Kati Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Poświata, sliczne masz koty. Ja niestety dzisiaj ostatni raz widziałam mojego kotka, kilka godzin temu znalazłam go martwego. :cry: Quote
Poświata Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Wujcio Dymcio wogóle jest fajny. Można się z nim pobawić na drapaku (patrz fotki wyżej). Można z nim poodrabiac lekcje... ...a potem zdrzemnąć się w jego towarzystwie Quote
tajdzi Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Kati napisał(a):Poświata, sliczne masz koty. Ja niestety dzisiaj ostatni raz widziałam mojego kotka, kilka godzin temu znalazłam go martwego. :cry: Jakto???? :o :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
Poświata Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Kati napisał(a):Poświata, sliczne masz koty. Ja niestety dzisiaj ostatni raz widziałam mojego kotka, kilka godzin temu znalazłam go martwego. :cry: :cry: przykro mi bardzo :( . Quote
malawaszka Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Kati - co się stało??? :( tak mi przykro :( dziewczyny fotki Waszych kociaków świetne jak zwykle Quote
Kati Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 mój kot mieszkał na działce. Od kilku dni go nie było i dzisiaj chciałam iść sprawdzić czy wrócił, jesnak znalazłam go kilka metrów od działki. Najprawdopodobniej przejechał go samochód. :cry: Tajdzi, ty masz świetny fotki w podpisie (dopiero teraz je zauważyłam). Quote
alina71 Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Kati bardzo mi przykro z powodu twojego kotka. :cry: Quote
Patka Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Boziu jaka ona cudowna mała szylkretka i ten rudy rozbarajający policzek :D Cudoooownaaa :D marcel i Loonia jak zawsze gwiazdorscy :D Kati :( bardzo mi przykro, ale moze chcesz Już na pocieszenie małego kociaka - trzeba sie pocieszyc i Raptus wypadało żeby nie był taki samotny ... Quote
KaRa_ Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Dziewczyny czy mi się zdaje czy wszystkie kotki tricolor są zawsze małe? bo co widzę takie koty a sama mam takiego to są małe kociska chodzi mi tu głónie o dachowce :roll: Quote
Kati Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Nie chcę kota, z kilku powodów. Nie wiem czy kot przyzwyczi się do mieszkania na działce, bo do domu nie moge wziąść kota. Bambus sam się przybłąkał i został na stałe. po drugie w lato ja wyjeżdzam, a mama się przeprowadza na wieś i kot musiałby jechać z nią, a nie wiem czy tam łatwoby się zadomowił. Po trzecie czy jakiś kot przyzwyczai sie do Raprucha. Quote
Poświata Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 KaRa_TC napisał(a):Dziewczyny czy mi się zdaje czy wszystkie kotki tricolor są zawsze małe? To co obie mamy, to nie są tricolorki tylko szylkretki :P . Tricolor ma kolory wyraźnie od siebie oddzielone, coś na kształt łatek, natomiast szylkret kolory przesiane, wymieszane ze sobą. Co do wielkości to sama jestem ciekawa co z Milki wyrośnie :P . Po rasowych kocurach wiedziałam czego sie mniej więcej spodziewać, a ona jest niespodzianką. Narazie ma strasznie długie, patyczkowate nóżki :D . Quote
tajdzi Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 no a jeżeli chodzi o rozmiar - to szylkretki są tylko i wyłącznie dziewczynkami :) nie ma kocurow o takim umaszczeniu. Dlatego mogą wydawać się mniejsze - bo kociczki są przeważnie mniejsze od koteczków :) Quote
Poświata Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Dla porównania : szylkretka syberyjka szylkretka norweżka szylkretka persiczka tricolorka 1 tricolorka 2 tricolorka 3 Zresztą czy szylkretki czy tricolorki wszystkie są cudne, bo niepowtarzalne. Nie ma dwóch identycznych umaszczeń :P . Quote
alina71 Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Mam takie pytanie czy galerię psa może założyć każdy czy są jakieś obwarowania? Quote
Alicja Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 alina71 napisał(a):Mam takie pytanie czy galerię psa może założyć każdy czy są jakieś obwarowania?no oczywiście że każdy 8) Jejku jakie te kolorowe kocinki są rozkoszne , a ja zawsze najbardziej gustowałam w pręguskach :wink: Quote
KaRa_ Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 No ale mam porównanie z innymi kocicami i zawsze te mieszane są mniejsze :roll: :roll: :roll: Quote
Patka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Swietna :klacz: Niemożliwy kot :D Żywa jesienna reklama jeansów ;) jak juz chorowac to konkretnie ;) Quote
Poświata Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 A my nie całkiem kocio, ale całkiem jesiennie :P :P :P :P A o ostatnim wyczynie Poświaty możesz przeczytac TUTAJ :D :D :D Quote
KaRa_ Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Koty lubią pokazywać języki :roll: Mycha Roni nie ma to jak psia nóżka Quote
alina71 Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Patka ale cudowne chorowanie. :D :D W takim towarzystwie pewnie czas szybciej mija i choroba mniej dotkliwa. Quote
Patka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Oj tak te 8 kg termoforka :lol: a obok 25 :) Coś mi nie chce mijać chociaż zwierzęta bardzo sie starają .... :D KaRa_TC Roni jest niesamowity :lol: Quote
tajdzi Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Oj, widzę, że samotna w chorowaniu nie jestem :) Wczoraj byłam z Marcelim na przeglądzie 4,60kg kota!!!! to dokładnie tyle co Loniakowa!!!! :o :o :o Marceli Szpak wzbudził zainteresowanie Cioć na miejscu "Ale piękny" usłyszeliśmy Na wszelki wytpadek poplułam trochę na podłogę ;) No więc kochani moi W piatek tniemy pompony trzymajcie kciuki... i ... podnieście mnie trochę na duchu :roll: Quote
Recommended Posts