Patka Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tajdzi nie dało sie do Ciebie wysłac priva bo z,yuczenia tak rozsyłamam wiec Tu ta karta jest takze z wielkimi życzeniami dla Was :) Quote
tajdzi Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Baaaardzo dziękujemy :angryy: Również składamy najserdeczniejsze Zyczenia! :) Quote
Poświata Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Patuś, ja też nie dostałam:placz: , ale pewnie sobie nie zasłużyłam :santagri: . Quote
Patka Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Nie Beatko Ty takze nie mozesz dostać nie amsz przypadkiem za duzo wiadomosci ?? Quote
Poświata Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Ja poprosię na mój topic, bo jest ślicna i chcę sią nią jak najdłużej cieszyć:angel: . a PW właśnie doszło:razz: :razz: :razz: Quote
aga1215 Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Poświata napisał(a):Patuś, ja też nie dostałam:placz: , ale pewnie sobie nie zasłużyłam :santagri: . a ja dostałam - :santagri: dzięki :buzi: Patuś Quote
Patka Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 dziewczęta nie ma sprawy top szczere życzenia - cała przyjemnosc po mojej stronie :saint1: ;) Quote
alina71 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Kto to mowił, że chce kotka? ;) Ja mam w domu tymczasowo Ciapka, którego leje moja Nesia i biedak pół dnia siedzi zamknięty w łazience. Przytula się, mruczy, bardzo potrzebuje kogoś kto by go kochał. Na miau troszke o nim pisze, bo trudne to moje pierwsze bycie domem tymczasowym. Ale co mam nie dać rady. U mnie już praktycznie po świętach, chyba dobrze bo w tym roku ...rok temu były lepsze. Szkoda tylko, źe jutro do pracy i nie można będzie poleżeć z kotami pół dnia w łóżku. Quote
Sabina1 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 To jest ten, który miał jechać do Gdańska ? Co się stało, że on jeszcze u Was ? Quote
alina71 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Napisala do mnie jedna dziewcznyna na miau, żeby jednak go nie wysyłać do tego Gdańska bo Eve ma kilkanaście kotów i po prostu nie umie obojętnie przejść obok kociego nieszczęścia. Tym samym tam już jest sporo kotów dla których szuka się domu.I jeśli moge bym go zostawila u siebie i sama szukala domu. Na dodatek nie znalazlam żadnego transportu na pólnoc. I tak Ciapek siedzi u nas trzeci tydzien a ja pozamieszczalam troche ogloszen i czekam na dom dla niego. W międzyczasie został wykastrowany, będzie zaszczepiony, pozostaje tylko dobry dom. Bo to fajny kociak. Quote
kate_m. Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Trzymam kciuki, żeby Ciapkowi się udało jak najszybciej znaleźć domek :kciuki: :kociak: Taka łaciata piękność zdecydowanie nie powinna siedzieć w łazience, tylko na kolanach nowego właściciela ;) Quote
alina71 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Ciapek całe wieczory i noce biega po połowie mieszkania. Tylko na czas pracy i rano jest zamykany w łazience. Źle znosił taką izolacje więc musieliśmy to jakoś rozwiązać. Choinka go nie interesuje więc spokojnie bawi się w dużym pokoju. Gdyby moje kociczki go zaakceptowały byłoby inaczej bo z psem jakoś się dogadują. A tak muszą być oddzielnie. Quote
Patka Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Moje futrzaki Święta spędziły w komitywie ... Quote
aga1215 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Patka']Moje futrzaki Święta spędziły w komitywie ... u nas też panowała zgoda :x-mas: :hmmmm: Quote
Patka Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 coś jest w tych Świętach :) Śliczna fotka a jakie miny poważne ... Quote
Sabina1 Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Jest zapotrzebowanie na malutkiego kotka(płeć obojętna). Znajoma mojej córki szuka gorączkowo. Na miau podobno są w tej chwili duże. Najlepiej gdyby to był kotek wychowany w domu(nie ze schroniska), nie biały i z okrągłą główką. Ma być piękny. Może znacie akurat kogoś, kto ma do oddania ? Quote
kate_m. Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 No proszę, jakie zgodne potrafią być psy i koty w czasie świąt ;) Quote
aga1215 Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Sabina1 napisał(a):Jest zapotrzebowanie na malutkiego kotka(płeć obojętna). Znajoma mojej córki szuka gorączkowo. Na miau podobno są w tej chwili duże. Najlepiej gdyby to był kotek wychowany w domu(nie ze schroniska), nie biały i z okrągłą główką. Ma być piękny. Może znacie akurat kogoś, kto ma do oddania ? Sabinko - skontaktuj się z Beatą - Poświatą Quote
alina71 Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Sabina duzo jest małych kotków na głównej stronie miau na adopcjach. Czarne, bure, 3-miesieczne, starsze. Zresztą na każdym forum. A Ciapek ma około 2 lat, wedlug weta. :) Quote
Sabina1 Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Na miau rzeczywiście jest masę ogłoszeń, ale podobno dziewczyna nie ma szczęścia, bo co zadzwoni, to kotek juz oddany. Może Beatka niedługo tu zajrzy. Nie chcę jej specjalnie zawracać głowy np. privem. Quote
Recommended Posts