Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Poświata'][quote name='tajdzi']A czym my, zakoceni, zasłużyliśmy sobie, żeby dostać mniejszą dawkę zdjęć?
No chyba, że Beatka wprowadza swój plan marketingowy - zwiększenia oglądalności Poświatkowego topicku :)

A zdjęcia ślicznościowe :)
więcej, więcej :)
Jakoś tak, po ostatnich doświadczeniach z wirusem komputerowym, wolę żeby rodzina Poświatowskich tkwiła w jednym miejscu. A zakoconych serdecznie do niego zapraszam. Oczywiście zdjęcia kociambrów bedę i tu wrzucała :P :P :P . Sorry jeśli kogoś uraziłam :oops: :lol: .

A teraz kotka Mania Agi1215

Beatko - jesteś niezrównana :buzi: moja Maniusia śliczna :oops: :P
najmniejsza w stadku a wszystkimi rządzi :multi:

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

aga1215 napisał(a):
Beatko - jesteś niezrównana :buzi: moja Maniusia śliczna :oops: :P
najmniejsza w stadku a wszystkimi rządzi :multi:

Sama widziałam :P .
Mania jest wielkości 6 miesięcznego kociaka :P , tak mniej więcej połowa Dymcia i 1/4 Baryśka, a Wekusia równo pierze po pysku :P .

Posted

Patka :lol: genialne zdjecie :)
Ale jak patrzę na Marcela, jaki jest duuży to zastanawiam się jak będzie to u mnie wyglądać :)
Dziś Marcel rano był częściowo wykąpany i okazało się, że to maluuutki kotecek z dużą ilością kłaczków ;)

Posted

[quote name='asher'][quote name='tajdzi']Dziś Marcel rano był częściowo wykąpanyZnowu? :o Dręczysz biednego kotecka :cry:

albo ja jego wydręczę, albo on mnie :roll: kąpanie zapewniam wykonuję jedynie w bardzo awaryjnych sytuacjach, gdy nic innego nie wchodzi w grę. Lonia na przykład ani razu nie zaznała przyjemności kąpieli, oprócz momentu, kiedy sama postanowiła się wykąpać ze mną w wannie ;)

Posted

tajdzi i juz tak będzie Walerego tez ostatnio pod kran włożyłam, ale jest chłopak waleczny .... az nadto ... kompusiam na sucho a jak Marcel wierzga i drapie czy tylko miaułczy przeraźliwie? :wink:

Posted

juz moja kicia,nie Twoja :lol:
poswiata...ech....kicia zaczela parskac i drapac na widok potforkow-one byly nia bardzo zainteresowane,pobawic sie chcialy-a tu Dali o malo oka nie stracil...no to sunia Kiarcie pogonila,mala wrzeszczala w nieboglosy i uciekla do kuwety-mamy taka zabudowana-i stamtad syczala..wiec wzielam ja na gore domu-tu powoli poznaje zakatki,mysle,ze jak bedzie gotowa do spotkania z psimi potforkami sama do nich zejdzie :D -koty z tego co pamietam(mialam kiedys 3 koty) sa bardzo ciekawskie :lol: ..na razie nie stresuje jej niczym,spi z nami w lozku,jak pisze na kompie to wpada do mnie i spi na ramieniu,zalatwia sie grzecznie w kuwetce-cud miod w porownaniu do psich dzieci :lol: zero klopotow-ale czas pokaze jak sie rozkreci :lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
juz moja kicia,nie Twoja :lol:
poswiata...ech....kicia zaczela parskac i drapac na widok potforkow-one byly nia bardzo zainteresowane,pobawic sie chcialy-a tu Dali o malo oka nie stracil...no to sunia Kiarcie pogonila,mala wrzeszczala w nieboglosy i uciekla do kuwety-mamy taka zabudowana-i stamtad syczala..wiec wzielam ja na gore domu-tu powoli poznaje zakatki,mysle,ze jak bedzie gotowa do spotkania z psimi potforkami sama do nich zejdzie :D -koty z tego co pamietam(mialam kiedys 3 koty) sa bardzo ciekawskie :lol: ..na razie nie stresuje jej niczym,spi z nami w lozku,jak pisze na kompie to wpada do mnie i spi na ramieniu,zalatwia sie grzecznie w kuwetce-cud miod w porownaniu do psich dzieci :lol: zero klopotow-ale czas pokaze jak sie rozkreci :lol:

Bo ja ją ładnie uczyłam do załatwiania się do kuwetki :lol: Daga zobaczysz jaki z niej diabełek jak się rozkręci :evilbat: A dla mnie zawsze będzie moja :evilbat: :evilbat:

