Sabina1 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 "aga1215" napisał(a):[quote name='Poświata']Beata - wiem jak to wyglada - miałam takich 5 przez 3 miesiace :lol: został mi się z nich ino jeden Feluś :lol: To zostało Ci 20% miotu, a Beatce ponad 33% zostanie :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Poświata Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 A chcesz sobie przypomnieć jak to było. Może chcesz miniaturkę Mańki i Felka??? Znowu usłyszysz tupot małych łapek :P . Dymek reaguje ciekawością i stoickim spokojem, po dwóch dniach poprostu leży i obserwuje wariujące maluchy. Baryś syczy i warczy, jak tylko któryś malec się za blisko niego pojawi. A Poświata ma wszystko w nosie, wyleguje się całymi dniami na balkonie, jakby wiedziala że lada moment ta sielanka się skończy. Poza tym po wprowadzeniu się do domu Dymka i Barysia chyba już nic jej nie zdziwi :P :P :P . A po zabawie trzeba się troche zdrzemnąć :P DOBRANOC :sleep2: Quote
aga1215 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Beatko - takie kocięta to sama słodycz :P obserwowanie ich rozwoju, zabaw, walk......... ja jeszcze mogłam obserwować ich mamusię - wzór matki!!!! i pierwsze polowania na żywe myszki, które w drugim miesiący życia ich mamusia dostarczała tonami :evilbat: :evilbat: :evilbat: skąd ona takie ilości brała :o :o :o i tylko Bubcia nie ma :cry: Wektor by je pozarl :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
alina71 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Beata słodkie te maluszki ja bym urlop wzięła żeby z nimi jak najwięcej posiedzieć w domu, takie słodkie są. ;) A ta fotka gdzie Legolas śpi mnie bardzo bardzo rozczuliła. Quote
Poświata Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Haaaa, ja nie pracuję, więc mam kociaki non stop. Właśnie wróciliśmy od weta - kociaki są zdrowe, zostały odpchlone i odrobaczone - coraz bardziej gotowe iść do nowych domków!!!!!!!!!!!!!! Quote
Patka Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 A jak z płcią?? czy coś mnie ominęło - wszyscy to chłopcy?? Quote
Poświata Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Chłopaki - zostaje więc ARAGORN, LEGOLAS i GANDALF :P :P :P . Quote
Patka Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 a to moje szkraby odpoczywają wystarczą mi te 3 co mam :wink: Quote
Poświata Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Kochaneńka, co prawda wróciłam z przyjęcia weselnego i nie najlepiej widzę, ale z tego co widzę to czyś to zdjęcie z sufitu robiła czy jak :oops: :P . I co sam dywanik, a gdzie mebelki??? ps. trzymajta w kciuki, może ARAGORN znajdzie swój domek??? Quote
tajdzi Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 ZNAJDZIE koniecznie :) Kciuki i łapki sztuk 8 trzymane!!!!!!!!! Quote
Poświata Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Tajdzi znowu dałam tyłów, ale nie mogłam się wywinąć z imprezki rodzinnej. Wojtecki by mi tego nie darował :evilbat: :evilbat: :evilbat: , a i tak dojechalismy już po ślubie :P :P :P Quote
Patka Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Beata jak mus to mus :wink: mamy dużżży dywan :wink: Quote
Poświata Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Patka napisał(a):Beata jak mus to mus :wink: mamy dużżży dywan :wink:Mam karimatę i śpiwór :P . Czy to ewentualna propozycja na wypadek eksmisji :lol: ??? Fajnie!!!!! Wstyd się przyznać ale jeszcze nie zwiedzałam grodu Patki i Kopernika:D :P :D . Quote
Patka Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 To wstyd powazny wstyd u nas pięknie naprawdę a my mieszkamy na super osiedlu dużo zieleni, strumyk - kaczki dla Poświaty ;) zapraszam! termoforki możesz zabrać, ale mam też swoje :wink: Quote
tajdzi Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='Poświata']Tajdzi znowu dałam tyłów, ale nie mogłam się wywinąć z imprezki rodzinnej. Wojtecki by mi tego nie darował :evilbat: :evilbat: :evilbat: , a i tak dojechalismy już po ślubie :P :P :P :pissed: za karę wpraszam się na torta i winko :evilbat: Quote
tajdzi Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Loniutek i Marceli przeszli badanie siooo Marcel od razu zgodził się na współpracę, Lonia dopiero za namową... dłuuuugą namową... Marcel - perfekto Lonia - górna granica poziomu sturwitów... :( zaczynamy zapobieganie... Ku przestrodze - zbadajcie swoich kotowatych... Quote
tajdzi Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Sabina1, zwykłe badanie moczu... standardowe... 26 zł a masz pewność, że kot ma zdrowy pęcherz i kryształy również ok... no to jeszcze trochę moich malych Na nowych panelach :) Kosmici!!!! No i resztki słoneczka... i balkon w roli głównej... Słoneczko zachodzące ma się rozumieć :) Puchaty białawy marcelowy ogonek Gdzie jest Lonia? :) A z drugiej strony :) No to miłego wieczoru Quote
agabass Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 ale słodziutkie te kotowate Marcel puchaty super Quote
Poświata Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='tajdzi'][quote name='Poświata']Tajdzi znowu dałam tyłów, ale nie mogłam się wywinąć z imprezki rodzinnej. Wojtecki by mi tego nie darował :evilbat: :evilbat: :evilbat: , a i tak dojechalismy już po ślubie :P :P :P :pissed: za karę wpraszam się na torta i winko :evilbat: To będzie przyjemność, a nie kara, w sobotę - może być???????? Quote
Patka Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Tajdzi co będziesz dawała ROYAL CANIN Urinary nasz Waler to je miał piasek i cudowne cewinkowanie, ale odkąd jada tą karme jest oki :D Piekne te Twoje futrzanki ale Marcel ma ogon :o Walery smakuje pyszna Oliwka :D Luna odpoczywa klima (przeciąg) i komfort z dala od plebsu :wink: Quote
tajdzi Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Zaczęło się od pasków 8 (badanie sioo w domku - proteiny, ph, sturwity itp...) Marcelowi okrutnie wysokie wyszło... Lonia nie dała zbadać Złapałam do profesjonalnego badania... Lonia łaskawie pozwoliła nam złapać sioo... I Marcel ok, Lonia wysoki poziom kryształów... Ona od 4 mieś je Purinę Proplan dla kastratów, ponoć bdb karma.... no mamy ginjal na siuśkowy organ...ma zadziałać, oby Poświata :) no extra :) mamy z kotowatymi wpaść? 8) Quote
Recommended Posts