Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Walery nie ma tego problemu, ale regularnie muszę mu obcinac sierść między poduszkami tylnych łapek, bo sobie je obsiusiuje :oops: i łapki potem capią :-?
ale macie fajnie spotkanko ...

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher'][quote name='Poświata']Najlepiej wpaść na kawusię i naocznie stwierdzić. To co, jutro p.poludniu może być??? Serdecznie zapraszam!!!Poświatko, skoro jesteś w rozrywkowym nastroju, to może wpadłabyś na Pola Mokotowskie? Umawiłyśmy się na 13 tą z Piką i Agnes (tę ostatnia prawie za uszy wyciągnęłam, mam nadzieję, że się do jutra nie rozmyśli 8) )...

Serdecznie zapraszamy zakoconych :D (tylko bez kotków, bo moja Sabina zje :oops: )
Chetnie bym się wybrała, tylko ta trutka mnie nieco odstrasza. Poświatowska zbiera różne g****, a naszemu sąsiadowi się weimar przekręcił po trutce ze trzy miesiące temu. Więc sama niewiem :hmmmm: .
Na dalszą wyprawę w ten weekend nie mamy autka, ewentualnie za tydzień może jakiś spacerek zmontujemy :P :P :P .

Aga kochana i meila i smsa dostałam, dziękuję :buzi:

Posted

[quote name='Poświata']...

ps. zdjęć chłopaków razem trochę by się znalazło, ale nadających się do porównania nie mam :niewiem: . Najlepiej wpaść na kawusię i naocznie stwierdzić. To co, jutro p.poludniu może być??? Serdecznie zapraszam!!!

O kurczaczki
Zostałam zaproszona i nie wiedzialam :oops:
A chętnie bym Was nawiedziła :roll:

Na pocieszenie (w sumie wlasne) zdjęcia moich budrysów :)

Piękne prawie jesienne słoneczko było tematem przewodnim... No i kocie rozleniwienie :) Reszta...sami popatrzcie :) ja nie mogę od nich wzroku oderwać :)

...

Posted

a po spanku...

będziemy żebrać o jedzenie :) (Marcel jak chce coś uzyskać to kladzie się plackiem na ziemi, wyciąga wszystkie łapki w górę, zaczyna nimi machać i mruczy ;))

Choć maleńka...

Powiem Ci coś na uszko

Posted

Bardzo dziękuję :)
Ale wiecie, one tak na pokaz miłe są ;) Normalnie to klaki fruwają ;)

A Marcel właśnie wyleguje się na moich kolanach i ... on się przestaje mieścić :o

Posted

O, jaka romantyczna parka :) Ślicznie razem wyglądają.

Fajnie, że przybyło osób zakoconych. Malutka Kiara mam nadzieję, że często będzie się tu pojawiać na fotkach :)

Posted

Koci weekend...
TZ robi szafę, koty plączą się pod nogami, co chwila słyszę:
"No już nie będę Was drapał!... No dobra, ale zaraz biorę się do roboty!"
"mrr mrrr mrrrrr"

Szafa ledwo zaczęta (3 weekend ) koty natomiast rozmruczane, szczęśliwe i miziaste...

Marcel zamienia się z kameleona. Stapia się z otoczeniem ;) :lol:

No i piękne słoneczko odbijające się w oczkach kociambrów.

I poodbiednie mycie synchroniczne...

Posted

Tajdzi Marcel robi się coraz podobniejszy do Dymcia - ten sam wyraz pyszczka, te same miny, te same pozy :P :P :P . Gabrysia za każdym razem jak widzi zdjęcia Marcela woła "-O Dymek." CUDEŃKO!!!

A zobaczcie jakiego ja mam "kotecka" (wczoraj bylismy z wizytą u znajomych i więcej takich się turlało :P )

cterotygodniowy ogarek :P :D :P

Posted

u mnie pudełka nie mają prawa bytu. Lonia zmienia je w wiórki. I robi to coraz szybciej, tak więc często zanim się zorientujemy znajdujemy kupkę trocin i Lonię z miną niewiniątka. Ani śladu po pudle :roll:

Posted

[quote name='tajdzi']
Przepiękna fota i równie przepiękna poza Marcelka :)

Jak zobaczyłam tą fotkę:
[quote name='Patka']
to mi się przypomniało kilka fotek z mojego archiwum:

Coś te śmieci są podejrzanie ciężkie:

Sprawa się wyjaśniła :)

Mało brakowało, a kotek wylądowałby na śmietniku wraz z workiem śmieci.