alina71 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Solenizantka podczas wreczania prezentu No i troszkę pozowania, zdjęcia nie są najlepsze, proszę o wybaczenie. Quote
alina71 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Shrivatsa zobacz tarzanie Nesi Podobne mamy kotki. :) Quote
shrivatsa Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 JAKA POZA :lilangel: :iloveyou: :D I jak Nesiunia cierpliwie przyjmuje prezent... :D Moja Minnie w październiku będzie miała 6 lat... Quote
alina71 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 W październiku to Aylin skończy roczek. :) Quote
Poświata Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 A ja w pażdzierniku też skończę, ale nie powiem ile :oops: :shock: . Quote
alina71 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Ja się przyznam, że w kwietniu minęło mi 34 lata. :oops: Quote
aga1215 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='Poświata']A ja w pażdzierniku też skończę, ale nie powiem ile :oops: :shock: . tysz tajemnica - przeca wiemy - 16 lat :drink1: ja 16 skończyłam już tydzień temu :oops: Quote
asher Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='aga1215']ja 16 skończyłam już tydzień temu :oops: I dopiero teraz się chwalisz? :evil: Szybciutko imprezkę urządzaj!!! Ja przynoszę jako wkupne fiolecik :drinking: Wyżerkę :tort: Fanfary :BIG: I najleszpsze życzenia STU LAT I SPEŁNIENIA MARZEN!!! :buzi: Quote
tajdzi Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 ale się życzonek posypało :) ja również się dołączam do życzonek :) Beatko, a lista zapotrzebowań na zdjęcia ma szanse spełnienia? :puppydog: Quote
Patka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 No to pozstałam ja po pierwsze: domagam sie stanowczo zdjęc grupowych. portretowych itd.... po drugie GRATULACJE WIEKOWE :wink: JA CHYBA NAJMŁODSZA .... STAZEM :wink: Quote
tajdzi Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Moje stado: Lonia roczek z nakładką niewielką, ale zawsze letnia Marceli nieroczny, nieletni, w połowie drogi do osiągnięcia letności TZ: letni, coraz bardziej nawet letni, za niecałe 4 miesiące będzie jeszcze letniejszy Ja: letnia, ale nie powiem jak bardzo 8) za 5 miesięcy niestety znów będę letniejsza :( ehh Quote
Poświata Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='tajdzi']Beatko, a lista zapotrzebowań na zdjęcia ma szanse spełnienia? :puppydog: Jaka lista :o , nic nie widziałam, nic nie słyszałam :roll: :wink: . Quote
Patka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 ale boskie foto ... czego chłopcy sie wystaraszyli? :) Moje stado jak sie przypomniamy :) (wg wieku) kocica Luna lat 8 z kawąłkiem dokładnie nie wiemy, bo jest schroniskówką. Lilith mordercza ASTka lat 6 20 czerwca skończone Walery Syberyjczyk wel rusek 5 lat skończone 26 (panie rosjanki nie były zgodne, co do daty urodzenia ;)) TZ (formalnie narzeczony) starszy o rok ;) majowy chłopak Ja marcowa panna ;) już chyba letnia :D pozdrawia szcegolnie Luna kochająca swoje piórka ;) Quote
alina71 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Tajdzi a pies? Względem wieku to u nas jest tak: Chip - lat 8 Neska - 1 rok Aylin - 10 miesięcy Nikuś - jakieś 1,5 roku (chomik) rybki - bliżej nie określone TZ - 30 :D Quote
tajdzi Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Poświata napisał(a):tajdzi napisał(a):Beatko, a lista zapotrzebowań na zdjęcia ma szanse spełnienia? :puppydog: Jaka lista :o , nic nie widziałam, nic nie słyszałam :roll: :wink: . pozwolę sobie wkleić 8) tajdzi napisał(a):Poświata napisał(a): A to na zaostrzenie apetytu... Mój apetyt się stanowczo zaostrzył :) DOMAGAM się wręcz zdjęć :) A najlepiej: - Dymka (całe ciałko) - Barysia (całe ciałko) - Dymka (łebek) - Barysia (łebek) - Dymka i Barysia razem - Dymka i Barysia osobno - Dymka z wszystkimi członkami rodziny - Dymka z Poświatką - Barysia z wszystkimi członkami rodziny - Barysia z Poświatką i na koniec grupowe rodzinne zdjęcie :) Quote
kate_m. Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 To jeszcze ja się dorzucę do wyliczanki :) W lipcu miałam kolejne szesnaste urodzinki :lol:, a co do zwierzątek, to moja papużka falista Fredek ma już 3,5 roku, a rybki jak na gupiki przystało mnożą się "jak wściekłe" więc ciężko powiedzieć, który jest w jakim wieku :) Quote
alina71 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Patka napisał(a):Alina, a TY?? :wink: Ja 34 w kwietniu skończyłam, a się pomylilam bo TZ (mąż) ma 31 we wrześniu. :) Quote
aga1215 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='asher'][quote name='aga1215']ja 16 skończyłam już tydzień temu :oops: I dopiero teraz się chwalisz? :evil: Szybciutko imprezkę urządzaj!!! Ja przynoszę jako wkupne fiolecik :drinking: Wyżerkę :tort: Fanfary :BIG: I najleszpsze życzenia STU LAT I SPEŁNIENIA MARZEN!!! :buzi: :oops: dzięki, dzięki stół już nakryty jeszcze tylko coś na te talerze trzeba przygotować, do wieczora to pewnie się wyrobię :wink: :lol: fiolecik tysz się przyda :P Quote
Patka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Aga oto wirtualny prezencik czy te oczy mogą kłamać ;) nie ale zjeść wszytko ze stołu ... o tak!!! Quote
aga1215 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Patka']Aga oto wirtualny prezencik czy te oczy mogą kłamać ;) nie ale zjeść wszytko ze stołu ... o tak!!! rety, ale ślipka :smhair2: :P dzięki :buzi: Quote
Patka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Trochę ja dla Ciebie podrasowałam dla efektu, ale ma sie te oczęta :wink: Quote
asher Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='aga1215']stół już nakryty :sabber: Boshe, jak mnie w dołku scisnęło!!! Ja dizś jeszcze NIC nie jadłam, a lodówka pusta... Lecę na zakupy :roll: Quote
Patka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 ASHER matko ja bym do tej godziny z głodu umarła już jadłam, ale tez lece na zakupy :wink: Quote
Recommended Posts