Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='asher'][quote name='Wojtecki']Podobno Barysiek ma już ponad półtora metra długości ( z wyciągniętym ogonem ) :o :o :o
Nie boisz się, że ten tygrys po powrocie z wakacji cię nie pozna? 8)

oj chyba pora zacząć się bać :o :wink: 8) :lol:

bać się to chyba trzeba o transport takiego olbrzyma :roll: :wink: :lol:
hm, zawsze można gdzieś, u jakiś znajomych w domku z ogródkiem po drodze zostawić :wink: :lol:
Aga kochana, Ty mnie nie drażnij.. :evil: .
Z transportem tego kociego olbrzyma nie ma najmniejszego problemu, bo podróżuje na ...... kolakach i jest niezwykle spokojny. Za to wariat Dymek musi dostawać głupiego jaśka, bo roznosi i transporter i samochód :roll: :-? .

[quote name='tajdzi']No tak :roll: Poświatki nie ma to i nikt Marcelowi życzeń nie składa :( :cry:
Jezzzzzzzzzdem już............
Mój Marcyś koffany, :BIG: rośnij duuuuuuuzi i bądź grzeczny dla swojej pańci :BIG: !!!
:beerchug: buziaki ode mnie, :buzi: dzieciaków i chłopaków :P .

[quote name='tajdzi']Nooo
Duży, duży chłopak z niego już :) i puuuuuchaaaatyyyy :)
Gadu, gadu, a gdzie są zdjęcia???????????????????????

O były jakieś dwa, czy trzy po drodze.
oj nie rozpieszczasz nas fotkami :nono: niedobra :-?

[quote name='aga1215']A co, chcesz Beacie zrobić niespodziankę - trzeciego koteczka? O ile pamiętam, marzyła o rudym :wink: :lol:
Cały czas niezmiennie marzę!!!!!!!!!!!!
Powiem więcej mam już nawet upatrzoną piękną rudą dziewczynkę MCO, ale Wojtecki stawia zdecydowany opór :cry: :cry: :cry: .
Nawet dyplomatycznie przemilczał tę kwestię :roll: :lol:

Posted

[quote name='Poświata']Z transportem tego kociego olbrzyma nie ma najmniejszego problemu, bo podróżuje na ...... kolakach i jest niezwykle spokojny.
Stado wam się rozrosło? :o Kolaki macie? :o :lol: :wink:

Posted

Panie i Panowie
Po przeszło 2 miesiacach intensywnego odwiedzania seci sklepów Empic i przeglądania każdego czasopisma branżowego z radością (choć niezupełną) przedstawiam gwiazdę Kociej Reklamy
Lonia :)

Nie umieszczam całości reklamy jedynie jej fragment, zainteresowanych odsyłam do nowego numeru Mojego Psa :)

Posted

no proszę proszę ale gwiazda super widziałam
tajdzi czy ktoś się do ciebie odzywał w sprawie kotków, bo podałam dwóm osobom twój nr i maila. Pytam z ciekawości czy zadzwonili czy olali sprawę. I czy zostały ci jeszcze kociaki jak tak to będę odsyłać do Ciebie nadal.

Posted

[quote name='agabass']no proszę proszę ale gwiazda super widziałam
tajdzi czy ktoś się do ciebie odzywał w sprawie kotków, bo podałam dwóm osobom twój nr i maila. Pytam z ciekawości czy zadzwonili czy olali sprawę. I czy zostały ci jeszcze kociaki jak tak to będę odsyłać do Ciebie nadal.

2 dziewczyny napisały mi maila, ale brzmiało to tak "chcę kota, chcę kota teraz, wszystko jedno jakiego, byle teraz"
Na moją odpowiedź o umaszczenie, charakter i jaki byłby nowy dom dla kota nawet nie odpowiedziały.
Domów szukam nadal, mamy z koleżankami spooooro maluszków do adopcji.

Posted

no to będę nadal podawać twoje namiary
a co do takich maili to zanim znalazłam nowe domy dla maluchów to z pięć czy sześć osób takich miałam co to chciały nie chciały i milkły

Posted

[quote name='asher']o rany...! tajdzi, rozumiem, że podajesz Gwieździe kawior do łóżka i poisz szampanem??? 8) A Marcel robi za bodyguarda? 8)
:roflt: :laugh2_2: :roflt: :laugh2_2: :roflt: :laugh2_2:

Posted

No coś w tym stylu ;)
Ale wiecie, jaki świat jest mały?
Wczoraj pomagałam przy adopcji niewidomego kota. Dziewczyna, która go zaadoptowała okazała się pracować w agencji, która tworzyła kampanię "Loniową"
Nie zdradzę wszystkiego, ale będzie więcej Loni :D

Posted

rany ale mamy gwiazdeczkę :klacz: i czekamy na więcej :multi:

a u mojej siostry w bloku widziałam baaardzo podobnego kota - piękny, ale chyba czyjś jest :-? kiedyś nie wytrzymam i go zwinę :lol: