Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wojtecki']A ja tak tylko chciałem dla przypomnienia wrzucić fotki
dwóch takich ancymonów co to się wczasują w Górach Skalistych (tatrzańsko-pienińskich :lol: )

- Dymek 8)

- Barysiek 8)

A teraz bardzo proszę aby osoby o słabych nerwach oraz dzieci
nie patrzyły w monitory !!!!!
:-? :o
Poniższe zdjęcie przedstawia najdzikszego ze wszystkich potworów:
POTFORA O-KOCIM SPOJRZENIU
:o :roll:

To było ostatnie zdjęcie wykonane przez naszego fotoreportera......
Został on zeżarty przez POTFORA O-KOCIM SPOJRZENIU !!!!!

Z ostatnich wiadomości tv dotarło do mnie , że POTFÓR grasuje w Zakopanem i zaczyna szukać nowych źródeł pozyskiwania pokarmu
w okolicach Szczawnicy i Krościenka....... :lol:
bojem siem.... :scared: :scared: :scared: :scared: :scared:

Posted

[quote name='aga1215']:nono: Asher - Feluś jestem :P

:oops: Felusiu, wybacz :modla: Ja wczoraj średnio przytomna byłam, i tylko tym, że mi umysł szwankował można usprawiedliwić fakt, że takiego dorodnego przystojnego kocura wzięłam za kotkę :oops: :lol:

Posted

asher napisał(a):
:oops: Felusiu, wybacz :modla: Ja wczoraj średnio przytomna byłam, i tylko tym, że mi umysł szwankował można usprawiedliwić fakt, że takiego dorodnego przystojnego kocura wzięłam za kotkę :oops: :lol:

Można to wytłumaczyć również faktem, że nikt na zdjeciu pomponami nie świecił po oczach ;)

Posted

tajdzi napisał(a):
asher napisał(a):

Można to wytłumaczyć również faktem, że nikt na zdjeciu pomponami nie świecił po oczach ;)

bo ich już nie ma :wink: :lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
tajdzi napisał(a):
asher napisał(a):

bo ich już nie ma :wink: :lol:

no i jasna sprawa ;) :lol:

Posted

Tajdzi gratulacje dla Marcela i to podwójne, że jest takim przytulastym kotem bo moje kotki żyją bardziej koło nas niż z nami. :(
Nesia przychodzi często na mizianie, leci ze skargą miaucząc z końca mieszkania, przysypia z nami wieczorem ale Aylin nadal jest dzika i chyba tak już zostanie.

Posted

[quote name='szaraduszka']Ja też mam koty :roll: nie wiem czy jeszcze pamiętacie :lol:

:o :o :o a ten duży rogaty - to co to za rasa ??? :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='tajdzi']Panie i Panowie,
Najnowsza KOCIA moda.
Czapeczki na zimę :) Produkcja własna :)

:oops:

Biedny Marcel, biedny ..... :wink: 8) :lol:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='szaraduszka']Ja też mam koty :roll: nie wiem czy jeszcze pamiętacie :lol:

:o :o :o a ten duży rogaty - to co to za rasa ??? :lol: :lol: :lol:
A co, chcesz Beacie zrobić niespodziankę - trzeciego koteczka? O ile pamiętam, marzyła o rudym :wink: :lol:

Posted

:hmmmm: pomyślmy ... kopytny parzysto nawet... a że rogaty... koty mają rogate dusze... duży... bo odmiana afrykańska... i zapewniam, że jak kot łazi własnymi drogami... i uwielbia drzewa... 8)

A tak bardziej serio :wink:
Ogólnie wiadomo, że koty są mięsożerne... Gryza ma w sobie wiele z dzikiego kota (w końcu to pół pers :lol: ) nic więc dziwnego, że postanowiła zapolować na dzikiego zwierza... - kózkę afrykańską :lol:

Posted

Witam w te upalne dni.
Jak znosicie te upały a jak znoszą je wasze koty?
Moje lepiej od psa ale widać, że temperatura nie jest im obojętna.
Wieczorkiem niektóre wyciągają się na leżaczku pańci. ;)