Patka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tajdzi skoki znam to! raz Walery chciał sie połozyć w wannie a tam była ... woda :evilbat: ale mielismy ubaw a miałczał w niebogłosy Marcyś podczas toalety?? Quote
tajdzi Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Patka napisał(a):Tajdzi skoki znam to! raz Walery chciał sie połozyć w wannie a tam była ... woda :evilbat: ale mielismy ubaw a miałczał w niebogłosy Marcyś podczas toalety?? Miauczał i Marcyś i Lonia. Przy czym Lonia chyba głośniej ;) A sprawdzała, czy wszystko w porządku...Czy nie męczę Marcysia za bardzo...Łaziła po wannie, wąchała i...darła się, oj darłaaaa Quote
Patka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Kochana Addo dziekuje w imieniu Lilith to ona urzyczyła odcisku łapki na Białogórskim pisaku :wink: :D Quote
adda Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Kochana Patko, ale ktoś to uwiecznił i to bardzo artystycznie :D Quote
tajdzi Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 ale wy jesteście miłe dla siebie, kochane dziewczynki :) Quote
adda Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Kochana tajdzi, a dlaczegóż mamy być niemiłe? :lol: Quote
tajdzi Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 kochana addo, wy zawsze jesteście miłe :) i jaki masz śliczniasty podpisik!!!! Quote
tajdzi Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 zajefajny 8) Czy to do Evelinki trzeba sie o taki uśmiechnąć? :roll: :oops: Quote
adda Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 No nie wiem, czy wystarczy się tylko uśmiechnąć :hmmmm: Quote
tajdzi Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 adda napisał(a):No nie wiem, czy wystarczy się tylko uśmiechnąć :hmmmm: Uuuuu to ja nie pytam jak wdałaś się w łaski :roll: :wink: Quote
adda Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Sie ma wdzięk osobisty, nie? :smokin: :biggrina: Quote
tajdzi Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 no jak widać całkiem niezły ma sie ten wdzięk :lol: Quote
adda Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Będzie jeszcze nieźlejszy wieczorkiem :lol: Quote
alina71 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Jaki ten pies cierpliwy dla tych małych wspinaczy. :o Mój to zaraz warczy tak ostrzegawczo. :-? Niesamowita proporcja kociaczków i psa. Cudne fotki. Patka piękny zachód słońca. Kojarzy mi się z takimi prawdziwymi wakacjami i beztroskim dzieciństwem. Dziewczyny fajne emblemaciki. :) Quote
Petra_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Marcel jest piękny-obejrzałam jego foty i stwierdzam,że się zakochałam,piękny! :D Quote
alina71 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Petra_ napisał(a):Marcel jest piękny-obejrzałam jego foty i stwierdzam,że się zakochałam,piękny! :D Też tak myślę. :) Quote
Patka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Marcel jest cudowny jak tajdzi opsiuje scenik rodzajowe z zycia kociaków jakbym mojego Walera widziała :D Jeszcze jedna fotka widok z latarni Stilo cudownie mimo lęku wysokości :D Quote
grygy Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 A Filemon chciał powiedzieć, ze on wcale nie jest leniuszkiem i żeby to udowodnić postanowił zmienić miejscie spoczynku :lol:(tak sie zmęczył,ze zasnał) No i uznał, ze lepiej się prezentuje w kolorach tęczy i, ze bedą to idealne kolory na lato jak dla niego :lol: .No wiec fileomon na nowej tapecie :lol: Quote
alina71 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Piękne kolory, uwielbiam tęczę. :) Patka widok niesamowity. A skoro dziś tak senno (u mnie pada i jest chłodno) więc i zwierzęta często ucinają sobie drzemkę. Nesia spała jakby wróciła z pracy po dwóch zmianach albo po super imprezie. Rozczulała mnie gdy tak na nią patrzyłam. :) Aylinka natomiast wybrała miejsce bardziej kolorystycznie dopasowane do swojego futerka, no w końcu z niej jest taka mała dama. :) Jak na nie patrzę to mam ochotę się wkleić do nich i też poleniuszkować. Quote
Patka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Alinko Grygry śliczne śpioszki :D Alinko ale Ci zazdroszczę tego chłodku u mnie wszystkozdycha z upału ... Quote
alina71 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Patka ja nie przepadam za upałami. Właśnie zdycham wtedy. Ja wiem, że ludzie na urlopach są i marzą o słońcu, ale w mieście w biurze gdzie na 2 ścianach są okna po całym dniu człowiek jest podduszony. Średnia tempka 32 stopnie. :evil: Dlatego taka pogoda jak dziś jest mile widziana. Szkoda tylko, że w weekend jak chciałam pojeździć na rowerze. No ale cóż nie można mieć wszystkiego. Moje domowe zoo śpi nadal. To ja robię kawkę i idę do TZ przed tv. Sprzątanie może poczekać. ;) Quote
Patka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Alinko dokładnie :D Oglądacie siatkówkę :wink: my z TZ owszem :) Quote
alina71 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Nie Patka my oboje antysportowi. TZ zupełnie się nie interesuje sportem. Naprawdę nic a nic. Do południa oglądaliśmy farsę pt "Komisja Śledcza", a późnym popołudniem kawałek zawodów Strong Men. :roll: ;) Wiem, że to też sport ale jakoś tak czasem zerkamy na to chwilę. ;) A później trochę wiadomości, kawałek filmu. Naszły mnie siły więc obleciałam mieszkanie ze szmatką. :lol: No i teraz dalej lenistwo. :) Tylko oglądać nie bardzo jest co. Jutro chyba uderzymy do którejś wypożyczalni. :) Bo filmy to akurat oboje lubimy bardzo. Quote
Recommended Posts