alina71 Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Nie oglądam linków, potem nie umiem sobie dać rady z tymi uczuciami. Bardzo żałuję, że mieszkam tak daleko bo bez problemu mogłabym brać na przechowanie koty. Wierzę, że te śliczne maleństwa znajdą dobry dom. Quote
Patka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Ale bidulki tak ciezko mi, że mam juz pełną chate a ludzi do zakocenia brak a maluchów nie ubywa .... Quote
tajdzi Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Dziś (o ile czynne schronisko) jadę po tego drugiego kota... Quote
KaRa_ Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Wczoraj wchodze do garażu żeby dać kotom jedzenia, i nagle widzę na środku garażu ogromnego białego kota z jednym niebieskim okiem, a drugim piwnym :o Miał łape pokaleczoną...próbowałam go złapać ale uciekł nie zdąrzyłam zamknąć dziury i uciekł na dwór... A ta łapa niezbyt dobrze wyglądała, i kot sam też jakiś taki przerazliwie chudy, ta skora na nim wisiała kości jakby odstawały :( Spróbuje go jakoś dzisiaj złapać. wyglądał jaby na rasowego kota, a nie zwykłego dachowca.Macie jakiś pomysł, żeby go złapać?W garażu jest wyłożone jedzenie i mleko, i jest ciepło może jeszcze wróci. A tak wygląda w garażu w czasie karmienia A tak po jak koty chcą wejść do domu Quote
kate_m. Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Takie piękne te wszystkie koty, a takie biedne... :( Mam nadzieję, że znadzie się ktoś, kto zaopiekuje się nimi na stałe... Quote
alina71 Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Zarejestrowałam się na forum Volty ale nie dostaję maila z potwierdzeniem i nie mogę się póki co zalogować. Będę czekała. Quote
Patka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Z moja ukochaną rudą kicia termoforkiem :D idealna na jesień i zime :) lub w wersji max dla dzieci ;) Quote
alina71 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Ale cudnie Patka. Tak cieplutko się robi jak się patrzy na te fotki. :) Quote
Poświata Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Termoforki na wagę złota :P . Z moich trzech tylko jeden czasami przyjdzie "rozmiażdżyć" kolanka :wink: :roll: . Quote
Patka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Tajdzi ale boskie !!! Beatko kto przychodzi ;) Quote
Poświata Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='Patka']Beatko kto przychodzi ;) No wyobraź sobie, że to wcale nie Dymek, on zupełnie nie jest nakolankowy :roll: . Miał być mój kotecek, ale chyba najlepiej przypadł mu do gustu Konrad. Obie dziewczyny się docierają ze sobą, poza tym dla Gaby to jedyne gabaryty kota, które podnosi bez stęknięcia :P . A najbardziej mój jest ten największy i najcięższy Baryś (to pewnie dla równowagi, bo ja do małych też nie należę :wink: ) :P. mój malutki :D Quote
Patka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 No to każdy ma swojego zwierzaka ja Ci moge troche miłości Walerego oddac na jesień robi sie czasem nie do zniesienia z tymi "miłościami" :wink: Fajoska fotka :lol: Quote
Maga100 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 wstawiam zdjęcie mojego Florka (już w krainie wiecznych łowów :( ), taki puchaty robił się na zimę Quote
Poświata Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Och, dzięki ci dobra kobieto :P . Z chęcią pożyczę "trochę" Walerego, szczególnie jak mi stopy zmarzną. Zima się szykuje mroźna, kaloryfery mogą nie wystarczyć :wink: . Quote
tajdzi Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Marceli też należy do grzejących. Grzeje, mruczy, gada :) po prostu psio-kot :) Lonia bardziej dyskretnie daje znać o sobie, ale też lubi sie przytulać :) Quote
Sabina1 Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 ZAKOCENI na drugiej stronie ? Nie może tak być ! Podnoszę i o jakieś nowe, piękne foty proszę ! Quote
malawaszka Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 :angel: aa jaki wypłosz mały słodziak :angel: Quote
tajdzi Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Weekendowa, nakolankowa, rozmruczana, pieszczoszkowa, zaspana Lonia Quote
anetta Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Jaki cudenko, usmieszek ma normalnie jak kotek z reklamy kociej karmy :P Slodka :iloveyou: Piekne macie koty :kiss3: Quote
Poświata Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Ciekawa jestem czy ktoś pamięta Jeżynkę, moją wirtualną podopieczną??? Teraz ma 12-13 tygodni i szuka domku. Quote
alina71 Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Ależ ona słodka. :) A to moje dzisiejsze panny. :) Pozdrawiają forum :) Quote
Recommended Posts