Posted

Dziewczyny kochane,,,szkoda, że nie dałyście jej jeszcze ze 2 tygodni z mamunią :( ale bardzo się cieszę że kocinka ma dobry domek

Patka,Marcel tak miauczy...rozpacza...ale NIGDY! pazury ani zęby nie poszły w ruch. Lonia tylko, jako starsza siostra, drze się równie rozpaczliwie jak sam męczony Marcel... tak więc kąpiąc Marcela mam chórek na dwa przeraźliwie cierpiące głosiki ;)

Posted

tajdzi napisał(a):
Dziewczyny kochane,,,szkoda, że nie dałyście jej jeszcze ze 2 tygodni z mamunią :( ale bardzo się cieszę że kocinka ma dobry domek

Nie dało się bo moja mama nie przepada za kotami w domu :(

Posted

U nas tez miuki a pazury tak w powietrze, a jak czlowiek najdzie nie panuje ze strachu nad tym ... Walery to brudas a Luna super czyscioszek równowaga jest pełna :wink:

Posted

Ale Marcel to czyścioszek jest! :)
Mam jedynie taki jeden mały wstydliwy problem :roll: :oops:
czasami koopalek przykeli mu się do portasków - i wtedy atakujemy wodą z szamponem...Czy wy z waszymi długowłosymi macie podobne problemy? Marcelowe gatki podcięłam troszkę, ale wczoraj znów mieliśmy sytuację :oops: :oops: :-?

Posted

tajdzi napisał(a):
Czy wy z waszymi długowłosymi macie podobne problemy? Marcelowe gatki podcięłam troszkę, ale wczoraj znów mieliśmy sytuację :oops: :oops: :-?
Dymciowi przytrafiło sie raz (i to całkiem niedawno, a nie jak był mały) i też zadek został uprany pod kranem, Barysiowi jeszcze sie nie zdarzyło.

ps. zdjęć chłopaków razem trochę by się znalazło, ale nadających się do porównania nie mam :niewiem: . Najlepiej wpaść na kawusię i naocznie stwierdzić. To co, jutro p.poludniu może być??? Serdecznie zapraszam!!!

Posted

[quote name='Poświata']Najlepiej wpaść na kawusię i naocznie stwierdzić. To co, jutro p.poludniu może być??? Serdecznie zapraszam!!!Poświatko, skoro jesteś w rozrywkowym nastroju, to może wpadłabyś na Pola Mokotowskie? Umawiłyśmy się na 13 tą z Piką i Agnes (tę ostatnia prawie za uszy wyciągnęłam, mam nadzieję, że się do jutra nie rozmyśli 8) )...

Serdecznie zapraszamy zakoconych :D (tylko bez kotków, bo moja Sabina zje :oops: )

Posted

[quote name='asher'][quote name='Poświata']Najlepiej wpaść na kawusię i naocznie stwierdzić. To co, jutro p.poludniu może być??? Serdecznie zapraszam!!!Poświatko, skoro jesteś w rozrywkowym nastroju, to może wpadłabyś na Pola Mokotowskie? Umawiłyśmy się na 13 tą z Piką i Agnes (tę ostatnia prawie za uszy wyciągnęłam, mam nadzieję, że się do jutra nie rozmyśli 8) )...

Serdecznie zapraszamy zakoconych :D (tylko bez kotków, bo moja Sabina zje :oops: )
Asher - uważajcie na Polach - dzisiaj znalazłam ostrzeżenie o trutkach (kolejnych :evilbat: ) - wkleiłam info a Evelina przerzuciła do przyklejonych

Beatko znalazłaś maila???

Posted

Kurczę no właśnie coś słyszałam :( Więc nie wiem, jak to będzie ze spacerem... Moje nauczone są niepodejmowania pokarmu bez pozwolenia, poza tym będa w kagańcach, ale nie wiem, jak dziewczyny...

Aga, a gdzie jest ten temat??? Wrzuć linka :modla:

Posted

[quote name='asher']Kurczę no właśnie coś słyszałam :( Więc nie wiem, jak to będzie ze spacerem... Moje nauczone są niepodejmowania pokarmu bez pozwolenia, poza tym będa w kagańcach, ale nie wiem, jak dziewczyny...

Aga, a gdzie jest ten temat??? Wrzuć linka :modla:

Tą informację wynalazł RobertN i zamieścił na "Wszystko opsach"
http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=26395&sid=2c8fde61e873e317a0d8becc6476de2d
ja tylko rozgłosiłam :oops: - ale chyba ważne???
Jeśli sie nie mylę, kilka miesięcy temu był ten sam problem. Obawiam się, że to reakcja na ostatnie wydarzenia i głupie artykuły... Jakiś wariat chce "zbawić świat" :evilbat: :evilbat: :evilbat: