Vectra Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 moj kotecek jest zawsze bialutki i ma czysciutkie poduszeczki gdyz jest fanem kompieli poprostu kocha sie pluskac w wannie jak mi sie uda to postaram sie zrobic mu fotke ja zazywa kompieli .pozatym kotek jest mysliwym i przynosi mi rozne trofea myszki ptaszki a ostatnio przytargal jajko nawet go nie zbil .To moj pierwszy w zyciu kot i szczeze jestem strasznie zdziwiona ze to taki fajny siersciuch .Czasami zrobi demolke w domu przewraca zwala wszystko co napotka ale to ponoc kotki tak maja ze uwielbiaja patrzyc jak cos spada :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Patka Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 to chyba wyjątkowy kotecek poproszę o te zdjecia z wanny pokaże brudasowi Waleremu :D załóż mu obrożkę z dzwoneczkiem, co by b biednych ptaszków nie zjadał :wink: Quote
aga1215 Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Patka napisał(a):to chyba wyjątkowy kotecek poproszę o te zdjecia z wanny pokaże brudasowi Waleremu :D załóż mu obrożkę z dzwoneczkiem, co by b biednych ptaszków nie zjadał :wink: :hmmmm: :oops: ja nawet antypchelnej kotom nie zakładam - boję sie, że się gdzieś zahaczą :-? :( Quote
Patka Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 aga1215 mo co Ty a zdarzło sie to ?? Antychelna przecież łatwo sie zdejmuje... Lusia odpoczywa :) Quote
aga1215 Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Patka napisał(a):aga1215 mo co Ty a zdarzło sie to ?? Antychelna przecież łatwo sie zdejmuje... :niewiem: one po takich chaszczach łażą :-? Quote
alina71 Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Lusia jak ty promiennie wyglądasz. Oj chyba zasłużony odpoczynek. :) Quote
Petra_ Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Senior i mój ukochany rzezimieszek.. Quote
Patka Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Petra czy Senior to pers?? Mam pytanie do "persiaczy" jak u nich z kontaktowością i apetytem nie chcę na razie nic pisać i potzrebuję info, bo sie martwimy o pewnego pana ... Quote
KaRa_ Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Kicie :wink: Ruda Hyzio vel Roni oba kociaki 3kociaki 5kotów :roll: i wszystko czekało na jedzonko Czarna i maluszek Hmm co to za pies? Quote
Vectra Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 KaRa_TC jakie sliczne i jak ich duzioooo fajniusie te czarnuszki jak ladnie sie ustawily identycznie :D :D :D :D Quote
Poświata Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Takie cudeńko zostało przyniesione do schroniska w Mielcu. Koteczka 4-5 miesięczna, półdługowłosa, jest na kwarantannie. KTO CHCE??? Quote
Vectra Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 jej jakie cudenko piekna sliczna buuuuu ja bym wziela ale moj kot nie cierpi kotow :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
Patka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 boże, ale cudenko ... Ale Mielec ale daleko... Quote
malawaszka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Piękna cudowna kocinka!!!! Kolejna którą bym chciała, żeby mi ktoś pod drzwi podrzucił - podam adres :roll: Quote
Patka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Malwaszka myślę ze to da sie zrobić ... :wink: Quote
alina71 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Ja mam do Dąbrowy godzinkę drogi to proszę namiary już coś chętnie podrzucę. ;) Śliczna kotka, mam nadzieję, że i ona znajdzie fajny domek. :) Quote
Poświata Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 malawaszka napisał(a):Piękna cudowna kocinka!!!! Kolejna którą bym chciała, żeby mi ktoś pod drzwi podrzucił - podam adres :roll: Malawaszka jeśli mówisz poważnie, to transport dałoby się załatwić, byle mała nie musiała siedziec w schronisku!!! Myślałam o wzięciu jej tymczasowo, ale Baryś mi się rozchorował :( nie wiem czy czegoś od maluchów nie złapał. Ona jest naprawdę cudna, że też ludzie po takiego kociaka się w kolejce nie ustawiają :roll: :-? Quote
tajdzi Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 hmm, chciałam wstawić moje kocio... ale smutno mi z powosu szylkretki :( To "smutna Lonia" Quote
Patka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 no to smutny zaspany Waery do kolekcji ... Quote
alina71 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Wchodzę do kuchni a moje panieniki już tam na mnie czekają. Wczoraj ile razy nie weszłam tyle razy chciały jeść. Miały dzień. Za to dziś tak średnio im wchodzi. Dziewczyny mam pytanie jak macie dwa koty to ile macie kuwet? Bo ja miałam dwie ale właśnie jedną wystawiłam na balkon i chyba będzie taka tylko rezerwowa jakby goście zajmowali łazienkę itp. Quote
alina71 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Patka jak mogłaś obudzić Walerego, widać, że spało mu się słodko. ;) To ja jeszcze dorzucę swoje kotecki. Daj jeść a nie pstrykaj aparatem Nesia tak czeka na Chipa jak jest na spacerze. Aylin ogląda rybki. Czasem godzinę tak siedzi. :) Quote
kate_m. Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Aylin i Nesia mają piękne oczyska! Aylin ma ciekawe zajęcie, jak miałam większe akwarium to mogłam przed nim godzinami siedzieć (ale raczej rybki mi się nie kojarzyły z kolacją, jak to pewnie jest w przypadku Aylin :) ). Mam nadzieję, że Baryś szybko wróci do zdrowia. Quote
Patka Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Alinko sam sie obudził :evilbat: co do kuwet 2 koty jednka średnia uweta wystarcza spokojnie u nas podobnie u znajomych :) ale często sprzątam ... i tak do brudnej by sie nie załawiły ... :evilbat: wszyscy spimy spię i ja .... Quote
tajdzi Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Marcelek chory :( Ma biegunkę od 2 dni Idziemy dziś do weta... trzymajcie kciuki Quote
Recommended Posts