Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Waler jakis wybrakowany ;) ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia nie mamy balkonu więc sie nie garnie na chłodne spacerki ale poczekamy zobaczymy ... :wink: :D

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

he he he :)
u nas jak balkon otwieramy to jest podobnie jak u Beatki
śmiiiiig
i oba koty już siedzą pod drzwiami balkonowymi

ostatnio TZ otwierał na chwilę balkon, jak koty raczyły się obiadem

śmiiiiiig
i są pod balkonem

a dodam, że jedzenie u nas to świętość :)

Posted

Patka napisał(a):
tajdzi a u kogo jedzenie nie jest świętem :lol:

U mojej Aylin. Ona tak mało je, że zaczyna mnie to martwić.
Już się radziłam na behemot ale napisali mi, że taka jej uroda.
Ale nie jestem przekonana. :roll:
Nesia w sierpniu rok skończyła i waży 4kg z małym hakiem.
Aylin w październiku i waga 3kg a przecież koty jej rasy dość spore są.

Posted

Oj ja znałam takiego niejadka ale jej przeszlo i teraz jest wielkkka ale koleżanka ma "rosjanke" i też jest niejadkiem strasznym ... ekonomiczne te wsze koteczki :lol:

Posted

Pink zimową porą...

W reklamówce trzymałam końskie rzeczy... gdy leżała sobie pusta na podłodze Pink ją zaanektował na sypialnię... gdy podczas szybkich "porządków" wrzuciłam ją pod łóżko... wchodzę do swojego pokoju a tu 3 psy próbują się pod łóżko wgramolić :o ... szukając obiektu ich zainteresowania znalazłam Pinka... w reklamówce oczywiście :lol:

Postanowiłam więc zrobić kotu przyjemność i położyłam reklamówkę pod drapakiem (jest to koziołek pod siodło, zrobiony przez mojego tatę, ale szybko został zaanektowany przez Tetka i tak już zostało).

A oto efekt:

Posted

A ja dostałam w prezencie jagnięcą skórę...
Myślałam, że koty będą się bić, które ma na niej leżeć
Tymczasem one obeszły ją wieeeeeeeeeeelkim łukiem i nie są nawet zainteresowane :roll:

Posted

Nasza skórka już niejedno przeszła, zaczyna się nawet lekko rozpadać. Ale zanim zasłała podłogę długo wietrzyła się na balkonie :roll: .
Teraz za to koty mają na niej używanie :roflt: i za każdym razem schodząc z łóżka trzeba najpierw spojrzeć, czy się jakiegoś kota nie nadepnie :lol:

Baryśkowi skórka od razu przypadła do gustu

obaj swietnie się na niej mieszczą

gościom skórka też się baaaaardzo podobała

Milce i Baryskowi służy do wygłupów

A Milunia świetnie się na niej maskuje :P

Posted

Poświata napisał(a):
tajdzi napisał(a):
Mam nowy podpisik... :)

Podoba się?:)
Nawet baaaaaaaaardzo się podoba, ale zmniejsz go do wymaganych 100x500 pikseli, bo się Evelina wkurzy :evil: .

i ty brutusie? :cry:

juz zmniejszam :)
A tymczasem

Pada śnieg
Puszysty śnieg
:)

Posted

Ja z czystej sympatii :buzi: , żeby nikt na Ciebie nie :agrue: .
Ale jeśli mogę, to poproszę taką karteczkę świąteczną przesłaną do mnie prywatnie :P i może być duuuuuża, to sobie ją na pulpit wrzucę :P .
A zrobisz tak moim kotkom??? :lol: , bo strasznie śliczne to jest :D !!!

Czym Ty to robisz??? muszę ja sobie taki programik sprawić, tylko najpierw emeryta komputera wymienić :(

Posted

A ja się muszę pochwalić, że mój znajomy ostatnio się dokocił. Zamieszkał u niego młody schroniskowiec o imieniu Filip. Jak na razie głównie je, śpi i poluje na ręce i nogi ;)

Posted

[quote name='alina71']No śliczny :)
A znowu u mnie tymczasowo zamieszkał dziś pewien kocurek. :)
Szukam dla niego domku.
OTO PRZYSTOJNIACZEK
Alina u mnie kiedyś też tymczasowo zamieszkały trzy małe urwisy :P .
I jak to się skończyło...?
Mamy Milkę :angel: !!!
Wiem że Twój TZet się nie zgadza, ale mój też się nie zgadzał :evil: , a wyszło jak wyszło.
Kotuch jest śliczny, pewnie szybko znajdzie domek :P .

Kate_m kot Twojego znajomego umaszczenie ma jak bengalski, tylko tamte nie noszą takich gustownych skarpeteczek :D .

Posted

Nie zaglądałam tu jakiś czas (mój umierający komputer nie lubi galerii :evil: ), a tu tyle fajnych nowych kiciusiów. Beata, czy ja Ci już gratulowałam Milki? Chiba nie :oops:
My też się dokocilismy, co prawda juz jakieś 2 miesiące temu, ale nie chciałam nic mówić, bo bałam się zapeszyć, kocina marna jest, ciągle chora i nie było pewności, czy ją odratujemy. Ale teraz jest, żyje i na razie (odpukać) na tamten świat się nie wybiera (choć co tydzień wizytujemy weta, a jeszcze co najmniej jedna operacja ją czeka :( )

Miłe panie - oto Tosia (debiut na dogomanii :wink: )

Posted

Witaj Mokka , sto lat Cię człowiek nie widział :roll: .

[quote name='Mokka']Beata, czy ja Ci już gratulowałam Milki? Chiba nie :oops:
Gratulacje przyjęte :P , fajna kocinka jest. A ile życia i energii wniosła nam do domu, to hooo, hoooo.
Koniecznie musisz zreanimować komputer.
[quote name='Mokka']My też się dokocilismy, co prawda juz jakieś 2 miesiące temu, ale nie chciałam nic mówić, bo bałam się zapeszyć, kocina marna jest, ciągle chora i nie było pewności, czy ją odratujemy. Ale teraz jest, żyje i na razie (odpukać) na tamten świat się nie wybiera (choć co tydzień wizytujemy weta, a jeszcze co najmniej jedna operacja ją czeka :( )
Miłe panie - oto Tosia (debiut na dogomanii :wink: )

No to gratulacje od nas, całej kocio-psiej bandy :P !!!
Tośka jest fajniusia :angel: , dobrze że trafiła w Twoje ręce.
Niech się chowa zdrowo i wszystkie kłopoty niech idą precz :drinking: :drinking: :drinking: .
A powiedz jak psiury przyjęły nowego domownika?

Posted

:angel: Beata - wyzdrowiałaś???!!! - SUPER!!! :buzi:
[quote name='Mokka']
a ja widzę, jak :angel:

śliczna koteczka :iloveyou:
lecę w radiu na I jest Chmielewska :scared: