Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

:-? :cry: Ja jeszcze nie tak dawno mialam cztery psiaki i dwa koty.
Teraz mam dwa psiaki-sunie i psa i trzy koty. Chce miec jeszcze jakas sierote-sunie-musze tylko meza przekonac. Po stracie naszych dwoch ukochanych sun-w przeciagu roku-ciezko nam sie pozbierac :( :(

Posted

[quote name='ARKA']Swietny temat- tle ze u mnie w ukladzie Fils a Fina koteczka jest odwrotnie.
Pies naszej kotki-czyli koci tata :D

http://upload.miau.pl/33923.jpg
http://upload.miau.pl/33924.jpg
http://upload.miau.pl/33925.jpg
http://upload.miau.pl/33926.jpg

i nawet sprawdzamy czy pod ogonkem wszystko ok :wink:
http://upload.miau.pl/33927.jpg

Fajne te fotki, ale strasznie wielkie i bardzo powoli mi się wczytują ( mimo szybkiego łącza). Na przyszłość proponuję zmniejszaj je nieco, dla wygody oglądających.
Zdrówko :lol:

Posted

Arka ale idylla :D bosko razem wyglądaja i te usciski i przytulaniki u mnie nie ma az tak daleko posunietej zarzyłości :wink: :D
super fotkiczekam na więcej tylko za rada basenjego zmniejsz je troszku plis plis dla komfortu :D :wink:
pozdro

Posted

M10M napisał(a):
Albo mi się wydaje albo strasznie dużo u nas kotów - jak na wielbicieli psów czyli DOGomaniaków

Niestety, masz rację. Ale jak obserwujesz mój serial, złe typy dostaną w kość.
CDN......
Zdrówko :evil:

Posted

Oj :o Coś mi się zdaje, że kręcą kontr-serial "Goń mnie 2" :wink:
Cóż, takie jest prawo rynku. Każdy teraz będzie miał serial dla siebie... :P
Szkoda by było aby "cenzura" :wink: zmieniła obrazki na linki.
Prośba do reżysera ARKA, postaraj się zmniejszyć do 500x500.
Kiedy następny odcinek?
Pozdrawiam.
:D

Posted

[quote name='ARKA']:( no staram sie zmniejszyc te zdjecia-ale cos nie umiem :-?
mam sporo fajnych odcinkow serialu :D tylko to zmniejszanie :-?
Proponuję, Wpisz się w topiku:

tam jest wieloodcinkowy serial "Obróbka zdjęć - co i jak, pomoc", doradzimy Ci jak możesz sobie z tym poradzić. Chodzi o to aby tutaj nie odbiegać od tematyki.
Zapraszam i pozdrawiam.
:D

Posted

Rujkowa kocica kusi Lunę :lol: musiałam znowy przełożyć sterylkę, bo ta rujka jej się nie chce skończyć a miała mieć w poniedziałek :-?

a potem Luna chciała się bawić, ale jakoś Kajulce nie chciało sie :roll:

i uciekła

Posted

Rzeczywiście zachowania kocic w rui, w domu, gdzie sa równiez psy, są niesamowite! Moje koty wchodzą dosłownie i w przenośni psom na głowy, a psiaki mają taki durnowaty wygląd... Zupełnie nie wiedza, o co w tej "zabawie" chodzi!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Rzeczywiście zachowania kocic w rui, w domu, gdzie sa równiez psy, są niesamowite! Moje koty wchodzą dosłownie i w przenośni psom na głowy, a psiaki mają taki durnowaty wygląd... Zupełnie nie wiedza, o co w tej "zabawie" chodzi!
Pzdr.

Kocic? A kocury myslisz ze gorsze :roll:
Jak moj Filut no juz tak zaczal dorastac do roli faceta to siedzial Saruni moje na glowie-bo oni sie oboje bardzo kochali i trzymal ja za glowe jak kotke a ona byla zadziwiona co to za nowe zbawy. To byla przy nim duuuza suka-charcica, wiec tylko w jej pozycji lezacej mogl na ta glowe wejsc i tak to pompony stracil jak mial 6 m-c, jak reka odjal 'ta forme zabawy" :D

malawaszka a co Ty tu za 'filmiki edukacyjne' wstawiasz 8)

Swoja droga biedne te zwierzaki w czasie okresu godowego, kazdy dobry co pod reka sie pojawi :-?

Fiona to 14 lutego idzie do sterylki, jak skonczy tak ok. 5 m-c boje sie aby ruiki przed nie dostala-pogoda ladna-to i anomalia wystepuja u kocic-wczesne ruiki.

Posted

malawaszka ładne rzeczy tu popkazujesz jeszcze mi sie zwiezraki rozochocą a za oknem do wiosny niedaleko .... :wink:
Arka - pompony boskie określenie :D fakt Waler maił takie włochate jak pompony :wink: :D
super fotki wsam raz na początek niedzieli :wink: :D

Posted

Moja +Babooshka jak miała ruję też dziwacznie się zachowywała. A najgorsze były te jej miałki. Kolesie z sąsiedztwa stawali pod drzwiami i miałczeli, a ta przez pół godziny dawała koncert. :cry:
Zdrówko

Posted

ARKA napisał(a):
Fiona to 14 lutego idzie do sterylki, jak skonczy tak ok. 5 m-c boje sie aby ruiki przed nie dostala-pogoda ladna-to i anomalia wystepuja u kocic-wczesne ruiki.

Ojej proszę nie straszyć. Moja właśnie skończyła 5 miesięcy i idę na operację z nią za tydzień. Mam nadzieję, że zdążę.
A wszystko przez to, że wszyscy znajomi twierdzili, że to za wcześnie, że sterylizuje się w wieku 8 miesięcy.
Na szczęście wet mi wytłumaczył i w przyszły weekend będzie w domu szpital (tzn kicia po operacji).
Ale i tak codziennie ją obserwuję.
A czy oprócz tego zachowania coś jeszcze się dzieje?