Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No co zakoceni tak spadają?
Szybciutko jakieś zdjęcia proszę mi tu wklejać :)

A moje futra ostatnio nauczyły się zapalać sobie światło... Chyba to Lonia... Bo wracam do domu - pali się światło... Czasem w nocy któreś zapali, ale często potem gasi :o
Albo duchy mamy ;)

Marcel dziś całą noc kleił się do mnie. Upatrzył sobie mój nos, jako najwygodniejszą podusię. I uwalił się... Ja się odsunęłam - on się przysunął. Ja sie odwróciłam na drugi bok - on sobie przelazł po mojej głowie i znów uwalił mi się na nosie :roll: w końcu się poddałam... spaliśmy nosek w nosek ;)

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Tajdzi jak opowiadasz o Marcelu to jakbym walera widziała on tez jest przytulanka niezemska a teraz dziś pada to już wogóle na krok mnie nie odstępuję pcha sie pod i na kołderkę :D
Nie wim czy to wstawiałam z cyklu kochamy Cię :)

Posted

no właśnie
a propos kołderki - to Marcel jest NAkołderkowy... tuli się nieziemsko, ale pod kołdrę nie wejdzie
Wczoraj w nocy zaś czuję takie szur szur, patrzę, a to Loniakowa sobie łebkiem podniosła kołcerkę i hyc - i już u mnie w nogach śpi ;)
a ja połamana - Marcel na ramieniu, Lonia w nogach, jeszcze TZ... ehh ciężkie jest to życie ;)

Posted

O tak poczekaj, aż sie troszkę zestarzeje :wink: Waler nie wchodził pod kołderkę a teraz poprzytula sie urzeje w zimie pod i też ucieka Luna za to kocha kurtki i polary :lol: Nasze noce wyglądają podobnie ale że cenimy sobie sen wywalamy kociaki przygotowujac im lepsze miejsca :wink: np w szafoe z czarnymi swetrami :lol:
Wielka puchata kulka :)

Posted

tajdzi napisał(a):
oj, żeby tylko Beatka nie zabrała na spacer Barysia zamiast Poświatki, bo trochę by się wszyscy zdziwili ;)

no, że tak zarosła i ma taki kudłaty ogon :wink: :lol:

Posted

No kochane, żebyście znowu paru stron nie przegadały:

A Barek jest niesamowity, teraz dopiero widać pełną gębą że to MCO :P .
I jakoś tak ostatnio zmężniał, sierść mu się puściła i dostaje kryzy.
Z Dymkiem na wzrost są prawie równi, ale długością to Baryś o dobrą 1/3 jest dłuższy i dlatego wydaje się większy.

Posted

Wzięło mnie na wspominki...
Gdzie są te maleństwa, co to teraz pół łóżka zajmują???

Marcel wczoraj, żeby ułożyć mi sie na kolanach musiał się zwinąć w kulkę i trzy razy łapałam mu tyłek, żeby nie spadł :roll: :wink:

Posted

wpadłam powiedzieć,że Cynamon doszedł do siebie :angel: :angel:,za jakiś czas będzie miał operację podniebienia tylko jeszcze :cry: czasami cuda się zdarzają,tylko wystarczy wierzyć i miec siłę :lol:

Posted

Buziaki dla Cynamona, że zdrowieje.
Jeju ale Baryś wydaje się olbrzymi :o , jest piękny i cudny.
On i Walery wybitnie mi się podobają.
A Marcel i Dymcio są zupełnie inny, tacy słodcy i też kochani.
Piękne koty. Może kiedyś.
Ja nie mam nic nowego chyba, musiałabym przejrzeć aparat czy TZ nie polował z obiektywem.
Też się chce poskarżyć, że moje damy to całą noc rozrabiają a nie tulą się do nas. Owszem wieczorem przychodzi Nesia trochę poleżeć z nami ale żeby się specjalnie w nocy pod kołderkę to raczej nie.
A Aylin czasem w nogach poleży, dziennik obejrzy i idzie sobie.
Pies za to się wkleja zazdrośnik jeden. :)