Patka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Alu dzięki a moze chcesz sie zakocić ?? Quote
aga1215 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Poświata napisał(a): :o Baryś łapy trzyma jak Wektor :o :o :o fajny tunel gdzie taki można kupić? Quote
Petra_ Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Tajdzi,mam nadzieję,że Marcel szybko dojdzie do zrowia,przy takiej profesjonalnej opiece i trosce- nie ma siły żeby kociak nie wydobrzał. Patka mój czarny senior nie jest czystym persem..pochodzi z mezaliansu,który popełnila jego mamusia-persiczka..z jakimś jurnym kocurem z okolicy :roll: Quote
Poświata Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 aga1215 napisał(a): :o Baryś łapy trzyma jak Wektor :o :o :o fajny tunel gdzie taki można kupić? A co??? Pasowaliby do siebie :evil: ??? Poświata hrabianka też, tak trzyma łapki. Ja kupiłam w Animali, to taki sklep internetowy, bardzo przyzwoity. Ale myślę że większe sklepy też powinny takie cos mieć. Tunel jest odjazdowy, koty wariują jak małe dzieci. Quote
aga1215 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Poświata napisał(a):aga1215 napisał(a): :o Baryś łapy trzyma jak Wektor :o :o :o fajny tunel gdzie taki można kupić? A co??? Pasowaliby do siebie :evil: ??? Poświata hrabianka też, tak trzyma łapki. Ja kupiłam w Animali, to taki sklep internetowy, bardzo przyzwoity. Ale myślę że większe sklepy też powinny takie cos mieć. Tunel jest odjazdowy, koty wariują jak małe dzieci. oj, pasiliby, pasili :lol: - a mówiłam, zostawić po drodze :wink: :lol: drogi? taki tunel??? Quote
Poświata Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 aga1215 napisał(a):Poświata napisał(a):aga1215 napisał(a): :o Baryś łapy trzyma jak Wektor :o :o :o fajny tunel gdzie taki można kupić? A co??? Pasowaliby do siebie :evil: ??? Poświata hrabianka też, tak trzyma łapki. Ja kupiłam w Animali, to taki sklep internetowy, bardzo przyzwoity. Ale myślę że większe sklepy też powinny takie cos mieć. Tunel jest odjazdowy, koty wariują jak małe dzieci. oj, pasiliby, pasili :lol: - a mówiłam, zostawić po drodze :wink: :lol: drogi? taki tunel??? taki jak my mamy coś ok 50 zł, ale są jeszcze fajniusie pluszowe za prawie 100 zł + koszty przesyłki Quote
tajdzi Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Poświatko, czy może zmieniłaś zdanie co do przetrzymywania małych słodziaczków? :oops: :roll: Zobacz, co się dzieje... One pilnie potrzebują pomocy, a ja właśnie wyjeżdżam :( http://forum.miau.pl/potrzebna-pomoc-dla-3-tygodniowych-kociakw-warszawa-vt32435.html "Do lecznicy przy ul. Sreniawitów dwie Pani przyniosły około 3 tygodniowe kocieta. Jest ich piątka, czterech chłopaków i tylko jedna panienka :) Problem polega na tym ,że nie ma się kto nimi zająć :( w lecznicy nie mają czasu na stałe karmienia takich maluszków, a poza tym dr. Jankowski nie zabardzo chce je tam przetrzymywac. Panie, które przyniosły maleństwa podały błędny numer telefonu do kontaktu z nimi. Jest nadzieja,że kotka, która była karmiąca, a która już jest po sterylce i przebywa w lecznicy zacznie je karmić. Jeżeli nie i jeżeli nikt się nimi nie zaopiekuje trafią do schroniska :cry: a wiecie co tam się dzieje z kotami. W schronisku daje im dwa tygodnie życia ... Prosimy o pomoc forumowiczów w tej sprawie " Kto może pomóc? :( Quote
Poświata Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 O matko kochana, wysyp sie zaczyna :roll: . Serce mi się rwie :cry: , ale Baryś jest chory i nie mogę ryzykować :( . Wojtecki łeb by mi urwał :roll: Quote
