tajdzi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 hmm a co powiecie na takie kociska-psiska? Quote
Poświata Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='aga1215']:angel: Beata - wyzdrowiałaś???!!! - SUPER!!! :buzi: Nie wyzdrowiałam :evilbat: , ale nie mam ochoty brać się za domowe obowiązki, przysiadłam na chwilę....... i tak zostałam :( . Po południu mnie znowu dopadnie :( . [quote name='tajdzi']hmm a co powiecie na takie kociska-psiska? Powiemy, że śliczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko czy można Barysia zamienić, bo taki trochę nie wyględny jest :oops: ??? Np. na Takiego - łeb mu wyciąć, żeby z bliska był, jak reszta. Kochana dziewczynka jesteś, nie dość że zrobiłaś, to jeszcze fot wyszukałaś :buzi: , a ja nawet fotek nie wysłałam, bo już wczoraj nie miałam sił żeby w kompie grzebać :oops: :oops: :oops: . Quote
Sabina1 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Jak świetnie to zrobiłaś Tajdzi :P Poświata patrzy z politowanie, w co ci ludzie się bawią, Milce czapeczka sie podoba, ale kociska chyba są wściekłe i wyglądają najśmieszniej. Ogólnie cudo podpisik świąteczny :P Quote
Poświata Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Sabina wróciłaś do własnej skóry :P ? Rozumiem, że problemy z dogo się skończyły, to dobrze. Quote
Poświata Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Łaaaaaaaałłłłłłłłł, cudeńko :P :P :P Czy mam oficjalne pozwolenie, na używanie podpisiku na forach psio-kocich?????? Quote
tajdzi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Traktuj to jako prezent świąteczny 8) :buzi: A co z wystawą? Będziecie? Quote
Poświata Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Dzięki za piękny prezencik . A na wystawie, raczej nie....... reszta u mnie w topicu :lol: . Quote
alina71 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Poświata gdyby to był mały koteczek to pewnie TZ by zmiękł ale póki co nie jest zbyt zadowolony i czeka aż gość znajdzie sobie domek. :-? Na dodatek kocurek ma dość intensywny mocz i chyba siknął w kuwecie kotek bo nie da się wejść do pokoju. :roll: No i jak pies nie miał z nim starcia tak kotki są wściekłe na niego. Nesia tak się jeżyła, tak syczała, tak była zła, że ugryzła w końcu TZ. Ten się obraził i zostawił ją w koszyku pod stołem. Po półgodzinie wyszła sama do niego i polizała go. Potem już cały wieczór siedziała u niego na kolanach i sobie rozmawiali. :) Quote
Poświata Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 No tak, cały ambaras żeby wszyscy chcieli naraz :wink: . To nie pozostaje nic innego jak wypić trochę "syropku" :wink: za nowy domek :drinking: :drinking: :drinking:. Quote
kate_m. Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Jakie tutaj ładne podpisiki powstają z całą gromadą Mikołajów ;) Tośka jest świetna, widzę że zakupy na Allegro to dla niej żadna nowość :lol: Quote
Patka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Świetne banerki boscy modele :) maluch allegrowicz jest przeuroczy samego zdrówka :) Lina takze jest starą dogomaniaczką ... każde miejsce jest dobre ;) Quote
alina71 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Ale się wkomponowała w wymiar półeczki, nawet ogonek podwinęła. Słodka Luna. :) Quote
Patka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Alinko za nia jest jeszcze myszka i klawiatura takzę dziewczyna sie starac musiała :wink: Quote
tajdzi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 zaiste kawał pięknego kociska dajesz radę ją podnieść? :o Marceli pcha się na ręce, także muszę z nim na rękach czasem po domu chodzić, on się wtula i mruczy... a to 5 kg kota!! a Lunka wygląda na więcej kota w kocie :evilbat: :wink: Quote
Patka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Luna waży pięc kg ale nie jest wysoka i ma naprawdę sporo futra :D Walery nadal waży 8 wiec oczeukuj, że Marcel takze jeszzce sie rozwinie a co do noszenia i mruczenia wydaje mi sie to znajome :lol: Quote
kate_m. Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Osiem kilogramów mruczącego kota do noszenia :o To tak zamiast podnoszenia ciężarów na jakiejś siłowni... :) Quote
alina71 Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Mój TZ powiedział do mnie wczoraj, że jak tylko "gość" pojedzie do nowego domku to chyba sobie poszukamy 3 kociaka. Ale są pewne warunki. ;) Kot ma być młody i tygryskowaty. ;) Może być kocurek ale szybko pójdzie do ścięcia bo nie da się mieszkać w tym zapachu. :-? Na razie mamy tymczasowego lokatora, szykujemy mu zabieg a w międzyczasie staramy się załatwić dla niego transport do Gdańska tak za tydzień. Quote
Patka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 alinko tyle napiszę :laola: super wiadomosć !!! Quote
alina71 Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Dzięki Patka, ale póki co muszę zorganizować transport dla Ciapka z domu. Za kilka dni będzie miał ciachnięte jajeczka i jak tylko wydobrzeje to ma jechać do Gdańska do dziewczyny z forum miau. Tylko muszę znaleźć sposób dostarczenia go tak daleko. A kiedyś tam po nowym roku poszukamy jakiejś małej bidy do kochania. ;) Koniecznie tygryskowatej. ;) Quote
alina71 Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Ona cudownie śpi. ;) W takim razie dobranoc. Quote
Patka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Oj coś nasz Topiczek mało zakoconych ostatnio odwiedza zauważyłam, ze falami - lepszy rydź niz nic :wink: :D Quote
Poświata Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='alina71']Mój TZ powiedział do mnie wczoraj, że jak tylko "gość" pojedzie do nowego domku to chyba sobie poszukamy 3 kociaka. A widzisz...!!! Nie mówiłam....!!! brawo dla TZeta, porządny z niego gość :P :P :P , i dla Was obojga Quote
alina71 Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Dzięki dziewczyny :oops: :) A to moje dzisiejsze dziewczyny :) Aylin akwarystka. Potrafi wieczorem godzinami siedzieć wpatrzona w akwarium. Czasem chce sie rybkom przyjrzeć bliżej. No i bywa niegrzeczna :lol: i delikatnie daje do zrozumienia idź już kobieto z tym aparatem Nesia to dopiero leniuszek Blat kuchenny Dumanie na drapaku Quote
Recommended Posts