Poświata Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 tajdzi napisał(a):Poświata :) no extra :) mamy z kotowatymi wpaść? 8) Nie wiem jak z maluszkami będzie. Ale pewnie że z kotowatymi. Quote
Patka Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Z RC jestem super zadowolona tfu tfu jak tylko robimy przerwę to zaraz jakoś tak sie nie dosikuje po 2 tygodmniach ... Quote
alina71 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Tajdzi a jak ty zbadałaś te sioo Loni? Bo ja bym też chciała. I do jakiego laboratorium mam to zawieźć bo mój wet nie bada u siebie. Moje laski praktycznie nie jedzą suchej. Nesia tylko czasami skubnie whiskas niedobra a RC olewa. :evil: A Aylin kompletnie nic. Tylko puszki i gotowane. Quote
tajdzi Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 alina71 napisał(a):Tajdzi a jak ty zbadałaś te sioo Loni? Bo ja bym też chciała. I do jakiego laboratorium mam to zawieźć bo mój wet nie bada u siebie. Moje laski praktycznie nie jedzą suchej. Nesia tylko czasami skubnie whiskas niedobra a RC olewa. :evil: A Aylin kompletnie nic. Tylko puszki i gotowane. No więc do kupienia są (wątek na miau) paski do badania moczu. Kupuje się niestety hurtem - ok 100 paseczków. Dostaje się opis i instrukcję...Ale ja bym w 100% nie polegała na nich... 1. sioo jest "dobre" tylko przez 1-2 min od złapania 2. nie jest dokładne 3. może jedynie "naświetić" problem Ale znajdę wątek o zakupie pasków i podeślę Lonia na konto poszkodowanej przez los właśnie dobrała się do ciasta zostawionego przez gości na stole ... :roll: Quote
tajdzi Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Poświata napisał(a):tajdzi napisał(a):Poświata napisał(a):Tajdzi znowu dałam tyłów, ale nie mogłam się wywinąć z imprezki rodzinnej. Wojtecki by mi tego nie darował :evilbat: :evilbat: :evilbat: , a i tak dojechalismy już po ślubie :P :P :P :pissed: za karę wpraszam się na torta i winko :evilbat: To będzie przyjemność, a nie kara, w sobotę - może być???????? a skoro tak... to sproszę jeszcze inych dogomaniaków :evilgrin: ;) Quote
Poświata Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Tajdzi kochana, zabieraj ze sobą kogo się da. Jakoś sie pomieścimy :wink: , winka jeszcze pare butelek leżakuje, dzieci się ucieszą, będzie imprezka :P :P :P . Quote
Poświata Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Część I - co koty najbardziej lubią robić??? Quote
Poświata Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Część II - co koty najbardziej lubią robić??? Spać, spaaaać, spaaaaaaaaaaać :P :P :P Quote
Poświata Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 A tu proszę - Cerber I i Cerber II pilnują każdego kroku maluchów :P ; Quote
tajdzi Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 ale łobuziaki :) Poświatka, sprawdź pocztę, coś Ci wysłałam :) Quote
tajdzi Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Ogłoszenie na maluszki Prosimy wszystkich o pomoc w rozwieszaniu :) Quote
Poświata Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Dzięki kochana Tajdzi, będzie :drinking: :drinking: :drinking: za domek dla maluszków. Quote
alina71 Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Dziewczyny potrzebuję pomocy. Moja kuzynka właśnie do mnie dzwoniła, że mąż jej przyniósł z kanału gdzieś małego ślepego kotka. Ona nie wie jak go karmić i co ile. Powiedziałam jej żeby strzykawką mu podawała ale on by chciał pić cały czas. Teraz podaje mu zakraplaczem. Już się nie mogę doczekać żeby go zobaczyć. :) Quote
tajdzi Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 konieczna jest wizyta u weta - dobierze ci pokarm, powie ile i co... warto by też zbadać małego Poszukajcie też, czy nie ma gdzieś jego rodzeństwa i mamy!! może odpełzł od cyca za daleko... Quote
asher Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Tajdzi, a prześlesz mi pocztą w formacie .doc? Jak drukarka da radę to trochę rozwieszę. Quote
Patka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Alinko a na miał pewnie sporo porad dla takich maluchów ... Nadal pytam ale nic ... Quote
tajdzi Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 asher napisał(a):Tajdzi, a prześlesz mi pocztą w formacie .doc? Jak drukarka da radę to trochę rozwieszę. done :) merci :) Buziaki :) Quote
alina71 Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Tajdzi dziękuję. Byłam u kuzynki i wyciągnęłam ją do swojego weta. Kotek ma około 5 dni. Dostaje mleko bebilon z butelki, masują mu brzuszek, przemywają tyłeczek. Opiekę ma dobrą. Wet dał kilka wskazówek no i zobaczymy czy maleństwo poradzi sobie. Jest bardzo ruchliwy, piskliwy i przekochany. Trzymam za niego kciuki. :) Quote
tajdzi Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Jak się miewają maluszki i Poświatkowe i Alinkowe? Quote
Poświata Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 :P :P :P Wczoraj moje gościnne progi opuścili GANDALF i LEGOLAS. Poszli do jednego domku :angel: . Pan przemiły i kulturalny, wiek mniej więcej mój z dwójką kapitalnych dzieciaków, domek mają w Kobyłce. Obiecał podesłać za czas jakiś fotki podrośnietych kotuchów. A dziś wieczorkiem na 99% zabrany zostanie ARAGORN :( :P , do wujostwa naszej pani wet :P . I więcej kotów NIE BIORĘ na przechowanie. Jaki ja wczoraj mialam płacz w domu :cry: :cry: :cry: , aż mi się serce kroiło. Nie funduję więcej dzieciom takich przeżyć. Pozostaniemy przy dokarmianiu osiedlowych koteczków, albo wirtualnych adopcjach. Quote
tajdzi Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 :puppydog: powiedz dzieciaczkom, że Marcel czeka na męczenie i Lonia też...tak żeby im smutno nie było... I że koteczki są szczęśliwe :) Brawo!! dzielni jesteście!!! :D Quote
Poświata Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Ja to wszystko wiem, ale wytłumacz siedmiolatce, która ma bardzo wrażliwe serduszko i która przez parę dni przyzwyczaiła się do kociej gromadki :roll: :roll: :roll: . Może za jakiś czas......... Na pożegnanie: jedyną osobą, która poczuje ulgę jak wszystko wróci do normy i będzie wreszcie dostępna łazienka jest...... Quote
Patka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Strasznie sie ciesze że maluchy tak szybko znalazły domek :D Oj dzieciaki to bardzo przeżyją :-? ucaluj je od nas :) Beatko mają super serducha po rodzicach :D Quote
malawaszka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 wowww jaka szybka akcja :laola: brawo i niech kociarstwo będzie szczęśliwe :drinking: Quote
Recommended Posts