Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Wam za rady, strasznie Kochane jesteście. Zaraz dam Zosi znać, żeby sobie poczytała, ona często wchodzi na "zakocone". a mnie najbardziej podobało sie łapanie materiału do analizy w chochllę. ach Tajdzi :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

sabina1 napisał(a):
Dziękuję Wam za rady, strasznie Kochane jesteście. Zaraz dam Zosi znać, żeby sobie poczytała, ona często wchodzi na "zakocone". a mnie najbardziej podobało sie łapanie materiału do analizy w chochllę. ach Tajdzi :roflt: :roflt: :roflt:

Dobrze, że nie dodałam, że są teorie, które mówią, że można potem tej chochli używać...przy gościach... :roll: ale jak już mówiłam: nie stosowałam :)
A w sobotę czeka mnie Loniowe łapanie siurków

Posted

Dziewczyny -jesteście SUPER - ja tylko raz latałam ze słoiczkiem za Bubciem - :lol: :lol: :lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

rano przeżyłam szok - bliskie spotkanie pierwszego stopnia :lol:

Posted

O u nas nawet po prawie siedmiu latach za bardzo sie do siebie nie zblizają z Luną :D Psy są ohydne ...
Najbliżej - ostatnio niechcący przeszła obok i z pogardą Lili powąchała ;)

Posted

itam
nie znacie się
psy są ok, ale jakoś tak za głośno mruczą jak się do nich podejdzie...
no i tak jakoś te łapy ciężkie mają
no i co one robią z tym ogonem? Muszą często wkurzone chodzić, skoro non stop tak zacięcie nim machają :roll:
;)

Posted

Siostra witaj super zdjecie "pasują do siebie" :D
Beatko Ciebei to czeka bez fotomontarzy jak baryś sie jeszzce "rozwinie" :wink:
Tajdzi My obstawiamy ze dla Luny psy są poprostu plebejskie Walery sam wygląda niemal jak pies i jest brudasem wiec sie z nimi dogaduje :wink:

Posted

Ja też podglądam z zazdrością :oops: :wink:

Pochwalę się nieoczekiwaną i krótkotrwałą wizytą nieznanego kotka(i)??

Zrobie to za chwilę,bo na razie imageshack nie działa :evilbat:

Posted

Żeby nie było pusto, proszę.......

najmłodsze ulubiona zabawa (ostatnio) to dziurka w wannie

środkowe łapie nieliczne już promyki słonka

najstarsze zobaczcie jaki on jest czekoladowy w tej białej wannie :P

Posted

Dla nas nie musi być rudzielec.Ale problem w tym,że TEGO kotka przyniósł pańcio,który nie przepadał nigdy za kotami (nie wiemy do dzisiaj co Go tknęło) i w razie czego to zawsze można by mu wmówić :roll: ,że to przecież jego decyzja świadoma :wink:

Ważne że pierwsze kroki poczyniono :wink: :D

Posted

Witajcie
Śliczne rudzielce :). Mi się marzy 3 kocurek ale taki nie czarny i nie siwy, skrupulatnie oglądam miau a nóż się zakocham w jakimś i wtedy trzeba będzie pomyśleć. ;) Jakby to słyszał TZ.
A co do kupkania na środku to ja kilka razy znalazłam prezent w łazience. I raz przyuważyłam czemu bo kita tak się mościła w tej kuwecie, że koniec końców tyłek był poza otworem i pac pac.
Ja mam ręcznikiem przed wejściem do kuwetki niby, że żwirek z łapek zostaje choć nie końca to 2 razy w tygodniu jest mokry. Też nie trafiają czy celowo na niego robią nie wiem, zabrałam.
Ale jeśli te koopki są cały czas to chyba nie problem kuwety czy żwirku.
Choć trzymam kciuki by tak było.