Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
och jejjjj jaka miłość niesamowita :angel:

ojjj
tak jest, jak są śpiące i miziaste
większość czasu mija im na udawaniu słoni
zakładaniu sobie tajsonów
rozwalaniu mieszkania
węszeniu gdzie zbroić

a zazdrosniki :roll: jedno o drugie zazdrosne :roll:

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='alina71']Agabass ale słodziutkie. Czy mogę wpaść na kawkę ;) pomiziać je troszkę.
Piękne maluszki. :D
zapraszam kawa już się parzy :morning:

Posted

[quote name='tajdzi']Agabass, znajoma zbiera się do przygarnięcia kota :) nic nie obiecuje, ale jakbyś mi przesłała zdjecia kociaków swoich + krótki ich opis + info od kiedy do adopcji?
tajdzi@tlen.pl
:)
ok przesyłam do adopcji zostały jeszcze 2 Kunta i Kinte

Posted

Hejka, nie bardzo mam możliwość czytać Wasze bazgroły :wink: , tym bardziej że straciłam rachubę o ile stron musiałabym się cofnąć :roll: :P . Melduję posłusznie, że pogoda do doopy, nawet nie da się połazić na wycieczki, bo albo właśnie pada, albo padało i jest mokro :evilbat: .........
Jak już wybraliśmy się na Morskie Oko, to dopadła nas potworna burz z gradobiciem. Innym razem jak w dzień słoneczny wyciągnęłam dzieci na łazęgę, to po powrocie okazało się ża Gabryśka ma temperaturę i boli ją gardło. Jak nie urok, to sr........ :evil:
I tak z urozmaiceniem sobie spędzam wakacje.
Przesyłam wszystkim tysiące buziaków, przed zmianą miejsca pobytu z Zakopanego na Szczawnicę postaram się jeszcze wpaść na chwilkę.
Bądźcie grzeczne i grzeczni!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa, pa, pa.........

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Kto mi "fiknie" :question: no pytam się kto :question: :lol:

pozdrówka :hand:
no raczej nikt się nie odważy
a kociaki słodkie ale i ostre hihihihihihi

Posted

[quote name='adda']Mam jeszcze zdjęcia naszego kanadyjskiego leosia - Yogiego z kotką Matyldą.

Matylda jest podobna do mojej Minnie :D w ogóle ona też miała nawyk przesiadywania w zlewie i mycia się w nim, ale jak była malutka:)

Posted

[quote name='Liwilla']Pora pochwalić się moimi kociakami :D

Oto MY poważne koty Filip i Micuu no i nasz szurnięty piesek (ale my go zaraz cap w nos :P )

nasza ulubiona pozycja

lubię wyjadać pieskom z miseczek :oops:

a później sobie poleniuchować w kołysce:D

no.. to pa pa

Postawiłam przed sobą bardzo ambitne zadanie przejrzenia wszystkich ze 386 chyba stron zakoconych.pl :D i po drodze spotykam takie cuda, że nie mam słów :D
no i znalazłam miłość- Truskawek :iloveyou: