Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja właśnie byłam odwiedzić kotka, którego uratowała kuzynka.
Miał kilka dni jak do nich trafił, dziś ma około 3 tygodni i całkiem dobrze sobie radzi.
Rozrabiał u mnie na kolanach a potem wspiął sie wyżej, ułożył, zacząć mruczeć i drzemać. :)
Przepraszam za kiepskie fotki ale to z aparatu.
Póki co nazywamy go Lucky.

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Lucky ma dobrą opiekę, mam nadzieję, że spokojnie będzie rósł i nabierał sił. :)
Patka nawiązując do wieczorowej Luny podrzucam zdjęcia moich leniwców. W ciągu dnia. Bo teraz szaleją. :)
Najedzona i spokojna Aylin.

Podobnie ale w trakcie drzemki Nesia.

Też czekam na relację i fotki od Beaty. :)

Posted

A ja na dobranoc powiem tylko tyle, że mała jest już u nas od jakichś trzech godzin.
Na wstępie wrąbała 1/3 słoiczka gerbera, pobawiła się w kuwecie, podrzemala u mnie na szyi, teraz buszuje w łazience.
Narazie na noc tam będzie zostawała, bo trudno w nocy kontrolować małego kociaka :roll: .
Chłopaki zaskoczeni, ale Baryś zdecydowanie mniej warczy i syczy niż przy "trzech budrysach", zresztą Milka wcale nie pęka i nie jest mu dłużna :P .
Poświata przyjęła nowego gościa ze stoickim spokojem (tej to chyba nic nie wytrąci z równowagi :o :P ).
Zdjęcia będą jutro, a teraz spadam, bo oczka same mi się zamykają... (Wojtecki wybył w delegację-wróci w czwartek, dzieciaki zasmarkane siedzą w domu-normalnie c y r k!!!)
Alinka kocice są niesamowite :P :P :P .

Posted

bozu co za maleństwo cudne :D
Beata dla Ciebie teraz to bedzie zaskoczenie, bo kocice dachówki mają zdecydowanie inny charakter od chłopaków ... :D
Alinko dziewczynki ja zawsze cudowne Luna tez tak łapka oczy zasłania jak śpi :lol:

Posted

nawet na wczasach nie moglo nie być zwierząt ;)
Kociątko (na moje oko 5 mies) pomieszkuje w hotelowych ogrodach ;)

kicia byla bardzo przyjazna do ludzi wskakiwala na kolana ale na drugi dzien przypomnialo sie jej że jest malo oswojona ;)

Posted

Patka napisał(a):
Beata dla Ciebie teraz to bedzie zaskoczenie, bo kocice dachówki mają zdecydowanie inny charakter od chłopaków ... :D

:shock: matuś kochana, to znaczy JAKI???
Ty mnie nie strasz :o , bo jak z małej wyjdzie półdiable, albo co gorsza cały :evil: , to mnie Wojtecki wyeksmituje z chałupy.
tajdzi napisał(a):
No i co z tymi poświatowymi fotkami??????

Się zrobiły, nie miałam czasu siąść do kompa, chore dzieci mnie obsiadły, obiad trza było ugotować, po lekcje się udać i inne takie duperele. Aha i mieć oczy na około głowy a nawet w doopie, żeby kocie towarzystwo dopilnować. Milunia już od Baryśka zarobiła w łep, aż zadudniło :roll: :roll: :roll: . O boszeeee, a mialam tak spokojnie w domku :-? :lol: .

ps. cierpliwości, zaraz wstawię foteczki :lol: :lol: :lol:

Posted

Bez problemu wciągnęłam pół słoiczka gerberka :P

odwiedziłam kuwetę

poznałam takiego wielkiego co syczy, warczy i leje mnie po łbie :evil:

raniutko podrzemałam sobie z pańcią pod kołderką

a potem na ręce porwało mnie ludzkie dziecko :evilbat: ............

:P :P :P ciąg dalszy pewnie nastąpi.......

Posted

mała jest przeboska :loveu: :klacz: serial fotkowy jest super :)
A mała już widac ze ma charakterrek nic wielkieeegooo kota sie nie boi Twoje dziatki Beatko mają super co chwila kocięięta ... zazdroszczę im :wink:

Posted

tajdzi napisał(a):
śliczne maleństwo :)
a co to za izolatka?
ze względu na posturę dwóch gentelmenów mieszkających u was?
czy jakieś choróbsko?

Mała w łazience ma swoją kuwetkę i miseczki z żarełkiem.
Inaczej zaraz któryś by do kuwety narobił i wyżarł z misek :nono: .
Ona przez pręty się przemyka, a oni tam wejść nie mogą :stop: .
Poza tym jak ma ich już serdecznie dosyć to tam zmyka, a oni kładą się przed wejściem i czatują....
kino bambino, zapomnialam że mam telewizor w domu :roflt:.

Patuś obrazek jak malowany :P , i nie zazdrość moim potforkom, tylko spraw sobie trzeciego kotecka :evilbat: :P .

Posted

a no chyba że tak :)
moje stfffory potfffory mają podobnie. Jak są u mnie czasowe zwierzaki, to zeżarły by najpierw to coś co jest u nich w misce, nasiusiały do kuwetki (tu Marcel przoduje) a potem zastanawiały się, co to za futrzak przyszedł ;) :fadein:

Posted

Tyle tu ślicznych i słodziutkich kitków, że postanowiłam wstawić również naszą shroniskową (niegdyś) kicię.
Bliźniaki

Drzemka

A co to? Pierwszy raz widzę to coś... ( :Dog_run: )

Czekam i czekam...