Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
:o boziu ona jest w ciąży??

Tak mi się wydaje. Brzunio ma duże
ale podejść do siebie nie daje. Muszę ją złapać
a do tego klatka łapka mi potrzebna... ale ktoś wziął z lecznicy i nie oddaje... muszę po prostu czekać :(

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mogę opanować apetytu Neski. :o
Zjada wszystko z miski co jest przygotowane dla niej i Aylin a potem idzie wyjeść jedzenie psu.
Jeśli jestem w domu to ją łapię i trzymam, ale nie zawsze mam taką możliwość. Na dodatek pies jak widzi zainteresowanie swoją miską to odchodzi od niej i zostawia kotom.
Martwi mnie najbardziej Aylin, bo ona pół dnia śpi gdzieś w ukryciu, musiałabym ją na siłę wyciągać dając jedzenie by jadła też.
Bo jeśli podam jedzenie znów jak wyjdzie ona to Nesia znów wsunie sporą część. :roll:

Posted

Przyszła jesien
Zastukała, zapukała "czy można?" spytała
Lato się nie dało
Powiedziało
"Za mało mi, za mało"
Jesień wzięła się pod boki
"przecież zima już przychodzi"
pyłu żółci rozsypała
czerwieni trochę dodała
Kilka kropel zieleni
Gotowe
:)

Może trochę niekoci temat, ale... Pogoda tak piękna, że aż szkoda nie pokazać pięknej Warszawskiej jesieni :)

Przyszły nawet leśnie, wrzosowe ludki :)

No i na koniec koci element :)
Pamiętacie koty Tanity - Leśnego Ludka?

Skoczne koteczki ;)

i mają fajny drapaczek :)

Posted

asher napisał(a):
Dobry kot. Łowny 8) :lol:

no i to bardzo łowny myszek i ptaszków nie bede fotografować ale jak wrazie coś z głodu nie umre kicia mięcha dostarczy :lol: :lol:

PS ale to podobno kotecek tak wyraża swoje uczucie względem mnie dlatego przynosi mi swoje trofea :D :D

Posted

sabina1 napisał(a):
Poświata napisał(a):

Gdzieś się podziały te tricolorki. Nie ma ich teraz na stronie, a takie piękne, może i lepiej, że mi zeszły z oczu!

Ja ci mogę załatwić trikolorkę, szylkretkę, czarno-białą, capuccino, kawkę z mleczkiem lub cokolwiek sobie zażyczysz 8)

Posted

Wczoraj minął ROK jak Dymcio jest z nami :angel: :angel: :angel:
Poza tym pół roku mieszka z nami BARYŚ i c a ł y t y d z i e ń :P MILKA

Poświata 09.października 2004 napisał(a):
No i stało się.
Około 15 zawitał w naszym domu kociak płci męskiej, nie mający narazie imienia, bo dzieci sie bardzo intensywnie zastanawiają :P jak go nazwać (na szczęście jeszcze się o to nie pobiły :lol: ).
Kociak siedzi w jednym pokoju, Poświatka w drugim. Jest zainteresowana, ale potrafi się powstrzymać od zbyt gwałtownej ciekawości :P . Kotecek posiedział pod łóżkiem, a nawet chyba krótką drzemkę sobie uciął, ale stosunkowo krótko siedział. Wie do czego służy kuweta, bawić się też umie, bo zaczął szaleć z dzieciakami i piłeczką pinpongową :P . Drzwi do pokoju są profilaktycznie zastawione, ale już sam zaczął wyłazić i zwiedzać, narazie przedpokój. W razie paniki zwiewa do "swojego" pokoiku :P . Mam wrażenie, że dosyć szybko poczuł się dobrze i oby tak dalej.
Teraz idę dzieciaki odciągnąć od kotecka i zagnać je do łóżek.
Mały porządnie wybawiony, to może da w nocy pospać :roll: .

A kto pamięta jeszcze TEN TEMAT????

Witam moje fanki :wink: :P

a kiedyś byłem taaaaakim smarkaczem, ehhhh.....

Posted

tajdzi napisał(a):
sabina1 napisał(a):
Poświata napisał(a):

Gdzieś się podziały te tricolorki. Nie ma ich teraz na stronie, a takie piękne, może i lepiej, że mi zeszły z oczu!

Ja ci mogę załatwić trikolorkę, szylkretkę, czarno-białą, capuccino, kawkę z mleczkiem lub cokolwiek sobie zażyczysz 8)

Ja chcę Marcela

Posted

sabina1 napisał(a):
tajdzi napisał(a):
sabina1 napisał(a):
Poświata napisał(a):

Ja chcę Marcela

o nie-nie-nie. Marcela nie. Loni też nie :diabloti:
Co najwyżej do pogłaskania przy kanapeczkach 8) :D

Posted

A w listopadzie minie rok, jak odkryłam dogo i zaczęłam czytać o Dymku, Poświacie cofając się do pierwszych myśli o zakoceniu się i obawach, groźbach wymeldowania, początkach pakowania waliz....i co?
Dymek - rok
Baryś - pół roku
Milka - tydzień

Posted

o jenki juz rok :o i tylko rok zakocona jest nasza Beata, ale za to w jakiej ilości :D i jakości :)
Och pamietam takiego maluskiego dymka i TEN topic :D
U nas nadal stan osobowy ten sam :)

Posted

Oj beatko ja mam sporo kotów poza domem ... taka kocia ciotka niesutannie się jakimis zajmuję :D Jesli będzie to 2 suczka i chłopcy będą w silnej mniejszosci :D

Posted

JASNE ŻE ZAJRZĘ!!!
mam sporo do nadrobienia, ale ostatnio jakaś taka zalatana jestem.
muszę sobie chyba mietłę z turbodoładowaniem kupić :evil: .
Patuś, a czy mogłabyś zrobić w swoim banerku teleportację do swojego topicu jak ja u siebie???

oto wzór
i już :P :P :P .