Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ile ma Dragossan miesięcy, może szukając domów dla swoich kotków ktoś się znajdzie i dla niego. Powiem wam, że w zeszłym roku jak uratowałam najpierw trzy kociaki, a później jeszcze z sąsiadką wyciągnęłyśmy z piwnicy cztery czarnuszkim, bo matkę samochód potrącił i zabił ( razem 7 kociąt) to poszłoby ich i 15 tak ludzie dzwonili. Ale ze schronisk nie chcieli, jak im proponowałam, aby się tam udali. Niektórzy życzyli sobie rude, bądź trikolory, bo innych nie preferują. No i co zrobić - przefarbować czy co. Takie to ludzie mają wymagania.

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

zawsze tak jest.
Najgorzej mają całe czarne koty i czarno białe krówki. Tych jest od groma na śmietnikach :( Powodzenie mają egzotyczno-podobne, rude i szylkretki...no i całe białe
A Dragossani to chłop na schwał. Ma ok 10 tyg. W sam raz na cudowny nowy domek!

Posted

Dziewczyny, popytajcie proszę wśród znajomych...Mogę Wam też przesłać ładnego maila ze zdjęciem Dragossaniego i opisem. Na prawde pilnie szukamy domku :(

Posted

przesyłaj może ktoś będzie chętny
ja bym go nawet wzięła, ale zabiłaby mnie rodzinka
A opowiem wam coś. Moja sąsiadka stara kociara, uciekła ze szpitala wczoraj z następującego powodu, że nikt się kotami nie zaopiekuje. A powinna mieć operacje- niestety nie ma porozumienia my i tak dokarmiamy kotki, ale ona musi mieć wszystko pod kontrolą. Szukamy domu dla kici podwórkowej - małe szanse, że ktoś ją przygarnie, bo jest troche dzika i trzebaby ją oswoić, a ja w tej chwili nie mogę zabrać jej do domu. No i co następny klops.

Posted

A do mnie właśnie kolega pisze czy ja nie chce trzeciej kotki.
Dostał od siostry na imieniny 7-tygodniowe maleństwo.
Niestety ma dużo psów i całe dnie nie ma go w domu.
Martwi się o los kotki i myśli o tym by znaleźć jej inny dom.
Nie mogę z prozaicznego powodu. :-?
Oto to maleństwo

Będę go namawiała by kicia została u niego. Zobaczymy jak będzie.
Właśnie do mnie dzwonił kiedy ma ją szczepić a ja zapomniałam muszę poszukać.

Posted

adda napisał(a):
A jak współgra kolorystycznie z kanapą :D

HaHa no a jak :lol: Chłopak wie gdzie się połozyć, aby dobrze uwydatnić swój kolor :lol:

Posted

Teraz zdjęcia mamuśki z dzidziami, które od wczoraj już widzą :D
Mamusia Mycha

Dzidzie

Najprawdopodobniej 2 kotki i jeden kocur odemnie pójda w przyszłym tygodniu na sterylkę i kastracje :angel: Jak się ciesze! Kocia mamusia jeszcze nie idzie, bo wiadomo karmi maluszki :wink:

Posted

Marceli rośnie jak na drożdżach
silny sie robi
Lonie mi tajsonami zarzuca ;)
ehh
chlop na schwal :)
i te oczyska, co się na mnie w nocy gapią... dziś o 2 miałam przymusową pbudkę na drapanie ;)

Posted

[quote name='adda']Tajdzi, cierp ciało jak się chciało :lol:

:modla: daj Boziu tylko takie cierpienia :)
(choć nabawiłam się przez to wszystko zapalenia spojówek :( )