Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie oglądam linków, potem nie umiem sobie dać rady z tymi uczuciami.
Bardzo żałuję, że mieszkam tak daleko bo bez problemu mogłabym brać na przechowanie koty.
Wierzę, że te śliczne maleństwa znajdą dobry dom.

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj wchodze do garażu żeby dać kotom jedzenia, i nagle widzę na środku garażu ogromnego białego kota z jednym niebieskim okiem, a drugim piwnym :o Miał łape pokaleczoną...próbowałam go złapać ale uciekł nie zdąrzyłam zamknąć dziury i uciekł na dwór... A ta łapa niezbyt dobrze wyglądała, i kot sam też jakiś taki przerazliwie chudy, ta skora na nim wisiała kości jakby odstawały :( Spróbuje go jakoś dzisiaj złapać. wyglądał jaby na rasowego kota, a nie zwykłego dachowca.Macie jakiś pomysł, żeby go złapać?W garażu jest wyłożone jedzenie i mleko, i jest ciepło może jeszcze wróci.
A tak wygląda w garażu w czasie karmienia

A tak po jak koty chcą wejść do domu

Posted

[quote name='Patka']Beatko kto przychodzi ;)
No wyobraź sobie, że to wcale nie Dymek, on zupełnie nie jest nakolankowy :roll: .
Miał być mój kotecek, ale chyba najlepiej przypadł mu do gustu Konrad.
Obie dziewczyny się docierają ze sobą, poza tym dla Gaby to jedyne gabaryty kota, które podnosi bez stęknięcia :P .
A najbardziej mój jest ten największy i najcięższy Baryś (to pewnie dla równowagi, bo ja do małych też nie należę :wink: ) :P.

mój malutki :D

Posted

No to każdy ma swojego zwierzaka ja Ci moge troche miłości Walerego oddac na jesień robi sie czasem nie do zniesienia z tymi "miłościami" :wink:
Fajoska fotka :lol: