Poświata Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 A teraz do tych pięknych dziewczynek wyobraźcie sobie np. takiego kocurka albo takiego albo takiego miodzio :P Alina za jakim typem mamy się rozglądać??? ps. a może takie są do oddania :P Quote
tajdzi Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Beatko??? :o Te ostatnie? To nie są radgolle??? :o Do oddania??? :o Quote
alina71 Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Beata za takim co leży przy pilocie. Mężowi marzy się tygrysssek. ;) Quote
Poświata Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='tajdzi']To nie są radgolle??? :o Do oddania??? :o Nie wiem co to jest, nie była podana rasa, ale jakoś mi tak na syjamki pasuje. Napisałam meila i czekam na odpowiedź. [quote name='alina71']Beata za takim co leży przy pilocie. Mężowi marzy się tygrysssek. ;) Znaczy się Baryśkowy ma być? Ok, będę czujna :P . Quote
tajdzi Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Marceli w weekend chorował najadł się skubany czegoś :roll: A Lonia jak zwykle starała mu się pomóc... Łaziła za nim, pilnowała... spała obok Quote
alina71 Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='alina71']Beata za takim co leży przy pilocie. Mężowi marzy się tygrysssek. ;) Znaczy się Baryśkowy ma być? Ok, będę czujna :P . TAK. :) Quote
Poświata Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='tajdzi']Marceli w weekend chorował najadł się skubany czegoś :roll: Dla chorego skubanego Marcelina :P zdrowiej chłopie, święta niedługo, Twoje pierwsze, zobaczysz co Ci Pańcia urządzi :P :P :P . Quote
Teba Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 a moze ktos z Warszawy chcialby przygarnac malego kocia? 1 sliczna przylepna kociczka i 2 kocurki. kotka straszna przylepa. jeden kocurek ma bialy krawat i koncowki lap. Wszystkie 3 kotki to burasy i wszystkie urodzone 1.11.2005 r. do oddania w dobre raczki :) gdyby ktos byl zainteresowany to prosze o kontakt 512-165-929 :D kocie sama bym wziela gdyby nie te wielkie lapy mojej suni :( ale rozkoszne sa :D Quote
tajdzi Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Domek Bardzo, bardzo bardzo potrzebny :( Te śliczności bez mamy są w schronisku Ratujmy je :( Quote
szaraduszka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Greven ciekawy zwierzyniec 8) Oto jak sypia Mała Mi Quote
szaraduszka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Trzymajcie się cieplutko, znów znikam potem nie nadążam z nadrabianiem zaległości Rude z biało-rudym na rudym 8) Quote
aga1215 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='szaraduszka']Trzymajcie się cieplutko, znów znikam potem nie nadążam z nadrabianiem zaległości Rude z biało-rudym na rudym 8) Szaraduszko nie ma to jak barwy ochronne :D a oto nasza Mańka - gimnastyczka krzesełkowa :lol: Quote
Poświata Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='tajdzi']Domek Bardzo, bardzo bardzo potrzebny :( Te śliczności bez mamy są w schronisku Ratujmy je :( Domek tymczasowy potrzebny? Coś więcej o maluszkach,. powrzucam ogłoszenia, ktoś mówił że mam szczęśliwą rękę :lol: , a nawet jak nie to spróbuję pomóc :P . [quote name='Greven']Część moich futer: Część :o , to masz ich jeszcze więcej :o ??? Uczta dla oczu :P . Jedna ślicznota, druga ślicznota, i jeszcze trzecia... paluszki lizać :P . [quote name='szaraduszka']Trzymajcie się cieplutko, znów znikam potem nie nadążam z nadrabianiem zaległości Rude z biało-rudym na rudym 8) W taką wstrętną pogodę, aż się cieplej i słoneczniej robi od patrzenia na taką foteczkę :P :P :P . [quote name='aga1215'] a oto nasza Mańka - gimnastyczka krzesełkowa :lol: Tu sobie nie ma co śmichów chichów robić, kotu pazurki trzeba czasami obcinać :evil: , bo jak widać dziewczyna sobie sama nie radzi, [quote name='aga1215'] co widać gołym okiem :wink: :-? Quote
tajdzi Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Trzy maleńkie ok 2-3 miesięczne trikoloreczki trochę nieoswojone, bo uciekają i syczą tulą się do siebie tyle wiem Są w Józefowie, w razie co podam wszystkie namiary Choć czasowy domek :-? Quote
Poświata Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Tajdzi to daj te namiary, telefon, adres, osobę do kontaktu itp, itd, a jakieś fotki jeszcze masz??? Quote
tajdzi Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 P. Agnieszka tel 502458793 Schronisko dla bezdomnych zwierząt Józefów koło Legionowa ul. Strużańska 15 Więcej zdjęć nie mam :( Quote
alina71 Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Greven masz cudowną menażerię. Śliczne koty. Ten o którym Tajdzi napisała pierwsza ślicznota wyjątkowo mi się podoba. :) Zazdroszczę możliwości posiadania tylu pupili. ;) Quote
Poświata Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 tajdzi napisał(a):P. Agnieszka tel 502458793 Schronisko dla bezdomnych zwierząt Józefów koło Legionowa ul. Strużańska 15 Więcej zdjęć nie mam :( To może masz fotkę w jakichś przyzwoicie dużych rozmiarach, to sobie ją obrobię, żeby lepiej było kociaki widać, prześlij mi mailem :P . Quote
kate_m. Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='"tajdzi"'] Tygrys szablozębny :-o Quote
Patka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Tajdzi boski Tygrys marzenie dentysty :) Beata jaka konsternacja śniegowa a najbardziej podobaja mi sie łapki Milki na śniegu (tak nawiasem ale urosła jej łapka ;) ) Quote
Poświata Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='Patka']Beata jaka konsternacja śniegowa a najbardziej podobaja mi sie łapki Milki na śniegu (tak nawiasem ale urosła jej łapka ;) ) Bardzo proszę sama łapka Miluni:-D Milka z kociaka zrobiła się niewiadomo kiedy panienką, jest szczuplutka, ma dłuuuuuugie nogi, taki nieproporcjonalny wyrostek śmieszny:-D :-D :-D Quote
Recommended Posts