Wojtecki Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 tajdzi napisał(a):i tak są duuuuzi :) Barysiek to już Wam sie w samochodzie może nie zmieścić ;) Myślę , że Aga by się nim chętnie zaopiekowała :wink: Populacja rysi jest w tamtym rejonie zerowa :lol: Quote
Wojtecki Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Patka napisał(a):Wojtecki pewnie swoich chłopców nie poznasz :lol: :wink: Hmm, mówisz ??? 8) :wink: :lol: Quote
Wojtecki Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 tajdzi napisał(a):Ja już ich nie poznaję ;) Dymek był taki maluuusi niedawno, tak jak Marcel. A jeden i drugi to już duże chłopaki... Oj tak, tak - duuuuże te chłopaki porosły :D :D tajdzi napisał(a): Baryś to pewnie już się nie mieści na kolankach ;) Ale jak koło siebie siedzą trzy osoby to wtedy się na połączonych kolankach mieści :lol: :lol: :lol: tajdi napisał(a): oj, zdjecia by się przydały :D Oj będą foty będą jak Beata wróci - to serwer Dogomanii pęknie :D :D Quote
Wojtecki Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 No to jeszcze będąc na fali wspomnień - fotki Dymka , jak był taki malutki :wink: :wink: :wink: :fadein: :fadein: :fadein: Quote
szaraduszka Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Supcio mały Dymek :angel: Za szybko rosną nam te koty 0X maleństwa są takie cudne! "panienka z okienka" Quote
Patka Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Szaraduszko za szybko rosną to prawda ale WALEREK MIMO SŁUSZNYCH ROZMIARÓW NADAL ZACHOWUJE SIE JAK MAŁE KOCIĄTKO :D Quote
asher Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Cudne te wasze kociszęta :puppydog: I ja też się nie mogę doczekać poświatowych fotek wakacyjnych. Będzie się działo 8) :multi: Quote
Wojtecki Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 asher napisał(a):Cudne te wasze kociszęta :puppydog: I ja też się nie mogę doczekać poświatowych fotek wakacyjnych. Będzie się działo 8) :multi: Oj będzie :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Wojtecki napisał(a):asher napisał(a):Cudne te wasze kociszęta :puppydog: I ja też się nie mogę doczekać poświatowych fotek wakacyjnych. Będzie się działo 8) :multi: Oj będzie :lol: :lol: :lol: Już by sie działo, gdyby pewnien ktoś nie zapomniał o pewnej płycie :-? 8) Quote
Wojtecki Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 asher napisał(a):Wojtecki napisał(a):asher napisał(a):Cudne te wasze kociszęta :puppydog: I ja też się nie mogę doczekać poświatowych fotek wakacyjnych. Będzie się działo 8) :multi: Oj będzie :lol: :lol: :lol: Już by sie działo, gdyby pewnien ktoś nie zapomniał o pewnej płycie :-? 8) ha ha ha, śmieszne , baardzo śmieszne :oops: :oops: :wink: :lol: Quote
Weron_ciau Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [quote name='Wojtecki'] :fadein: :fadein: :fadein: :iloveyou: bombowy! Quote
musia Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Trzymajcie kciuki , żebyśmy dojechali w poniedziałek do Birmanków. Piętrzą się trudności :evil: :evilbat: Jak dobrze pójdzie będę mieć fotki "Kociej Ferajny" + egzotyka, brytyjczyka i maine coona. Oczywiście po wizycie. Małe birmanki beda ok. 3 tyg. w kolorach przewidywanych (jasny - rudy?; niebieski , czekolada). kolorki to znaczenia na uszkach i pyszczku. Oby tylko dojechać. Quote
aga1215 Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='musia']Trzymajcie kciuki , żebyśmy dojechali w poniedziałek do Birmanków. Piętrzą się trudności :evil: :evilbat: Jak dobrze pójdzie będę mieć fotki "Kociej Ferajny" + egzotyka, brytyjczyka i maine coona. Oczywiście po wizycie. Małe birmanki beda ok. 3 tyg. w kolorach przewidywanych (jasny - rudy?; niebieski , czekolada). kolorki to znaczenia na uszkach i pyszczku. Oby tylko dojechać. Dojedzież - my też chcemy zobaczyć fotki kacarambów :D Musia - mieszkasz w Katowicach, masz gończaka (ślicznego nawiasem :P mówiąc) -może spotkałaś takiego wyżła (znaleziony w Dąbrowie Górniczej- trafił do schroniska w Chorzowie :( ) http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=25908&start=0 Quote
tajdzi Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='Wojtecki'] :fadein: :fadein: :fadein: Quote
kate_m. Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Co za pychole piękne! I w sumie rysie to by mogły z powodzeniem udawać :) Trzymam kciuki, żeby się udała wizyta u birmanków :) Quote
Patka Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Moja maluśka Lusia w upale takze bardzo dba o czystośc futerka - wspomienia sprzed tygodnia - a teraz pada :( a Lusai nadal czyściuka Quote
tajdzi Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 ooo :) kot osiągnął figurę doskonałą :) ale słodziak :) przecudna jest... A jak Walery radzi sobie podczas upałów? Quote
tajdzi Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Marcel dziś No kiedy w końcu położycie te panele?????? (panele położone, teraz czas na listwy ;)) A po co obciełaś mi pazurki???? (jeeees :) umiem obcinać pazurki!!! I Loni i Marcelowi ;)) Jestem już duży, wiem co miauczę :) Quote
Patka Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 tajdzi poczekamy zobaczymy to ten biał pasek na brzuszku poszerza :D Luna cii ma juz 8 lat :D więc taki okazłąy wygląd wskazany, ale waży ok 3 kg :D Quote
tajdzi Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 [quote name='Patka']tajdzi poczekamy zobaczymy to ten biał pasek na brzuszku poszerza :D Luna cii ma juz 8 lat :D więc taki okazłąy wygląd wskazany, ale waży ok 3 kg :D ok 3 kg????????????????? :o Lonia 4,7 i jest SCZUPLA!!! (opinia weterynarza spezd wczoraj!) o kurczaczki!!!!! :o Quote
Patka Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 No dobra ok 3 to 3.99 kg :wink: ale ona ma puchatą sierść :) i fałd na brzuszku ze skóry (z lepszych czasów) To Loonia gwiazda sie roztyła fotnij ja całą :D z ciekawości Quote
kate_m. Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Ale rzewczywiście Lunka nie wygląda na te 3 kg :lol: Co nie zmienia faktu, że śliczna z niej istotka :) A Marcelek taki poważny na zdjęciach, gdyby nie jedna z wczesniejszych fotek ze śmieszną miną, to jeszcze bym uwierzyła, że on taki bez poczucia humoru :) Quote
tajdzi Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Ale Lonia na poprzednich zdjeciach to właśnie 4,7 ;) na prawdę po niej nie widać :) gwiazdeczka moja mala :) Quote
Recommended Posts