malawaszka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Poświatko - a co z tą tricolorką z Mielca? ma swój wątek na miau? siedzę tam już chyba z godzinę i nie znalazłam - jakoś nie potrafie się tam poruszać :oops: mogłabyś mi linka podrzucić? i jeszcze kiedyś pisałaś o białej ślicznej kotce - ciekawa jestm czy ma domek - wiesz coś? ehhh nawet sobie nie wyobrażacie jak na maxa chcę sie zakocić - boszzz zwariuję chyba :-? ale teraz to by było bez sensu, bo za kilka mies przeprowadzka i dopiero wtedy chyba się zakocę bo teraz to bym musiała wynająć mieszkanie :x Quote
tajdzi Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 jest tu chyba wszystko na najlepszej drodze http://forum.miau.pl/1-vt32274.html?start=0 Quote
Poświata Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 malawaszka napisał(a):Poświatko - a co z tą tricolorką z Mielca? Wiadomość z ostatniej chwili: TRIKOLORKA MA JUŻ SWÓJ DOMEK!!! Quote
malawaszka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 hihihi wiem już wiem :angel: :angel: :angel: ehhh szkoda że nie u mnie :oops: Quote
Poświata Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Oj Waszka, skończ Ty ten swój domek wymarzony, a my szybciutko pomożemy Ci się zakocić. Quote
Patka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Oj tak z pewnością ... Waszka trzymaj sie :D ciesze siez ze szczęscia trikolorki :D Quote
kate_m. Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Super, że tricolorka tak szybko znalazła swój domek! Trzymam kciuki, żeby i tą piątką maleństw ktoś się zaopiekował. Quote
Poświata Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 A czy ktoś pamięta jeszcze JEŻYNKĘ śliczną czrną kocinkę??? Na łeb, na szyję :P Quote
asher Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Poświata napisał(a):Tylko mnie puść! Rozdrapię, rozszarpię, zagryzę!!! :x :evil: :evilbat: :roflt: Quote
Patka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 jezynka jest cudowna :loveu: ale będzie z niej niezła kocica z charakterrrkiem juz widac ... Quote
alina71 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Ale słodziutka maleńka. A mi TZ z teściową chcieli ze wsi małego rudzielca przywieźć ale gdzieś zwiał. No proszę. I tak kiedyś się dokocę do trójeczki. Szukałam ten tunel, nie ma nigdzie, a tak bym chciała moim rozrabiakom go kupić. Quote
Sabina1 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Jak się dzisiaj mają "nasze" śliczne kotki Baryś i Marcelek ? Mam nadzieję, że dolegliwości już minęły :question: Quote
tajdzi Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ja na 5 minut w drodze pomiędzy Poznaniem, Warszawą i Lublinem i nie mogłam sie powstrzymać, żeby nie zajrzeć :grins: Marcel: kupalek w sam raz :) zatrucie chyba było :) już powoli wracamy do suchego jedzonka :) A wczoraj wróciłam o 3 w nocy do domku, Koty spały pod drzwiami i czekały na mnie :jumpie: :iloveyou: Lonia wstała zaspana, taka cieplutka i przelewajaca się na rączkach i powiedziała "mrauuuu!" - tłumaczę "co tak późno" A Marceli przylazł, uwalił mi się na nodze i tak musiałam oba je dotransportować do wyrka, gdzie czekał zaspany TZ i obwieścił mi przez zaspaną mordkę "czekałem na ciebie" :) Jeszcze 2 takie dni mnie czekają :roll: Quote
magda** Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Wszystkie Wasze kotki są poprostu cudowne. Największe wrażenie zrobił na mnie Dymek - piękności :loveu: Ja nie mam niestety kotka, mogę tylko podziwiać Wasze (przejrzenie całaego tematu zajęło mi 4 dni :o ) Quote
Recommended Posts