Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Kto to mowił, że chce kotka? ;)
Ja mam w domu tymczasowo Ciapka, którego leje moja Nesia i biedak pół dnia siedzi zamknięty w łazience.
Przytula się, mruczy, bardzo potrzebuje kogoś kto by go kochał.
Na miau troszke o nim pisze, bo trudne to moje pierwsze bycie domem tymczasowym. Ale co mam nie dać rady.
U mnie już praktycznie po świętach, chyba dobrze bo w tym roku ...rok temu były lepsze.
Szkoda tylko, źe jutro do pracy i nie można będzie poleżeć z kotami pół dnia w łóżku.

Posted

Napisala do mnie jedna dziewcznyna na miau, żeby jednak go nie wysyłać do tego Gdańska bo Eve ma kilkanaście kotów i po prostu nie umie obojętnie przejść obok kociego nieszczęścia. Tym samym tam już jest sporo kotów dla których szuka się domu.I jeśli moge bym go zostawila u siebie i sama szukala domu. Na dodatek nie znalazlam żadnego transportu na pólnoc.
I tak Ciapek siedzi u nas trzeci tydzien a ja pozamieszczalam troche ogloszen i czekam na dom dla niego.
W międzyczasie został wykastrowany, będzie zaszczepiony, pozostaje tylko dobry dom. Bo to fajny kociak.

Posted

Trzymam kciuki, żeby Ciapkowi się udało jak najszybciej znaleźć domek :kciuki: :kociak: Taka łaciata piękność zdecydowanie nie powinna siedzieć w łazience, tylko na kolanach nowego właściciela ;)

Posted

Ciapek całe wieczory i noce biega po połowie mieszkania. Tylko na czas pracy i rano jest zamykany w łazience. Źle znosił taką izolacje więc musieliśmy to jakoś rozwiązać. Choinka go nie interesuje więc spokojnie bawi się w dużym pokoju. Gdyby moje kociczki go zaakceptowały byłoby inaczej bo z psem jakoś się dogadują. A tak muszą być oddzielnie.

Posted

Jest zapotrzebowanie na malutkiego kotka(płeć obojętna). Znajoma mojej córki szuka gorączkowo. Na miau podobno są w tej chwili duże. Najlepiej gdyby to był kotek wychowany w domu(nie ze schroniska), nie biały i z okrągłą główką. Ma być piękny. Może znacie akurat kogoś, kto ma do oddania ?

Posted

Sabina1 napisał(a):
Jest zapotrzebowanie na malutkiego kotka(płeć obojętna). Znajoma mojej córki szuka gorączkowo. Na miau podobno są w tej chwili duże. Najlepiej gdyby to był kotek wychowany w domu(nie ze schroniska), nie biały i z okrągłą główką. Ma być piękny. Może znacie akurat kogoś, kto ma do oddania ?

Sabinko - skontaktuj się z Beatą - Poświatą

Posted

Sabina duzo jest małych kotków na głównej stronie miau na adopcjach. Czarne, bure, 3-miesieczne, starsze. Zresztą na każdym forum.
A Ciapek ma około 2 lat, wedlug weta. :)

Posted

Na miau rzeczywiście jest masę ogłoszeń, ale podobno dziewczyna nie ma szczęścia, bo co zadzwoni, to kotek juz oddany. Może Beatka niedługo tu zajrzy. Nie chcę jej specjalnie zawracać głowy np. privem.