adda Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 [quote name='aga1215']ten nasz sąsiad jest CUDNY :angel: młodziutki jeszcze, ogród znowu był usłany zdobyczami :lol: A nie mówiłam, że rude jest piękne? Młodziutki, znaczy ile ma miechów? Jak nas rano zobaczył podbiegł radośnie do płotu, coby się przywitać Bo one takie som witalskie :D jest nadzieja, że za jakiś czas dogadają się :P póki co leje, więc spotkania rzadkie Na pewno się dogadają, moje z sąsiadami dogadują się :D Nawet specjalnie nie reagują na zaczepki zza płota 8) Quote
aga1215 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='adda'][quote name='aga1215']ten nasz sąsiad jest CUDNY :angel: młodziutki jeszcze, ogród znowu był usłany zdobyczami :lol: A nie mówiłam, że rude jest piękne? Młodziutki, znaczy ile ma miechów? Jak nas rano zobaczył podbiegł radośnie do płotu, coby się przywitać Bo one takie som witalskie :D jest nadzieja, że za jakiś czas dogadają się :P póki co leje, więc spotkania rzadkie Na pewno się dogadają, moje z sąsiadami dogadują się :D Nawet specjalnie nie reagują na zaczepki zza płota 8) nie wiem, ile ma ani z której hodowli - oni przyjechali w poniedziałek (mają "daczę" koło mnie) a ja póki co jestem "urobiona" i nie było okazji pogadać - jak się odrobię to napiszę szczegółowo, bo piesio śliczny i baaaardzo sympatyczny :angel: żeby tylko to moje diable chciało być dla niego miłe a nie wrzeszczeć - chyba chce go zdominować :o Quote
adda Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Aga, Ciebie piesio nie może zdominować, to próbuje lełosia :lol: Ale jak tamten młody to Wektor nic mu nie zrobi chyba? Quote
aga1215 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='adda']Aga, Ciebie piesio nie może zdominować, to próbuje lełosia :lol: Ale jak tamten młody to Wektor nic mu nie zrobi chyba? też mam taka nadzieję :P Quote
tajdzi Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='adda'][quote name='asher']No no, tajdzi, ależ masz zapłon :lol: Tajdzi nie może pewnie napatrzyć się na swój nowy emblemacik, dlatego na inne rzeczy nie zwraca uwagi :lol: :pissed: Quote
Złośnica Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 w imieniu mojej kochanej Rybeczki tufi wklejam takie o to cudaki 8) Quote
tufi Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Dzięki kochana :) Rudy kot należy do mojej ciotki i kuzyna. Został zabrany ze schroniska na Bukowskiej w Poznaniu chyba w 1996 r., ma więc ok. 10 lat. Posiada zęba sztuk jeden :D Jest świetny, potrafi rozmawiać, najlepszą zabawką jest świeżo zerwana gałązka z listkami :) Jeden z kilku kotów, którego toleruję. Quote
malawaszka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='tufi']Jeden z kilku kotów, którego toleruję. :roflt: Koty mordercy :lol: Quote
Patka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 WRÓCIŁAM!!!! NAD MORZEM BYŁO CUUDOWNIE, ALE FAJNIE JEST BYĆ W DOMKU Z KOCIAKAMI :) Quote
adda Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 [quote name='malawaszka']Koty mordercy :lol: O mamo, kicia wygląda jakby coś bardzo ale to bardzo ją ciekawiło :D Quote
adda Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Patka napisał(a):WRÓCIŁAM!!!! NAD MORZEM BYŁO CUUDOWNIE, ALE FAJNIE JEST BYĆ W DOMKU Z KOCIAKAMI :) Witaj, dawaj fotki z wywczasów :D Quote
tajdzi Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 A Marcel dziś przydreptał znów do mnie o 5:45 i mnie obudził :evilbat: Czy ktoś mi powie jak się przestawia kota? o jakieś 15 minut do przodu? :evilbat: :evilbat: :wink: Quote
aga1215 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 tajdzi napisał(a):A Marcel dziś przydreptał znów do mnie o 5:45 i mnie obudził :evilbat: Czy ktoś mi powie jak się przestawia kota? o jakieś 15 minut do przodu? :evilbat: :evilbat: :wink: władowac kota pod kołdrę :wink: :lol: :lol: :lol: na te 15 minut hi, hi - skąd ja to znam??? tylko jak leje i ogólnie jest fatalnie koty sobie śpią acha - i oczywiście wtedy, gdy Ty musisz z jakiejś przyczyny wstac o 5.45 - gwarantowane długie spanie u kota :lol: Quote
Patka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tajdzi to bardzo trudna praca i nie jest skuteczna na 100% Walery po 4 latach przychodzi 10 min przed 8, ale we wszystkie dni tygodnia :evilbat: :wink: Jeden z kotów naszej pani Gospodyni :wink: u której mieszkaliśmy piękny prawda :D zachód słońca jeden z wielu och juz mi brakuje :D Quote
tajdzi Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 achhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhh Normalnie się rozmarzyłam :drinka: Quote
adda Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Patka, białasek piękny, a zachód słońca jeszcze piękniejszy 8) Quote
malawaszka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tu więcej kotów morderców :lol: :angel: Seti jest cudowna :P :angel: Quote
anetta Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Jeszze takiegi zachodu nie widzialam :o :o PRZEPIEKNY :loveu: :loveu: Kociamber rowniez, bardzo lubie biale koty 8) No nie mog esie napatrzec na ta kruszynke... :angel: Quote
tajdzi Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Marcelowy portrecik :) Kto pozna że jeszcze niedawno była to pluszowa kulka z małym szczurzym ogonkiem? Teraz ma tego puchu i postawy nabrał ;) Loniakowa - dzielny obrońca praw uciśnionych kąpanych kotów Uciśniony kąpany kot Mała sesyjka pod wieczór podczas okupowania kuchni Co robią koty? Leniuchują na podusiach ;) I na koniec Marcel w swej okazałości ;) gdzie ta moja puchata mała kuleczka? :( Quote
asher Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='tajdzi']gdzie ta moja puchata mała kuleczka? :( Na zdjęciach :lol: Quote
tajdzi Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 tajdzi: Marcel, chcesz jeść? Marcel: mrauu (zjadłbym coś) t: Lonia, a ty chcesz? Lonia: mrrrraaauuuuuu!!!! (jeść, jeść jeść!!!) t: dobra, choćdzie na obiad M i L : miau miau miau (idziemy,idziemy) tajdzi kroi mięsko L: mrau, mrau, mrauuuu (jeść, jeść, jeść, daj, daj) M: mii, miii, miii (mi, mi, mi) mlask mlask mlas t: Marcel, chyba sie znów ufafluniłeś...Idzimy się kąpać M: mrauuuuu miauuuuu (nie! tylko nie to!!) L: mrauuu miauuuuu (hihihihihi ;)) Quote
Patka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tajdzi jak mogłaś wyką pałaś brudaska :wink: Walery jedynie na suchi kopusiany :D Marcel coraz przystojniejszy :D Quote
tajdzi Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Na sucho... :o m eee nie Marcela on to miał zawodową kąpiel Przy okazji nauczyłam sie, że Marcel potrafi tak jak stoi wyskoczyć na jakieś 1,5 metra w góre ;) Ale zero zadrapań :) Quote
Recommended Posts