Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"aga1215" napisał(a):
[quote name='Poświata']Beata - wiem jak to wyglada - miałam takich 5 przez 3 miesiace :lol:
został mi się z nich ino jeden Feluś :lol:

To zostało Ci 20% miotu, a Beatce ponad 33% zostanie :roflt: :roflt: :roflt:

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

A chcesz sobie przypomnieć jak to było.
Może chcesz miniaturkę Mańki i Felka???
Znowu usłyszysz tupot małych łapek :P .
Dymek reaguje ciekawością i stoickim spokojem, po dwóch dniach poprostu leży i obserwuje wariujące maluchy.
Baryś syczy i warczy, jak tylko któryś malec się za blisko niego pojawi.
A Poświata ma wszystko w nosie, wyleguje się całymi dniami na balkonie, jakby wiedziala że lada moment ta sielanka się skończy. Poza tym po wprowadzeniu się do domu Dymka i Barysia chyba już nic jej nie zdziwi :P :P :P .

A po zabawie trzeba się troche zdrzemnąć :P

DOBRANOC :sleep2:

Posted

Beatko - takie kocięta to sama słodycz :P
obserwowanie ich rozwoju, zabaw, walk.........
ja jeszcze mogłam obserwować ich mamusię - wzór matki!!!!
i pierwsze polowania na żywe myszki, które w drugim miesiący życia ich mamusia dostarczała tonami :evilbat: :evilbat: :evilbat:
skąd ona takie ilości brała :o :o :o
i tylko Bubcia nie ma :cry:
Wektor by je pozarl :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

Beata słodkie te maluszki ja bym urlop wzięła żeby z nimi jak najwięcej posiedzieć w domu, takie słodkie są. ;)
A ta fotka gdzie Legolas śpi mnie bardzo bardzo rozczuliła.

Posted

Haaaa, ja nie pracuję, więc mam kociaki non stop.
Właśnie wróciliśmy od weta - kociaki są zdrowe, zostały odpchlone i odrobaczone - coraz bardziej gotowe iść do nowych domków!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Kochaneńka,
co prawda wróciłam z przyjęcia weselnego i nie najlepiej widzę, ale z tego co widzę to czyś to zdjęcie z sufitu robiła czy jak :oops: :P .
I co sam dywanik, a gdzie mebelki???

ps. trzymajta w kciuki, może ARAGORN znajdzie swój domek???

Posted

Tajdzi znowu dałam tyłów, ale nie mogłam się wywinąć z imprezki rodzinnej. Wojtecki by mi tego nie darował :evilbat: :evilbat: :evilbat: , a i tak dojechalismy już po ślubie :P :P :P

Posted

Patka napisał(a):
Beata jak mus to mus :wink: mamy dużżży dywan :wink:
Mam karimatę i śpiwór :P . Czy to ewentualna propozycja na wypadek eksmisji :lol: ??? Fajnie!!!!! Wstyd się przyznać ale jeszcze nie zwiedzałam grodu Patki i Kopernika:D :P :D .

Posted

To wstyd powazny wstyd u nas pięknie naprawdę a my mieszkamy na super osiedlu dużo zieleni, strumyk - kaczki dla Poświaty ;) zapraszam! termoforki możesz zabrać, ale mam też swoje :wink:

Posted

[quote name='Poświata']Tajdzi znowu dałam tyłów, ale nie mogłam się wywinąć z imprezki rodzinnej. Wojtecki by mi tego nie darował :evilbat: :evilbat: :evilbat: , a i tak dojechalismy już po ślubie :P :P :P

:pissed: za karę wpraszam się na torta i winko :evilbat:

Posted

Loniutek i Marceli przeszli badanie siooo

Marcel od razu zgodził się na współpracę, Lonia dopiero za namową... dłuuuugą namową...

Marcel - perfekto
Lonia - górna granica poziomu sturwitów... :( zaczynamy zapobieganie...

Ku przestrodze - zbadajcie swoich kotowatych...

Posted

Sabina1,
zwykłe badanie moczu... standardowe... 26 zł a masz pewność, że kot ma zdrowy pęcherz i kryształy również ok...

no to jeszcze trochę moich malych

Na nowych panelach :)

Kosmici!!!!

No i resztki słoneczka... i balkon w roli głównej... Słoneczko zachodzące ma się rozumieć :)

Puchaty białawy marcelowy ogonek

Gdzie jest Lonia? :)

A z drugiej strony :)

No to miłego wieczoru

Posted

[quote name='tajdzi'][quote name='Poświata']Tajdzi znowu dałam tyłów, ale nie mogłam się wywinąć z imprezki rodzinnej. Wojtecki by mi tego nie darował :evilbat: :evilbat: :evilbat: , a i tak dojechalismy już po ślubie :P :P :P

:pissed: za karę wpraszam się na torta i winko :evilbat:
To będzie przyjemność, a nie kara, w sobotę - może być????????

Posted

Tajdzi co będziesz dawała ROYAL CANIN Urinary nasz Waler to je miał piasek i cudowne cewinkowanie, ale odkąd jada tą karme jest oki :D
Piekne te Twoje futrzanki ale Marcel ma ogon :o
Walery smakuje pyszna Oliwka :D

Luna odpoczywa klima (przeciąg) i komfort z dala od plebsu :wink:

Posted

Zaczęło się od pasków 8 (badanie sioo w domku - proteiny, ph, sturwity itp...) Marcelowi okrutnie wysokie wyszło...
Lonia nie dała zbadać

Złapałam do profesjonalnego badania... Lonia łaskawie pozwoliła nam złapać sioo...
I Marcel ok, Lonia wysoki poziom kryształów... Ona od 4 mieś je Purinę Proplan dla kastratów, ponoć bdb karma.... no mamy ginjal na siuśkowy organ...ma zadziałać, oby

Poświata :) no extra :) mamy z kotowatymi wpaść? 8)