agabass Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Ile ma Dragossan miesięcy, może szukając domów dla swoich kotków ktoś się znajdzie i dla niego. Powiem wam, że w zeszłym roku jak uratowałam najpierw trzy kociaki, a później jeszcze z sąsiadką wyciągnęłyśmy z piwnicy cztery czarnuszkim, bo matkę samochód potrącił i zabił ( razem 7 kociąt) to poszłoby ich i 15 tak ludzie dzwonili. Ale ze schronisk nie chcieli, jak im proponowałam, aby się tam udali. Niektórzy życzyli sobie rude, bądź trikolory, bo innych nie preferują. No i co zrobić - przefarbować czy co. Takie to ludzie mają wymagania. Quote
tajdzi Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 zawsze tak jest. Najgorzej mają całe czarne koty i czarno białe krówki. Tych jest od groma na śmietnikach :( Powodzenie mają egzotyczno-podobne, rude i szylkretki...no i całe białe A Dragossani to chłop na schwał. Ma ok 10 tyg. W sam raz na cudowny nowy domek! Quote
alina71 Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 A mi się podobają czarne z białymi brzuszkami jak moja Nesiunia. Od razu ją chciałam. :) Mi się najbardziej takie bardziej jednolite chyba podobają. ;) Quote
tajdzi Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Dziewczyny, popytajcie proszę wśród znajomych...Mogę Wam też przesłać ładnego maila ze zdjęciem Dragossaniego i opisem. Na prawde pilnie szukamy domku :( Quote
agabass Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 przesyłaj może ktoś będzie chętny ja bym go nawet wzięła, ale zabiłaby mnie rodzinka A opowiem wam coś. Moja sąsiadka stara kociara, uciekła ze szpitala wczoraj z następującego powodu, że nikt się kotami nie zaopiekuje. A powinna mieć operacje- niestety nie ma porozumienia my i tak dokarmiamy kotki, ale ona musi mieć wszystko pod kontrolą. Szukamy domu dla kici podwórkowej - małe szanse, że ktoś ją przygarnie, bo jest troche dzika i trzebaby ją oswoić, a ja w tej chwili nie mogę zabrać jej do domu. No i co następny klops. Quote
Patka Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Tajdzi ja teraz tez mam wysyp kociaków i już nikogo prawie nie zakoconego :( rozumiem i trzymam kciuki za nowe domki :D Quote
alina71 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 A do mnie właśnie kolega pisze czy ja nie chce trzeciej kotki. Dostał od siostry na imieniny 7-tygodniowe maleństwo. Niestety ma dużo psów i całe dnie nie ma go w domu. Martwi się o los kotki i myśli o tym by znaleźć jej inny dom. Nie mogę z prozaicznego powodu. :-? Oto to maleństwo Będę go namawiała by kicia została u niego. Zobaczymy jak będzie. Właśnie do mnie dzwonił kiedy ma ją szczepić a ja zapomniałam muszę poszukać. Quote
Poświata Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 A ja wpadłam pożegnać się z Wami, bo jutro napewno czasu nie będę miała :roll: :P . Chłopaki też przesyłają całuski z ulubionego miejsca na balkonie :P : Quote
alina71 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Udanego wypoczynku a dla przystojniaków buziaki. :) Quote
grygy Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 TO ja wkeleje troszkę fotek Fielmona i jego kosmicznych pozycji :lol: pozdrawiamy 8) Quote
grygy Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 adda napisał(a):A jak współgra kolorystycznie z kanapą :D HaHa no a jak :lol: Chłopak wie gdzie się połozyć, aby dobrze uwydatnić swój kolor :lol: Quote
adda Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 A to wszystko takie waniliowo - bananowe, mniam 8) Uwielbiam te kolory :P Quote
KaRa_ Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Teraz zdjęcia mamuśki z dzidziami, które od wczoraj już widzą :D Mamusia Mycha Dzidzie Najprawdopodobniej 2 kotki i jeden kocur odemnie pójda w przyszłym tygodniu na sterylkę i kastracje :angel: Jak się ciesze! Kocia mamusia jeszcze nie idzie, bo wiadomo karmi maluszki :wink: Quote
tajdzi Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 To ja wstawię obiecane porownanie lekko ponad 3 miesiecznego Marcela z lekko ponad roczną Lonią :) Duuuży chłop, nieee?:) :D Quote
adda Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 [quote name='tajdzi'] To najsłodsze :angel: Quote
tajdzi Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Marceli rośnie jak na drożdżach silny sie robi Lonie mi tajsonami zarzuca ;) ehh chlop na schwal :) i te oczyska, co się na mnie w nocy gapią... dziś o 2 miałam przymusową pbudkę na drapanie ;) Quote
tajdzi Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 [quote name='adda']Tajdzi, cierp ciało jak się chciało :lol: :modla: daj Boziu tylko takie cierpienia :) (choć nabawiłam się przez to wszystko zapalenia spojówek :( ) Quote
adda Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 [quote name='tajdzi'](choć nabawiłam się przez to wszystko zapalenia spojówek :( ) A co ma piernik do wiatraka? :o Quote
Recommended Posts