tajdzi Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 malawaszka napisał(a):och jejjjj jaka miłość niesamowita :angel: ojjj tak jest, jak są śpiące i miziaste większość czasu mija im na udawaniu słoni zakładaniu sobie tajsonów rozwalaniu mieszkania węszeniu gdzie zbroić a zazdrosniki :roll: jedno o drugie zazdrosne :roll: Quote
anetta Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Ale sie bycza :evilbat: Leniuszki jedne :lol: :lol: :lol: :lol: Sliczne parka :loveu: Quote
agabass Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 A teraz czas na moje słodkie kuleczki buzi bizi kicikici Od lewej Kinte w środku Koshi a od prawej Kunat Kinte Kunta Koshi Kunta Kinte Koshi Quote
Patka Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 agabass co za piekności Twoje wszystkie trzy ?? ale masz cudowie :D Quote
alina71 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Agabass ale słodziutkie. Czy mogę wpaść na kawkę ;) pomiziać je troszkę. Piękne maluszki. :D Quote
agabass Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='alina71']Agabass ale słodziutkie. Czy mogę wpaść na kawkę ;) pomiziać je troszkę. Piękne maluszki. :D zapraszam kawa już się parzy :morning: Quote
tajdzi Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Agabass, znajoma zbiera się do przygarnięcia kota :) nic nie obiecuje, ale jakbyś mi przesłała zdjecia kociaków swoich + krótki ich opis + info od kiedy do adopcji? tajdzi@tlen.pl :) Quote
agabass Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 [quote name='tajdzi']Agabass, znajoma zbiera się do przygarnięcia kota :) nic nie obiecuje, ale jakbyś mi przesłała zdjecia kociaków swoich + krótki ich opis + info od kiedy do adopcji? tajdzi@tlen.pl :) ok przesyłam do adopcji zostały jeszcze 2 Kunta i Kinte Quote
Poświata Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Hejka, nie bardzo mam możliwość czytać Wasze bazgroły :wink: , tym bardziej że straciłam rachubę o ile stron musiałabym się cofnąć :roll: :P . Melduję posłusznie, że pogoda do doopy, nawet nie da się połazić na wycieczki, bo albo właśnie pada, albo padało i jest mokro :evilbat: ......... Jak już wybraliśmy się na Morskie Oko, to dopadła nas potworna burz z gradobiciem. Innym razem jak w dzień słoneczny wyciągnęłam dzieci na łazęgę, to po powrocie okazało się ża Gabryśka ma temperaturę i boli ją gardło. Jak nie urok, to sr........ :evil: I tak z urozmaiceniem sobie spędzam wakacje. Przesyłam wszystkim tysiące buziaków, przed zmianą miejsca pobytu z Zakopanego na Szczawnicę postaram się jeszcze wpaść na chwilkę. Bądźcie grzeczne i grzeczni!!!!!!!!!!!!!!!! Pa, pa, pa......... Quote
weihaiwej Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 agabass prześliczne te kocięta :) Oby znalazły dobre domy! Quote
malawaszka Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Poświata :angel: a jednak mają net w zakopcu :lol: Quote
Alicja Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 malawaszka napisał(a):Poświata :angel: a jednak mają net w zakopcu :lol:ot i patrzaj cywilizancja :wink: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Dawno nas tutaj nie było ale nie przychodzimy z pustymi rękoma :lol: ile miejsca potrzebuje FILIPek żeby się wyspać... Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Kto mi "fiknie" :question: no pytam się kto :question: :lol: pozdrówka :hand: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Kinte, Koshi i Kunat cud, miód i malina :lilangel: Quote
agabass Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Kto mi "fiknie" :question: no pytam się kto :question: :lol: pozdrówka :hand: no raczej nikt się nie odważy a kociaki słodkie ale i ostre hihihihihihi Quote
shrivatsa Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 [quote name='adda']Mam jeszcze zdjęcia naszego kanadyjskiego leosia - Yogiego z kotką Matyldą. Matylda jest podobna do mojej Minnie :D w ogóle ona też miała nawyk przesiadywania w zlewie i mycia się w nim, ale jak była malutka:) Quote
malawaszka Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 a zobaczcie jakiego Seti ma boskiego qmpla :angel: :angel: :angel: to jest Tommy od Pysi :D to jest najlepsze :P Quote
shrivatsa Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 jest zabójczy! :) On trzyma w swojej łapce długopis? :D Quote
shrivatsa Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='Liwilla']Pora pochwalić się moimi kociakami :D Oto MY poważne koty Filip i Micuu no i nasz szurnięty piesek (ale my go zaraz cap w nos :P ) nasza ulubiona pozycja lubię wyjadać pieskom z miseczek :oops: a później sobie poleniuchować w kołysce:D no.. to pa pa Postawiłam przed sobą bardzo ambitne zadanie przejrzenia wszystkich ze 386 chyba stron zakoconych.pl :D i po drodze spotykam takie cuda, że nie mam słów :D no i znalazłam miłość- Truskawek :iloveyou: Quote
tajdzi Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Truskawek to nasza forumowa piękność :) A i Twoje małe niczego sobie ;) Wiecej fot prosimy :D Quote
Recommended Posts