aga1215 Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Poświata napisał(a):szaraduszka napisał(a):trochę rudości dla równowagi 8) RUUUUUUUUUUUUUUUUDY :angel: :angel: Miód na me serce :P :P :P !!! Ale ja też od niedawna mam rudzielca...............w avatarku :wink: :P . nooo, i odkąd go masz to Ci pada komputer :evilbat: Quote
Poświata Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 No właśnie nie, bo padał już wcześniej :( . Poprostu już się wyeksploatował i trzeba się szarpnąć na nowy :roll: . Quote
aga1215 Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Poświata napisał(a):No właśnie nie, bo padał już wcześniej :( . Poprostu już się wyeksploatował i trzeba się szarpnąć na nowy :roll: . odrobaczywcie go dobrze :wink: bios od nowa i będzie hulał :D a drugi możecie kupić - będziesz częście na DG :buzi: Quote
tajdzi Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Pan przyniósł ja do lecznicy Uśpić - powiedzial Dziecko uczulone To nic, że kotka była u nich całe życie. 13 lat dla kota to nie byle co. Ta piękna, żywiołowa i przesympatyczna babcia zawdzęcza swojemu opiekunowi przeogromy stres, nerwy i strach Kto jej pomoże? Kto da jej szczęście? Ona bardzo potrzebuje człowieka Nie była odrobaczana ani szczepiona :roll: Mimo to jest zdrowa. (oczywiscie już odrobaczona i zaszczepiona) Wysterylizowana PILNIE szuka domku na całe życie!!!!!! Quote
Patka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Ale piękna dama - milusi rodzinka ... :-? Quote
tajdzi Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Już od kilku dni czekam i czekam i się doczekac nie mogę... Poświatkowa Jeżynka ma domek!!!! Wczoraj przyjechała do nowego Paneczka!!!! :angel: Quote
Patka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Hura :D Fajnie ze nadal znajduja sie chętni do zakocenia :) Moja podwórkowa koteczka wysterylizowana :) z tego takze bardzo sie cieszę :D Quote
Patka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Tajdzi piękna ta Twoja modelina :D Moja Luna :) w zimowych barwach ;) Quote
tajdzi Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Marceli zawsze rano pomaga nam we wszystkim np. zabiera różne bardzo potrzebne przedmioty. Dziś zabrał skarpetki ;) A potem udaje niewiniątko ;) Lonia też dziś była w zaczepnym humorku Marcel nie dawał się ubrać A potem głupaweczka Marcel niewiniątko Quote
Patka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Widze ze ni9e spoób przejśc obojętnie obok twoich futrzaków ;) Sybiraki są niesamowite z tą kontaktowością u nas wieczorna cermonia przytulanek mruczand i zasypiania w objęciach pani :) Chociaż zauważyłam ze Luna się starzeje i też robi bardziej przylepna :) Ostatno koty upodobały sobie do spania psie posłanie, a Lilith nieboga ;) stoi nad nimi i nie śmie wejsci - nie mam miejsca ;) Druga wersja jest taka że sie z nimi ugadała specjalnie by móc spać na łóżku z nami ;) Quote
malawaszka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 o rany jak tu pięknie :angel: :angel: :angel: Quote
aga1215 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 malawaszka napisał(a):o rany jak tu pięknie :angel: :angel: :angel: cuś mi tu pachnie :hmmmm: - gdzie ten Felek się włóczył??? :wink: Waszka - w "Wektorze" napisałam Ci o tym zakładzie - on nie istnieje :o Quote
alina71 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 A ja dziś u Rodziców pod blokiem namierzyłam biało czarnego oswojonego kota. Siostra go nakarmiła. Ma jutro sprawdzić czy jest. Nie wiem co zrobić, złapać i co dalej? Schronisko w moim mieście jest małe i tylko dla psów. :cry: Tajdzi cudowne zdjęcia. :) Czy babcia kicia znalazła dom? Quote
Poświata Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Pora wreszcie iść spać: to coś pod pysiem Miluni to łapa Baryśka :P Dobranoc :sleep2: Quote
