tajdzi Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Lonia w świetle zachodzącego słońca Marcel wieczorową porą Wielka Kocio-ludzka miłość :) Quote
kate_m. Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Głaski dla Loni i Kici, niech szybciutko zdrowieją! Jakie Milka ma śliczne wąsy :lol: Hihi, jaką "inteligentną" minę miał mały Dymcio, teraz to takie poważne kocisko :) Quote
alina71 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Cudnie się ogląda zdjęcia. To ja ciuchutko dorzucę swoje sprzed chwili. :) Quote
Poświata Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Pozwalam sobie przerzucić z offa koci temat: [quote name='eurydyka']mam do oddania piwniczne kocurki w wieku 3 miesiecy, trzech dzielnych panow :) dwa rudzielce i ich przeuroczy sprytny brat bury tygrysek tel 0501 096 589 eurydyka@poczta.fm kociaki sa zywe, zdrowe, po odrobaczeniu i odpchleniu, sa obecnie w Warszawie i pilnie szukam dla nich nowych opiekunow Quote
Patka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 ALE TYGRYSY CUDOWNE :o :D jAK WSZYSCY WKLEJAJą ZDJECIA FUTRZAKóW TO I MY SIE PRZYPOMNIMY !!! WIELKIE LENISTWO .... UMYłEM SOBIE FUTERKO I TEZ ODPOCZYWAM ;) A WAżNE FOTKI Są AUTORSTWA MOJEJ 10 LETNIEJ CHRZESNIACZKI :) Quote
Patka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 PRZESLICZNY TRZYMAM KCIUKI ZA SZYBKI DOM I CIEZKO MI BO NIE MAM JUż CHęTNYCH KOCIARZY ... :-? Quote
Poświata Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Patka']ALE TYGRYSY CUDOWNE :o :D To skoro chłopcy sie podobali to jeszcze raz: [quote name='eurydyka']albo Flip i Flap:)_ a oto Panowie, 2,5 miesieczni, urodzeni na Nowolipkach w piwnicy pewnej kamienicy, mamusia szara bura kocura, tatus nieznany przyjezdny lub przychodny. Mamusia lagodna dla karmicielek, dzieci charakterek maja chyba po tatusiu i potrzebna chwilka udomowienia:) czekamy na Stronghold, bo w uszach ksiazkowy przyklad swierzbowca, a w lecznicy nie bylo niestety (moze na Lencewicza zakupie w srode przy okazji operacji Mr. Figi) oto Flip: a to Flap po myciu pupki (oczy sa ok, tylko nie lubimy flesza): no i nasza dwojka Flip i Flap kto przygarnie te filmowa pare? niech sie telefony rozdzwonia: 0501 096 589 Quote
Poświata Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 A tu następne słodkie maleństwa o cudnym ubarwieniu. Kociaki są w Warszawie: Ania napisał(a):Trikolorka Samba i jej rudy z bialymi dodatkami braciszek Slowfox to przygarniete rodzenstwo dla ktorych szukam kochajacego troskliwego domku. Sa niezwykle piekne :P , czysciutke, kuwetkowe. Slowfox jest spokojniejszy i bardziej przytulasty niz jego ruchliwsza i badziej charakterna siostrzyczka Samba W sprawie ich adopcji prosze o kontakt ze mna: Ania 0605 625 293, 22/879 83 81 (wieczorkiem) Quote
alina71 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Ten mały zorro o różowym pyszczku jest taki śliczny. Skojarzył mi się z tym filmem bo ma tak futerku ciemne na pyszczku. Taki słodki a ja nic nie potrafię pomóc. Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 RANY!!!! ależ torturujecie mnie na tym topicu :scream_3: Quote
Poświata Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 malawaszka napisał(a):RANY!!!! ależ torturujecie mnie na tym topicu :scream_3: Waszeczko, jeszcze troszkę. Odbijesz sobie z nawiązką i znajdziesz takie cuda dla siebie :P :P :P . Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Poświatko a cóż to za persik w Twoim avatarku??? :fadein: ojj tak tak odbiję sobie :angel: Quote
aga1215 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Poświata napisał(a):malawaszka napisał(a):RANY!!!! ależ torturujecie mnie na tym topicu :scream_3: Waszeczko, jeszcze troszkę. Odbijesz sobie z nawiązką i znajdziesz takie cuda dla siebie :P :P :P . Beata - ale cudności kociaki :angel: DZIĘKI za przesyłkę :buzi: :buzi: :buzi: moi sąsiedzi mają takie cudo - oto Makumba :D Quote
Poświata Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 malawaszka napisał(a):Poświatko a cóż to za persik w Twoim avatarku??? :fadein: Fajny nie :P ??? Mniej więcej ja tak wyglądam, po przesiedzeniu dwóch tygodni z chorymi dziećmi :Help_2: :roll: . Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 haha no świetny :lol: ja kiedyś właśnie myślałam, że mogłabym mieć persa, ale ja bym go goliła bo nie chciałabym takich długich kudłów u kota, a ogolone persy są dla mnie zarąbiste!!! :angel: Quote
Patka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 malawaszka spóxniłaś sie miesiac temu miałam takiego jednego przystojniaka na wydaniu ;) ugnij sie i weś kocię ;) ale tortury z tymi maluchami boskie są szanse marne ale pytam jak zawsze wszystkich w okolicy .... Beatko trzymaj sie :) Quote
malawaszka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 ja się uginać nie będę musiała za kilka miesięcy :lol: bo teraz to rodzicie się nie ugną dopóki im na głowie siedzę jeszcze :-? a rudasy migiem znajdują domy :angel: więc i tu tak będzie - ale tego Flipa i Flapa bym schrupać mogła :angel: :angel: :angel: taki rudasek, burasek i szylkretka to moje marzenia :lol: :lol: :lol: hihih a mam ich jeszcze z tysiąc ale akurat tak mi się napisało dzisiaj :lol: :oops: Quote
Patka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 przepiękne fotki co za miłosć :loveu: Witaj nam w zakoconych i napisz cosik więcej o gromadce .... Quote
JUSTINE.24 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Patka napisał(a):przepiękne fotki co za miłosć :loveu: Witaj nam w zakoconych i napisz cosik więcej o gromadce .... Witaj Patka..więc: Ta pani to Balbina ma prawie 2 lata To jest Gutek-inaczej Gucio,ma 3 mieisiące. A to Maja,siostra Gutka ,też ma 3 miesiące. A to Iris,bernardynka,ma prawie 1,5 roku. A to moja córcia Alicja: Quote
tajdzi Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 A Marcelek dziś spał na "swoim" jaśku Jasiek zainstalowany jest na stałe obok mojej poduszki Używanie jaśka przez kogokolwiek innego niż Marcel jest zabronione Karą jest zamruczenie na śmierć, a w momencie chwilowej słabości (np udania się do toalety) jasiek zostaje przechwycony przez Marcela. Marcel spał na swoim jaśku pod moją kołderką Na pleckach spał, tylko łapki wystawały i główka :) Mruczał i mruczał i mruuczał... ;) Quote
Recommended Posts