Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Głaski dla Loni i Kici, niech szybciutko zdrowieją!
Jakie Milka ma śliczne wąsy :lol:
Hihi, jaką "inteligentną" minę miał mały Dymcio, teraz to takie poważne kocisko :)

Posted

Pozwalam sobie przerzucić z offa koci temat:

[quote name='eurydyka']mam do oddania piwniczne kocurki w wieku 3 miesiecy, trzech dzielnych panow :)

dwa rudzielce i ich przeuroczy sprytny brat bury tygrysek

tel 0501 096 589
eurydyka@poczta.fm

kociaki sa zywe, zdrowe, po odrobaczeniu i odpchleniu, sa obecnie w Warszawie i pilnie szukam dla nich nowych opiekunow

Posted

ALE TYGRYSY CUDOWNE :o :D
jAK WSZYSCY WKLEJAJą ZDJECIA FUTRZAKóW TO I MY SIE PRZYPOMNIMY !!! WIELKIE LENISTWO ....

UMYłEM SOBIE FUTERKO I TEZ ODPOCZYWAM ;)

A WAżNE FOTKI Są AUTORSTWA MOJEJ 10 LETNIEJ CHRZESNIACZKI :)

Posted

[quote name='Patka']ALE TYGRYSY CUDOWNE :o :D

To skoro chłopcy sie podobali to jeszcze raz:

[quote name='eurydyka']albo Flip i Flap:)_

a oto Panowie, 2,5 miesieczni, urodzeni na Nowolipkach w piwnicy pewnej kamienicy, mamusia szara bura kocura, tatus nieznany przyjezdny lub przychodny. Mamusia lagodna dla karmicielek, dzieci charakterek maja chyba po tatusiu i potrzebna chwilka udomowienia:)

czekamy na Stronghold, bo w uszach ksiazkowy przyklad swierzbowca, a w lecznicy nie bylo niestety (moze na Lencewicza zakupie w srode przy okazji operacji Mr. Figi)

oto Flip:

a to Flap po myciu pupki (oczy sa ok, tylko nie lubimy flesza):

no i nasza dwojka Flip i Flap

kto przygarnie te filmowa pare?

niech sie telefony rozdzwonia: 0501 096 589

Posted

A tu następne słodkie maleństwa o cudnym ubarwieniu.
Kociaki są w Warszawie:

Ania napisał(a):
Trikolorka Samba i jej rudy z bialymi dodatkami braciszek Slowfox to przygarniete rodzenstwo dla ktorych szukam kochajacego troskliwego domku.
Sa niezwykle piekne :P , czysciutke, kuwetkowe. Slowfox jest spokojniejszy i bardziej przytulasty niz jego ruchliwsza i badziej charakterna siostrzyczka Samba

W sprawie ich adopcji prosze o kontakt ze mna: Ania 0605 625 293, 22/879 83 81 (wieczorkiem)

Posted

Poświata napisał(a):
malawaszka napisał(a):
RANY!!!! ależ torturujecie mnie na tym topicu :scream_3:

Waszeczko, jeszcze troszkę. Odbijesz sobie z nawiązką i znajdziesz takie cuda dla siebie :P :P :P .

Beata - ale cudności kociaki :angel:
DZIĘKI za przesyłkę :buzi: :buzi: :buzi:
moi sąsiedzi mają takie cudo - oto Makumba :D

Posted

malawaszka napisał(a):
Poświatko a cóż to za persik w Twoim avatarku??? :fadein:

Fajny nie :P ???
Mniej więcej ja tak wyglądam, po przesiedzeniu dwóch tygodni z chorymi dziećmi :Help_2: :roll: .

Posted

haha no świetny :lol: ja kiedyś właśnie myślałam, że mogłabym mieć persa, ale ja bym go goliła bo nie chciałabym takich długich kudłów u kota, a ogolone persy są dla mnie zarąbiste!!! :angel:

Posted

malawaszka spóxniłaś sie miesiac temu miałam takiego jednego przystojniaka na wydaniu ;) ugnij sie i weś kocię ;)
ale tortury z tymi maluchami boskie są szanse marne ale pytam jak zawsze wszystkich w okolicy ....
Beatko trzymaj sie :)

Posted

ja się uginać nie będę musiała za kilka miesięcy :lol: bo teraz to rodzicie się nie ugną dopóki im na głowie siedzę jeszcze :-?

a rudasy migiem znajdują domy :angel: więc i tu tak będzie - ale tego Flipa i Flapa bym schrupać mogła :angel: :angel: :angel: taki rudasek, burasek i szylkretka to moje marzenia :lol: :lol: :lol: hihih a mam ich jeszcze z tysiąc ale akurat tak mi się napisało dzisiaj :lol: :oops:

Posted

Patka napisał(a):
przepiękne fotki co za miłosć :loveu: Witaj nam w zakoconych i napisz cosik więcej o gromadce ....

Witaj Patka..więc:

Ta pani to Balbina ma prawie 2 lata

To jest Gutek-inaczej Gucio,ma 3 mieisiące.

A to Maja,siostra Gutka ,też ma 3 miesiące.

A to Iris,bernardynka,ma prawie 1,5 roku.

A to moja córcia Alicja:

Posted

A Marcelek dziś spał na "swoim" jaśku
Jasiek zainstalowany jest na stałe obok mojej poduszki
Używanie jaśka przez kogokolwiek innego niż Marcel jest zabronione
Karą jest zamruczenie na śmierć, a w momencie chwilowej słabości (np udania się do toalety) jasiek zostaje przechwycony przez Marcela.

Marcel spał na swoim jaśku pod moją kołderką
Na pleckach spał, tylko łapki wystawały i główka :)
Mruczał i mruczał i mruuczał... ;)