu ;) Quote
souris Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 [quote name='Patka']A teraz żeby uspokoic atmosfere pogoni i przemocy.... Luna odpoczywa po hipnozie wróbelków mieszkających pod parapetem naszego okna :D Nie ma jak miękka poduszeczka i drzemka by ukoic skolatane przez wróbelki nerwy.... Patka czy to nie będzie problem jak Cię poproszę żebyś mi wysłała tą fotkę, jest przesliczna :angel: :angel: :angel: Quote
szaraduszka Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Patka rude stworzonko na oknie jest przepiękne! A to bardzo stara fotka... miałam 2 balkony... ten akurat starałam się zamykać, bo bałam się, że po rancie pójdą kociambry do sąsiadów. Drugi miał tylko metalową barierkę więc nie bałam się, że będą chodziły po rancie. Uwielbiały wylegiwać się na balkonie. Tylko raz skończyło się źle. Mój rudzielec jak był mały powędrował za klamerką... a było to w nocy... o 6 rano wychodzę z pokoju a wita mnie 1 kot... od razu wiedziałam, że coś się stało... ale, że było to 3 piętro to kociak się tylko przestraszył! Na dobre mu to jeszcze wyszło, bo od tego czasu jest bardziej przymilny, kiedyś oklopny dzikus z niego był :roll: Quote
Patka Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Souris nie ma sprawy :D chcesz na maila? pozdro :D Quote
Basenji Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 [quote name='baskomaniak'][quote name='Basenji']I kolejny odcinek serialu kryminalnego pt:: " Bandyta kociamber dalej knuje" Inspektorze Piesiaku, nu pogodi! :evilbat: Zdrówko ... i coś jakby chciał łapką dać do zrozumienia "poczekaj Piesiaku, to dopiero 5-ty odcinek"... :wink: Pozdrawiam. :D Dokładnie. Negocjuję ze zwierzakami kontrakty na dalsze odcinki serialu. Jak już pisałem na początku, to serial brazylijski z domieszką amerykańskiego więc te pare tysięcy spotkań będziecie musieli znieść, czego wam nie zadroszczę. :evilbat: A propos kotów, wróbelków i latania z balkonów. Ja niestety :cry: mieszkam na parterze, więc kociamber zawsze ma miękkie lądowania. Szczególnie, że jest potwornie futrzasty i tłusty. Super amortyzacja. Quote
Patka Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Basenji Ty to lubisz więc dobrze :wink: ... Ty "potforze" :wink: Jak możesz :wink: tak o swoim głównym bohaterze serialu .... zdrówko :wink: Quote
souris Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Basenji my to zniesiemy z uśmicehami na ustach, ja bym saie raczej martwiła jak Ty to zniesiesz :lol: :lol: :lol: Patka już Ci posłałam maila, bedę baaardzo wdzięczna za to rude cudo :angel: Quote
Recommended Posts