tajdzi Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 alina71 napisał(a):A ja dziś u Rodziców pod blokiem namierzyłam biało czarnego oswojonego kota. Siostra go nakarmiła. Ma jutro sprawdzić czy jest. Nie wiem co zrobić, złapać i co dalej? Schronisko w moim mieście jest małe i tylko dla psów. :cry: Tajdzi cudowne zdjęcia. :) Czy babcia kicia znalazła dom? Ogłoszenia na allegro! Działają!!! łapać, odkarmiać, podleczyć i nowy domek szybciutko :) Kochani! Babcia od niedzieli jedzie do swojego nowego domku!!! Będzie miała pięknie na swojej kociej emeryturze!!! Quote
tajdzi Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Poświatko jak oni się kochają Widzę, że 3 koty to chyba lepsze rozwiązanie niż 2? :roll: chyba zgłupiałam jak wydaje mi się, że mój TZ będzie chciał 3 kocie Quote
Patka Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Oj Tajdzi dwa to niedobra liczba trzy sie najlepiej wychowują ;) Powtarzajcie to sobie często i może .... Quote
alina71 Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Proszę mnie tu nie kusić liczbą 3. ;) Co do kota u Rodziców jak będzie to go złapię i wezmę. Cuuudne śpiące fotki. :) Quote
Poświata Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 tajdzi napisał(a):Poświatko jak oni się kochają Widzę, że 3 koty to chyba lepsze rozwiązanie niż 2? :roll: chyba zgłupiałam jak wydaje mi się, że mój TZ będzie chciał 3 kocie Eeeeeee tam! A jeszcze pół roku temu powiedziałabyś że u mnie będą trzy :o A trzy koty to faktycznie super rozwiązanie!!! Właśnie Barek z Milunią leżą obok mnie na stole :roll: , ona udaje że śpi, a on ją myje, czasem przydusi, znowu myje, a Milunia wniebiowzięta :P . A Dymcio indywidualista gdzieś tam w czeluściach chałupy :( Quote
aga1215 Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Poświata napisał(a):tajdzi napisał(a):Poświatko jak oni się kochają Widzę, że 3 koty to chyba lepsze rozwiązanie niż 2? :roll: chyba zgłupiałam jak wydaje mi się, że mój TZ będzie chciał 3 kocie Eeeeeee tam! A jeszcze pół roku temu powiedziałabyś że u mnie będą trzy :o A trzy koty to faktycznie super rozwiązanie!!! Właśnie Barek z Milunią leżą obok mnie na stole :roll: , ona udaje że śpi, a on ją myje, czasem przydusi, znowu myje, a Milunia wniebiowzięta :P . A Dymcio indywidualista gdzieś tam w czeluściach chałupy :( Beatko - czy w styczniu poznam Milusię????? Mniej więcej rok temu na naszą ulicę przybłąkał się kocurek - dziki i bardzo lękliwy - przylgnął do sąsiadki - teraz już nawet wejdzie do mieszkania, da się pogłaskać - ale tylko jej a ostatnio go trochę wyczesała - popatrzcie, jakie cudo - zachodzimy w głowę - ktoś wyrzucił czy uciekł za kocicą inie umiał wrócić :niewiem: Quote
Poświata Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Faktycznie cudeńko, fajnie jakby sie jej udało go oswoić. Miluni chyba nie poznasz, bo planowany jest wyjazd tylko Wojteckiego z dzieciakami i to jeszcze nie wiadomo dokąd. Ja zostanę na posterunku ze zwierzyną. Podróż z dwójką dzieci, trzema kotami i psem przekracza ludzkie pojęcie :roll: :evil: . Quote
tajdzi Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 łoł na www.pranie.ownlog.com http://img389.imageshack.us/img389/2020/smerfy9wl.jpg podobny? :o Quote
aga1215 Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 tajdzi napisał(a):łoł na www.pranie.ownlog.com http://img389.imageshack.us/img389/2020/smerfy9wl.jpg podobny? :o Tajdzi - wg mnie synek to wykapany tatuś - kocurki tysz podobne :P BTW -ja bym wybrała pierogi z bieżnikiem, gąsienic nie lubię :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: SUPER galeria :klacz: :klacz: :klacz: Beata -przeca masz już doświadczenie w podróżach ze stadkiem - przyjeżdżaj!!! A ten kocurek po mojemu to JUŻ jest oswojony - daje się czesać!!! za Ireną chodzi krok w krok - kiedyś polazł za nią do sąsiadów i czekał pod drzwiami, jak wyjdzie :D Quote
Recommended Posts