tajdzi Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Patka napisał(a):ASHER matko ja bym do tej godziny z głodu umarła już jadłam, ale tez lece na zakupy :wink: Ja też nie jadłam :sabber: ale nie mogę polecieć na zakupy bom w pracy :roll: a słyszę takie burburruburr z brzusia :oops: Quote
asher Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 A ja już zjadłam :D Pyszne kanapeczki :eating: Quote
tajdzi Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: Quote
aga1215 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 tajdzi napisał(a)::sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: ale za to będziesz mieć linię :wink: :lol: Quote
aga1215 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='asher'][quote name='aga1215']ja 16 skończyłam już tydzień temu :oops: I dopiero teraz się chwalisz? :evil: Szybciutko imprezkę urządzaj!!! Ja przynoszę jako wkupne fiolecik :drinking: Wyżerkę :tort: Fanfary :BIG: I najleszpsze życzenia STU LAT I SPEŁNIENIA MARZEN!!! :buzi: :oops: dzięki, dzięki stół już nakryty jeszcze tylko coś na te talerze trzeba przygotować, do wieczora to pewnie się wyrobię :wink: :lol: fiolecik tysz się przyda :P marna ze mnie gosposia - dopiero skończyłam :oops: kolacyjka gotowa - zapraszam :P mięsko i śledzik i witaminek troszku a teraz pora na deser (prosto z Capri :wink: ) a dla Waszki i jeszcze jeden Quote
malawaszka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 iiihaaaaa alem torciq dostała :laola: mmmmniammmmmm :angel: Quote
malawaszka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 aaaa zobaczcie: http://elca.dione.cc/projekt/WRZESIEN.jpg nasza gwiazdeczka :laola: moja ulubienica kocia :angel: :angel: :angel: a tu są wszystkie :angel: Quote
kate_m. Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Przepiękny ten kalendarz. Aż miło popatrzeć. Quote
asher Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Cudny!!!!! :o :D A nasz dogomniacki to chyba dopiero na 2007 rok będzie... :roll: :( Quote
tajdzi Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 HALOOOO!!!! POŚWIATKO!!!!! już przeczytałaś listę zapotrzebowań? 8) No opowiadaj :) wklej nam choć kilka zdjęć :puppydog: Quote
Pasavera Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Matko ile tu pyszności :loveu: To jako mini przerywnik wklejam fotkę malucha, który błąkał się bidulek koło Sopockiego dworca :wink: Quote
aga1215 Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 [quote name='Pasavera']Matko ile tu pyszności :loveu: To jako mini przerywnik wklejam fotkę malucha, który błąkał się bidulek koło Sopockiego dworca :wink: ślicznykociak - i wcale nie wygląda na bezdomnego - taki czyściutki :niewiem: - może wybrał się na samotny spacerek? Quote
Poświata Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 tajdzi napisał(a):HALOOOO!!!! POŚWIATKO!!!!! już przeczytałaś listę zapotrzebowań? 8) No opowiadaj :) wklej nam choć kilka zdjęć :puppydog: Halooooooooooooo!!!!!! Tajdzi!!!!!!!!!!! Ja nadal nie dowidzę żadnej listy :wink: :wink: :wink: :P . Ale zdjęcia wkleję, tylko dzieci nakarmię :-? bośmy dopiero co do domu dotarli :P . Quote
Poświata Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 PART I Baryś podróżował klasą I, Dymcio mial troszkę gorzej, bo na prochach spał w transporterku :oops: . Zgadnijcie kto był najbardziej zadowolony, że wywozi nas na tak długo :wink: ??? Dymcio na przeprosiny został wyprowadzony na spacerek :P , pierwsze zetkniecie z trawą bardzo mu sie spodobało - nie chciał wracać do autka i został tam zawleczony siłą cdn w naszym poświatkowym topicu Quote
Patka Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Cudwoni są chłopcy, a to zdjęcie córci z Barysiem - boskie, ale no już wielki jest :o :D Quote
tajdzi Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 A czym my, zakoceni, zasłużyliśmy sobie, żeby dostać mniejszą dawkę zdjęć? No chyba, że Beatka wprowadza swój plan marketingowy - zwiększenia oglądalności Poświatkowego topicku :) A zdjęcia ślicznościowe :) więcej, więcej :) Quote
agabass Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 jeść jeść jeść tajdzi czy ktoś się do ciebie odzywał w sprawię kotków bo podałam twojego mala 2-um kolejnym osobom Quote
Poświata Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 [quote name='tajdzi']A czym my, zakoceni, zasłużyliśmy sobie, żeby dostać mniejszą dawkę zdjęć? No chyba, że Beatka wprowadza swój plan marketingowy - zwiększenia oglądalności Poświatkowego topicku :) A zdjęcia ślicznościowe :) więcej, więcej :) Jakoś tak, po ostatnich doświadczeniach z wirusem komputerowym, wolę żeby rodzina Poświatowskich tkwiła w jednym miejscu. A zakoconych serdecznie do niego zapraszam. Oczywiście zdjęcia kociambrów bedę i tu wrzucała :P :P :P . Sorry jeśli kogoś uraziłam :oops: :lol: . A teraz kotka Mania Agi1215 Quote
Recommended Posts