alina71 Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Życzenia powrotu do zdrowia dla Cynamonka. Quote
Patka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 TRZYMAM KCIUKI ZA MALUSZKA :D BĘDZIE DOBRZE Quote
anushka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 dzięki wam raz jeszcze,ten rudasek ujął nas swoim cudownym charakterkiem i pięknymi bursztynowmi oczkami :o które chcą żyć... :angel: dzsiaj sam wstawał już do kuwety i pił wodę,myslę,że da radę i się wyciągnie z tego :) Quote
alina71 Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Patka rewelacyjne zdjęcie. Super razem wyglądają. Ale pies widać zrelaksowany absolutnie. :) :) :) Quote
Sabina1 Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 No nie wiem, czy to jest sprawiedliwie, że Lilith ma własną pościel, a Walery tylko sie przysiadł i ma małą podusię. :lol: Quote
Poświata Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Od ciut ponad dwóch godzin w mojej łazience rozgościło się przesłodkie towarzystwo: GANDALF ARAGORN LEGOLAS Quote
malawaszka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 :angel: bajeczne towarzystwo :laola: :kciuki: za domki!!! Quote
Sabina1 Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 A kto wymyślił imiona? Bardzo oryginalne. Quote
Poświata Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Konrad - jest fanem "Władcy Pierścienia" :P :P :P . Quote
Sabina1 Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Dwie są zdecydowanie rasy europejsko - polskiej, ale ten kocurek to dopiero będzie tajemniczy przystojniak. Wszystkie śliczniuchne. Quote
aga1215 Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 rety! Poświatowska ale masz stadko :multi: a ja się zastanawiałam, gdzie Cie znowu wcięło :lol: nie rozpełzają się po całym mieszkaniu? Quote
daga10011 Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 o matko,ale masz zakocona lazienke :o :o :o Boskie cudki :P Oby szybko domki znalazly-szczerze powiem,ze moja Kiara wybrala sobie lazienkie jako ulubione lokum-lepiej jej tam niz w sypialni :o .w nocy do nas przychodzi a w dzien chowa sie w dziure w bidecie z tylu i tam spi :lol: Quote
tanita Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='tajdzi']widzę, że do kotów przekonują się powoli wszyscy :) Nawet Ci, których ciężko było kiedyś przekonać do kotowatych :) He, he tajdzi czyżby to był ukłon w moją stronę? :lol: 8) Quote
tajdzi Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='tanita'][quote name='tajdzi']widzę, że do kotów przekonują się powoli wszyscy :) Nawet Ci, których ciężko było kiedyś przekonać do kotowatych :) He, he tajdzi czyżby to był ukłon w moją stronę? :lol: 8) Rozumiem, że już mogę się pochwalić? 8) Otóż tanita stała się z mojego powodu posiadaczką 2 kociczek :D GRATULUJĘ :) Poświata, ale cuda!!! Szukamy domków ma się rozumieć :) Quote
Poświata Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='aga1215']rety! Poświatowska ale masz stadko :multi: a ja się zastanawiałam, gdzie Cie znowu wcięło :lol: nie rozpełzają się po całym mieszkaniu?Są dokładnie pilnowane :evil: :P . "A cóż to jest :o ???" - dziwi się BARYŚ (wczoraj jakoś przegapił, że mu coś w domu przybyło) "Pójdę i przegonię go" - odważnie pomyślał ARAGORN "Popatrzę na TO dokładniej" - ..... ......stwierdził BARYŚ oblizując się.... ......i aby się dokładniej przyjżeć podpełz bliżej Tymczasem maluchy zasnęły......i śnią pewnie o plaży Tylko GANDALF dzielnie pilnuje rodzeństwa "Aaa, jak TO zasnęło, to ja też odpocznę" CDN niebawem Quote
tanita Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 tajdzi napisał(a):Rozumiem, że już mogę się pochwalić? 8) Otóż tanita stała się z mojego powodu posiadaczką 2 kociczek :D GRATULUJĘ :) No, powiedzmy, że współposiadaczką 8) A dzisiaj bedziemy pstrykać im fotki :evilbat: Quote
Poświata Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='tajdzi']Poświata, ale cuda!!! Szukamy domków ma się rozumieć :) SZUKAMY, SZUKAMY!!! Bo jak nie, to niedługo JA bedę sobie szukać :-? :lol: . Wojtecki radością nie tryska, a raczej zerkał na mnie "spode łba". Dziś wyjechał i wraca jutro wieczorkiem, moge siedzieć w łazience do upojenia :P . Quote
tajdzi Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 A Poświatka zadowolona? 8) Rety Ale Barysiek jest już duuuży :) I będzie jeszcze większy :) Quote
kate_m. Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Cudne małe rozrabiaki, Aragorn ma świetny biały pyszczek :) [quote name='Poświata'] Ale ma minę! Kociaki nie powinny mieć wątpliwości, kto tu rządzi :lol: Quote
anushka Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 :o :o ale Baryś jest boooskim kitkiem,on wygląda ślicznie ....nic tylko podziwiać :o :o :o Quote
tajdzi Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 sabina1, kochana, a jak tam twoje kocie i psie czterołapy? Czy coś w związku z wyżełką sie udało? :oops: zupełnie zgubiłam ten wątek... Czy będziesz w sobotę na wystawie kociej? No kto idzie na kocią wystawę, kto???? Quote
Sabina1 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 TAJDZIIIIII !!!! Zajrzyj do Galerii, wątek: CARO I SPÓŁKA Quote
Recommended Posts