alina71 Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Adda osiatkowałam ale żeby lubiły tam przebywać to nie powiem. Rzadko wychodzą. :-? Nie wiem czy tak siatka je onieśmiela. Myślę czy by nie wynieść jednego drapaka tam, żeby miały gdzie leżeć. Co do butów to nie że niszczą, czasem skaczą po nich, trochę skubną pasek ale żeby całkiem gryźć to nie. Na szczęście. :) Quote
Patka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Postanowiłam zaimpotrowac troche swieżej kociny ;) Oto wolnożyjące koty bydgoskie - na osiedlu naszych przyjaciół - czyż nie sa przepiękne :D Takie umaszczenie jest wprost niesamowite, a koty są przemiłe :D Quote
alina71 Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Patka świetne mają kolorki i choć wyglądają groźnie na fotce to bardzo mi się podobają. :) Quote
malawaszka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 ooo WOW Patka BOSKIE te koty :klacz: taki mają wygląd podwórkowych rozrabiaków :lol: świetne Tajdzi super Twoje kociska :angel: Quote
Patka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Kociaki były przesympatyczne ale radzic sobie pewnie muszą .... :D Quote
Poświata Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Szylkretki zawsze wyglądają trochę niesamowicie :P , ale umaszczenie to jest niezwykłe i dziwię się że takie piękności nie mają domków :( . Quote
adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 [quote name='Patka'] Patka, niesamowite te koty :o Piękne!!! Mają nieco niezadbane futerko :wink: ale potrafię sobie wyobrazić je czyściutkie i błyszczące :angel: Quote
KaRa_ Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 A o to te kicie co się urodzily u mnie :-? Już dwa kociaki mają gwarantowany domek :angel: Quote
adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 Straszne maleństwa :P Najładniejszy chyba ten trzykolorowy (chyba powinnam napisać najładniejsza ta trzykolorowa, gdzieś słyszałam, że trzy kolory to mają tylko panie) 8) Quote
Poświata Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 I dobrze słyszałaś, trikolorki i szylkretki (te co wstawiła Patka) to tylko dziewczyny :P . Quote
adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 Poświata napisał(a):I dobrze słyszałaś, trikolorki i szylkretki (te co wstawiła Patka) to tylko dziewczyny :P . Poświata, uważam, że odkąd masz kotecki to jesteś wybitnym specjalistą od tych futrzaków :D I wcale nie żartuję :D Fajne te kotecki od Patki, nie??? Quote
Poświata Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Adda oczywiście żartujesz :lol: . Specjalistami są ludziska, którzy hodują koty latami. Ja jedynie jestem pojętną uczennicą i chłonę wiedzę jak gąbka, a potem się jedynie wymądrzam :wink: . Przed pojawieniem się kotów u nas w domu, przeczytałam sąsiadce całą kocią biblioteczkę :roll: , tysiące stron w necie :roll: , różne fora kocie :roll: . Nie ukrywam że miałam obawy, tyle różnych bzdurnych teorii o kotach krąży, ze chciałam być przygotowana na powitanie "UFO" (upatrzonego futrzanego obiektu :wink: ). Quote
adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 [quote name='Poświata']Adda oczywiście żartujesz :lol: . Oczywiście, że nie :roll: Specjalistami są ludziska, którzy hodują koty latami. Eeee... można mieć krótko i być specjalistą :D Ja jedynie jestem pojętną uczennicą i chłonę wiedzę jak gąbka, a potem się jedynie wymądrzam :wink: . A wymandrzaj się jak najczęściej :D Quote
Patka Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Beata no tak to jest trza się przygotowac na kociaki ja teraz po 8 latach tez mam wiedzy sporo ale nadal sie uczę :D Kicie mają mame szylkret i brata jak Luna cudne są :D I nikt ich nie chciał :-? ale żle nie mają aż tak ... Kicia w pełniej krasie szczupła, ale całkiem wysoka i niezłe futerko :D Quote
Poświata Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 A ja am się przyznam do czegoś, tylko sie nie śmiejcie. Podobają mi się szylkretki, ale mam przed nimi zupełnie nieuzasadniony lęk :oops: . One wyglądają trochę diabolicznie :lol: Za to ostatnio znalazłam w jakiejśtam hodowli takie trzykolorowe cudo: :P :P :P Quote
asher Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 A mnie się szylkretki zupełnie nie podobają :lol: Tylko nie bijcie :oops: Quote
aga1215 Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='asher']A mnie się szylkretki zupełnie nie podobają :lol: Tylko nie bijcie :oops: a takie się Wam podobają ? :wink: :P http://www.wildtiere-live.de/de/index.cfm?fcontent=http://www.wildtiere-live.de/de/tv/index.cfm?todo=isdn ja tam utknęłam :oops: Quote
adda Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 [quote name='Poświata'] :P :P :P Cuda :angel: Quote
Poświata Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 W sam raz dla takiego przystojniaka by była :P : :D Quote
aga1215 Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='Poświata']W sam raz dla takiego przystojniaka by była :P : :D Baryś jak zwykle cudny :P Quote
Sabina1 Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 To już nie jest mały kociaczek, to młodzieniec o tajemniczo zmrużonych oczkach. Jakiego są teraz koloru ? I ma tą literkę M na czole, którą tak lubie u kotów. Quote
alina71 Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Ależ on jest piękny. Taki męski. Cuuuudny. :) Quote
alina71 Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Wszyscy wyjechali na urlop. Nikt nie pisze. :( Quote
Recommended Posts