Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moj kotecek jest zawsze bialutki i ma czysciutkie poduszeczki gdyz jest fanem kompieli poprostu kocha sie pluskac w wannie jak mi sie uda to postaram sie zrobic mu fotke ja zazywa kompieli .pozatym kotek jest mysliwym i przynosi mi rozne trofea myszki ptaszki a ostatnio przytargal jajko nawet go nie zbil .To moj pierwszy w zyciu kot i szczeze jestem strasznie zdziwiona ze to taki fajny siersciuch .Czasami zrobi demolke w domu przewraca zwala wszystko co napotka ale to ponoc kotki tak maja ze uwielbiaja patrzyc jak cos spada
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

to chyba wyjątkowy kotecek poproszę o te zdjecia z wanny pokaże brudasowi Waleremu :D załóż mu obrożkę z dzwoneczkiem, co by b biednych ptaszków nie zjadał :wink:

Posted

Patka napisał(a):
to chyba wyjątkowy kotecek poproszę o te zdjecia z wanny pokaże brudasowi Waleremu :D załóż mu obrożkę z dzwoneczkiem, co by b biednych ptaszków nie zjadał :wink:

:hmmmm: :oops: ja nawet antypchelnej kotom nie zakładam - boję sie, że się gdzieś zahaczą :-? :(

Posted

Petra czy Senior to pers?? Mam pytanie do "persiaczy" jak u nich z kontaktowością i apetytem nie chcę na razie nic pisać i potzrebuję info, bo sie martwimy o pewnego pana ...

Posted

malawaszka napisał(a):
Piękna cudowna kocinka!!!! Kolejna którą bym chciała, żeby mi ktoś pod drzwi podrzucił - podam adres :roll:

Malawaszka jeśli mówisz poważnie, to transport dałoby się załatwić, byle mała nie musiała siedziec w schronisku!!!
Myślałam o wzięciu jej tymczasowo, ale Baryś mi się rozchorował :( nie wiem czy czegoś od maluchów nie złapał.

Ona jest naprawdę cudna, że też ludzie po takiego kociaka się w kolejce nie ustawiają :roll: :-?

Posted

Wchodzę do kuchni a moje panieniki już tam na mnie czekają. Wczoraj ile razy nie weszłam tyle razy chciały jeść. Miały dzień.
Za to dziś tak średnio im wchodzi.
Dziewczyny mam pytanie jak macie dwa koty to ile macie kuwet?
Bo ja miałam dwie ale właśnie jedną wystawiłam na balkon i chyba będzie taka tylko rezerwowa jakby goście zajmowali łazienkę itp.

Posted

Patka jak mogłaś obudzić Walerego, widać, że spało mu się słodko. ;)
To ja jeszcze dorzucę swoje kotecki.

Daj jeść a nie pstrykaj aparatem

Nesia tak czeka na Chipa jak jest na spacerze.

Aylin ogląda rybki. Czasem godzinę tak siedzi. :)

Posted

Aylin i Nesia mają piękne oczyska! Aylin ma ciekawe zajęcie, jak miałam większe akwarium to mogłam przed nim godzinami siedzieć (ale raczej rybki mi się nie kojarzyły z kolacją, jak to pewnie jest w przypadku Aylin :) ).

Mam nadzieję, że Baryś szybko wróci do zdrowia.

Posted

Alinko sam sie obudził :evilbat: co do kuwet 2 koty jednka średnia uweta wystarcza spokojnie u nas podobnie u znajomych :) ale często sprzątam ... i tak do brudnej by sie nie załawiły ... :evilbat:
wszyscy spimy spię i ja ....