Patka Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Tyle Cuda masz w domu i tylko dwie fotki prezentowac gromadkę :D Quote
tajdzi Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Właśnie! więcej zdjęć :) A Walerego to już wieki całe nie widziałam o Truskawku nie wspomnę (ale chyba na wakacjach jest ;)) No migusiem jakieś fotki proszę wstawiać ;) Quote
Justa Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Dżordż :D Mrau... :angel: Od razu zaznaczam, że ktoecek nie mój i pojechał już do nowego domku w Siedlacach. Quote
tajdzi Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 a już chciałam sie cieszyć, ze się dokociłaś... :roll: czyżby twoja gwiazda nie lubiła kotecków? :) Quote
KaRa_ Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Justa jaki śliczny koteczek!!! Pewnie nowi własciciele są z niego zadowoleni widać,że to kot z charakterem :D A ja wczoraj pożegnałam się z dwójką kociąt :( Poszły do swojego domku :roll: Quote
musia Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Uwaga, uwaga obejrzenie poniższych postów grozi zakoceniem , ew. skończyć się może długotrwałą bezsennością. Umiesciłam juz na "miau" kopiuję tutaj też. Jak pamiętacie może 15 mieliśmy obejrzeć birmanki >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> No i dojechaliśmy w poniedziałek. Bardzo miło przyjeci przez hodowczynię i jej przyjaciół. Za co bardzo dziękujemy. A teraz pokrótce fotorelacja. ------------------------------------------------------ Powód przyjazdu - czyli Birmanki (odsłona 1) Mama i maluchy maluch --------------------------------------------------------- Odsłona 2 - były i zaprzyjaźnione persiaki (jedena szylkretka szczególnie upodobana przez mego Witka) i drugie z rodzeństwa na górze baraszkowało domowe egzotyczne CDN Quote
musia Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 A teraz coś dla Beaty - Poświaty Pokazano nam też jedynego rodzynka MCO śliczności (osłona 3) i mamusia maleństwa ------------------------------------- w międzyczasie pojawiały się brytyjczyki dorosłe (krótkowłose i długowłosy). Liliowy pan kocur nie chciał się sfotografować. Odsłona 4 bryty Kochani , to oczywiście tylko skromne trochę fotek. Zrobiliśmy ich znacznie więcej. Narazie tylko myzialiśmy a może kiedyś w "nieodległej bądż odległej" przyszłości... Quote
tajdzi Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 och matko jedyna, kurczaczki pieczone... ale cuda!!! Więcej, więcej więcej!!!!!! Quote
Patka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 U jednej Pani tyle cudów?, ale cudowne .... nie moge tego oglądać .... :) Za tydzień zaczynamy budowe mega drapaka - czekam na materiały chura :D Quote
aga1215 Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Patka napisał(a):U jednej Pani tyle cudów?, ale cudowne .... nie moge tego oglądać .... :) Za tydzień zaczynamy budowe mega drapaka - czekam na materiały chura :D Sami :o jak :o Quote
Patka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Ano sama ja ma dośc spro zdolności manualnych jak wyjdzie zbieram zamówienia ;) poczekamy zobaczymy chće taki pod sufit załatwilismy na razie "rurę" i sklejkę :D Quote
tajdzi Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Ponieważ MAŁO jest zdjęć, wątek spada...Postanowiłam zamęczyć Was powtórkami :) :D Quote
Patka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 CUDOWNE !!!! LUBIE TAKIE POWTÓRKI :D TAJDZI A tY WSTRĘTNA MOJEGO SUCZYDŁA NIE ODWIEDZISZ :wink: Quote
KaRa_ Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 A ja przedstwaie Emila kota mojej znakomej, niestety niezły z niego łobuz wychodzi na kilka dni i wraca zje coś i znów... Myjemy się hmmm :roll: chudzielec Quote
tajdzi Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='Patka']CUDOWNE !!!! LUBIE TAKIE POWTÓRKI :D TAJDZI A tY WSTRĘTNA MOJEGO SUCZYDŁA NIE ODWIEDZISZ :wink: Ja? Nie odwiedzę? Mam sie pakować? 8) Właściwie to miałam ochotę na toruńskiego piernika :lol: Quote
tajdzi Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Mam jeszcze trochę zdjęć akurat na pulpicie, ale niezupełnie kocie, więc nie wiem, czy mam wstawiać :roll: Quote
Patka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 jAK GRZECZNIE ODWIEDZISZ TO KAWAŁEK PIERNICZKA CI SKAPNIE ;) KARA ALE CUDOWNY ZABIJAKA :D Quote
kate_m. Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='musia'] Ten mały typek w kolorze marchewki jest rewelacyjny! A jaki ogromny :lol: tajdzi powtórki są jak najbardziej wskazane! Zwłaszcza jak "obiekty" fotografowane tak ładnie pozują :) [quote name='KaRa_TC'] Ten kot to musi być niezłym rozrabiaką i niejedno już w życiu widział, skoro go taka sytuacja w ogóle nie stresuje :) Quote
tajdzi Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 No to nie tylko kocich wspominek ciąg dalszy no to na tyle tego przydługiego makaronu :) Quote
tajdzi Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 To poćwiczę trochę Obiekt: Lonia Deczko niewyraźna, ale... moze uda się coś zrobić? 1. 2. 3. Widać różnicę? które najlepiej wypadło? Quote
asher Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Mnie się najbardziej pierwsze podoba :oops: :lol: Kocica w rozmazanym nimbie tajemniczości 8) :lol: Quote
musia Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Dorzucam jeszcze kilka fotek z wizyty. birmanka brytyjka krótkowłosa Quote
aga1215 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='malawaszka']piękne wszystkie :angel: Waszka -co Ty robisz Kobieto :o :nono: :o :o :o przeca jak dalej będziecie z Musią te RUDOŚCI ładować, to u Wojteckich rozwód gotowy :evilbat: :wink: :lol: Ale to ostatnie zdjęcie jest powalające :angel: Quote
Patka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Wy tu takie cuda pokazujecie nie będę gorsza :wink: odpoczywam Quote
Recommended Posts