Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Tajdzi,mam nadzieję,że Marcel szybko dojdzie do zrowia,przy takiej profesjonalnej opiece i trosce- nie ma siły żeby kociak nie wydobrzał.
Patka mój czarny senior nie jest czystym persem..pochodzi z mezaliansu,który popełnila jego mamusia-persiczka..z jakimś jurnym kocurem z okolicy :roll:

Posted

aga1215 napisał(a):

:o Baryś łapy trzyma jak Wektor :o :o :o
fajny tunel gdzie taki można kupić?

A co??? Pasowaliby do siebie :evil: ??? Poświata hrabianka też, tak trzyma łapki. Ja kupiłam w Animali, to taki sklep internetowy, bardzo przyzwoity. Ale myślę że większe sklepy też powinny takie cos mieć. Tunel jest odjazdowy, koty wariują jak małe dzieci.

Posted

Poświata napisał(a):
aga1215 napisał(a):

A co??? Pasowaliby do siebie :evil: ??? Poświata hrabianka też, tak trzyma łapki. Ja kupiłam w Animali, to taki sklep internetowy, bardzo przyzwoity. Ale myślę że większe sklepy też powinny takie cos mieć. Tunel jest odjazdowy, koty wariują jak małe dzieci.

oj, pasiliby, pasili :lol: - a mówiłam, zostawić po drodze :wink: :lol:
drogi? taki tunel???

Posted

aga1215 napisał(a):
Poświata napisał(a):
aga1215 napisał(a):

oj, pasiliby, pasili :lol: - a mówiłam, zostawić po drodze :wink: :lol:
drogi? taki tunel???

taki jak my mamy coś ok 50 zł, ale są jeszcze fajniusie pluszowe za prawie 100 zł + koszty przesyłki

Posted

Poświatko,
czy może zmieniłaś zdanie co do przetrzymywania małych słodziaczków? :oops: :roll:
Zobacz, co się dzieje... One pilnie potrzebują pomocy, a ja właśnie wyjeżdżam :(
http://forum.miau.pl/potrzebna-pomoc-dla-3-tygodniowych-kociakw-warszawa-vt32435.html

"Do lecznicy przy ul. Sreniawitów dwie Pani przyniosły około 3 tygodniowe kocieta. Jest ich piątka, czterech chłopaków i tylko jedna panienka :) Problem polega na tym ,że nie ma się kto nimi zająć :( w lecznicy nie mają czasu na stałe karmienia takich maluszków, a poza tym dr. Jankowski nie zabardzo chce je tam przetrzymywac. Panie, które przyniosły maleństwa podały błędny numer telefonu do kontaktu z nimi. Jest nadzieja,że kotka, która była karmiąca, a która już jest po sterylce i przebywa w lecznicy zacznie je karmić. Jeżeli nie i jeżeli nikt się nimi nie zaopiekuje trafią do schroniska :cry: a wiecie co tam się dzieje z kotami. W schronisku daje im dwa tygodnie życia ... Prosimy o pomoc forumowiczów w tej sprawie
"

Kto może pomóc? :(

Posted

Poświatko - a co z tą tricolorką z Mielca? ma swój wątek na miau? siedzę tam już chyba z godzinę i nie znalazłam - jakoś nie potrafie się tam poruszać :oops: mogłabyś mi linka podrzucić? i jeszcze kiedyś pisałaś o białej ślicznej kotce - ciekawa jestm czy ma domek - wiesz coś? ehhh nawet sobie nie wyobrażacie jak na maxa chcę sie zakocić - boszzz zwariuję chyba :-? ale teraz to by było bez sensu, bo za kilka mies przeprowadzka i dopiero wtedy chyba się zakocę bo teraz to bym musiała wynająć mieszkanie :x

Posted

Ale słodziutka maleńka. A mi TZ z teściową chcieli ze wsi małego rudzielca przywieźć ale gdzieś zwiał. No proszę.
I tak kiedyś się dokocę do trójeczki.
Szukałam ten tunel, nie ma nigdzie, a tak bym chciała moim rozrabiakom go kupić.

Posted

Ja na 5 minut w drodze pomiędzy Poznaniem, Warszawą i Lublinem i nie mogłam sie powstrzymać, żeby nie zajrzeć :grins:

Marcel: kupalek w sam raz :) zatrucie chyba było :) już powoli wracamy do suchego jedzonka :)

A wczoraj wróciłam o 3 w nocy do domku, Koty spały pod drzwiami i czekały na mnie :jumpie: :iloveyou:
Lonia wstała zaspana, taka cieplutka i przelewajaca się na rączkach i powiedziała "mrauuuu!" - tłumaczę "co tak późno"
A Marceli przylazł, uwalił mi się na nodze i tak musiałam oba je dotransportować do wyrka, gdzie czekał zaspany TZ i obwieścił mi przez zaspaną mordkę "czekałem na ciebie" :)
Jeszcze 2 takie dni mnie czekają :roll:

Posted

Wszystkie Wasze kotki są poprostu cudowne. Największe wrażenie zrobił na mnie Dymek - piękności :loveu:

Ja nie mam niestety kotka, mogę tylko podziwiać Wasze (przejrzenie całaego tematu zajęło mi 4 dni :o )