Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Adda osiatkowałam ale żeby lubiły tam przebywać to nie powiem.
Rzadko wychodzą. :-? Nie wiem czy tak siatka je onieśmiela.
Myślę czy by nie wynieść jednego drapaka tam, żeby miały gdzie leżeć.
Co do butów to nie że niszczą, czasem skaczą po nich, trochę skubną pasek ale żeby całkiem gryźć to nie. Na szczęście. :)

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Postanowiłam zaimpotrowac troche swieżej kociny ;) Oto wolnożyjące koty bydgoskie - na osiedlu naszych przyjaciół - czyż nie sa przepiękne :D
Takie umaszczenie jest wprost niesamowite, a koty są przemiłe :D

Posted

[quote name='Patka']
Patka, niesamowite te koty :o Piękne!!! Mają nieco niezadbane futerko :wink: ale potrafię sobie wyobrazić je czyściutkie i błyszczące :angel:

Posted

Straszne maleństwa :P
Najładniejszy chyba ten trzykolorowy (chyba powinnam napisać najładniejsza ta trzykolorowa, gdzieś słyszałam, że trzy kolory to mają tylko panie) 8)

Posted

Poświata napisał(a):
I dobrze słyszałaś, trikolorki i szylkretki (te co wstawiła Patka) to tylko dziewczyny :P .
Poświata, uważam, że odkąd masz kotecki to jesteś wybitnym specjalistą od tych futrzaków :D I wcale nie żartuję :D
Fajne te kotecki od Patki, nie???

Posted

Adda oczywiście żartujesz :lol: .
Specjalistami są ludziska, którzy hodują koty latami.
Ja jedynie jestem pojętną uczennicą i chłonę wiedzę jak gąbka, a potem się jedynie wymądrzam :wink: .
Przed pojawieniem się kotów u nas w domu, przeczytałam sąsiadce całą kocią biblioteczkę :roll: , tysiące stron w necie :roll: , różne fora kocie :roll: . Nie ukrywam że miałam obawy, tyle różnych bzdurnych teorii o kotach krąży, ze chciałam być przygotowana na powitanie "UFO" (upatrzonego futrzanego obiektu :wink: ).

Posted

[quote name='Poświata']Adda oczywiście żartujesz :lol: . Oczywiście, że nie :roll:

Specjalistami są ludziska, którzy hodują koty latami.
Eeee... można mieć krótko i być specjalistą :D
Ja jedynie jestem pojętną uczennicą i chłonę wiedzę jak gąbka, a potem się jedynie wymądrzam :wink: .
A wymandrzaj się jak najczęściej :D

Posted

Beata no tak to jest trza się przygotowac na kociaki ja teraz po 8 latach tez mam wiedzy sporo ale nadal sie uczę :D
Kicie mają mame szylkret i brata jak Luna cudne są :D I nikt ich nie chciał :-? ale żle nie mają aż tak ... Kicia w pełniej krasie szczupła, ale całkiem wysoka i niezłe futerko :D

Posted

A ja am się przyznam do czegoś, tylko sie nie śmiejcie.
Podobają mi się szylkretki, ale mam przed nimi zupełnie nieuzasadniony lęk :oops: . One wyglądają trochę diabolicznie :lol:
Za to ostatnio znalazłam w jakiejśtam hodowli takie trzykolorowe cudo:

:P :P :P

Posted

To już nie jest mały kociaczek, to młodzieniec o tajemniczo zmrużonych oczkach. Jakiego są teraz koloru ? I ma tą literkę M na czole, którą tak lubie u kotów.